Vill börja med att säga vilken fruktansvärd dag det har varit idag. Börjar dagen med att jag är sjuk och gick alltså inte till skolan. Det första jag ser när jag kommer ner från mitt rum är att Molly fått tag på brödet och rivit sönder brödpåsen. Efter denna incidenten var det ganska lugnt och eftersom att jag hade ont i huvudet valde jag att testa att göra egna chips. Jag ät faktiskt förvånad över att resultatet blev så bra som det blev.


Så egentligen har det bara varit en lugn dag fram tills att jag skulle ut me Molly på eftermiddagen. Promenaden gick bra men det var när jag kom hem som allt gick åt helvete rent ut sagt. Molly börjar låta som att hon ska spy så jag sprang ut med henne på altanen varav efter det hon vägrade komma in. Vilket sedan resulterar i att Molly sprang allt vad hon hade efter en bil på gatan och vägrar stanna när jag ropar efter henne. Jag valde att springa efter henne allt vad jag hade i endast strumpor trots att jag är sjuk då jag var så fruktansvärt rädd att hon skulle bli överkörd utav bilen. Bilen verkar inte heller se Molly och fortsatte alltså bara köra. Efter drygt 100 meter stannade Molly tillslut och jag kom fram till henne. Men hon vägrar komma till mig utan verkade bara tycka att det var en rolig lek som vi höll på med. Men efter att ha sprungit efter henne i ungefär 5 min så lyckades jag få tag på henne och lyfte upp henne och börjar gå hemåt. Men det är först när jag kommit hem som jag inser vad som precis hänt och förstår att Molly faktiskt hade kunnat dö och bryter ihop. Efter det som hände hade jag ingen energi och har bara legat i sängen sedan dess.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då va jag äntligen tillbaka. Som man ser på rubriken så har jag varit Usa under lovet. Ska försöka hitta fler bilder sen men vet inte hur många jag har kvar då alla bilder på mobilen raderades. Men det är anledningen till att jag inte har skrivit i alla fall. Jag hade ingen aning om det fanns möjlighet till internet där vi var och valde därför att jag kör igång på riktigt nu när jag kommit hem igen. Men ville bara uppdatera lite om hur det ser ut nu för mig. Många stora val nu, med bland annat gymnasiet som jag vet att jag inte är ensam om. Jag känner själv en stor lättnad nu då jag känner att jag äntligen börjat hitta det jag vill. Men förstår nu vad alla menar med att det är ett svårt val och hade panik innan jag hittade de "rätta". Tänker även att jag ska göra ett eget inlägg om detta med gymnasieval senare.

Likes

Comments

Idag va de gymdags igen. Jag och Ida slutade tidigare på vår praoplats idag så vi hoppade på cyklarna direkt efter att vi hade slutat. Kanske inte de bästa vädret att cykla i eftersom att de var ösregn, men men. Vi la större delar utav vårt fokus på styrka idag.


Något jag försöker köra med nu som jag tror skulle vara bra för alla att testa är. 30 days beach body challenge. Jag har inte jätte bra koll men den ska tydligen hjälpa dig att träna hela kroppen. Själv har jag precis börjat men jag tycker allt att de är ganska jobbiga och ansträngande övningar.


Här har ni några bilder jag tog på gymmet innan idag!

Likes

Comments

​Detta var ju lite lustigt. Nu sitter jag här igen med min tredje blogg. Men denna gången hoppas jag faktiskt att jag kommer kunna hålla igång min blogg under en längre period. Jag har sagt att jag ska göra saker många gånger som jag misslyckats med. Men att blogga är lite som en öppen dagbok, vilket skulle kunna vara riktigt roligt att kunna kolla tillbaka på i framtiden. Det finns många roliga händelser jag skulle vilja dela med mig utav. Så nu tycker jag att vi kör och ser hur lång resan blir denna gången.


Kram Astrid

Likes

Comments