​Hej allesammen det her emne er ikke noget jeg vil skrive alt for tit om fordi det er meget alvorligt. her på Nouw er der en blog som hedder HeleogMalle som er en blog der handler om at stoppe mobning før det er for sent. Jeg synes i skal tjekke blogen ud især hvis i bliver mobbet, hvis i kender en der bliver mobbet eller hvis i selv bliver mobbet.

håber i vil være med til at stoppe mobning. tak fordi i læste med.   

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​hej alle sammen i dag er jeg syg jeg er snottet, ondt i halsen og i mit hoved så det er da bare fedt men i dag fik jeg en ny computer som er en hp og jeg er rigtig glad for den fordi min gamle er i stykker så jeg har bare brugt mine forældres men jeg er rigtig glad for at have min egen igen men det var bare det jeg havde at sige i dag så vi ses i mit næste inlæg.  :)

Likes

Comments

Igår fik jeg lavet huller i ørene for første gang, en i hver øreflip og en i toppen af det ene øre. jeg vil lige sige at det ikke gjorde så ondt som man skulle tro, men naturligvis gjorde den i toppen af øret mere ondt end de andre to, fordi den skal igennem noget brusk. På vej der ned var jeg mega bange for at jeg skulle græde, men da øreringen sad i græd jeg ikke, jeg vidste bare ikke hvad jeg skulle gøre og det samme med de andre to. Jeg er mega glad for at havde fået dem lavet og jeg vil bare sige. "Vids i der ude skal have lavet huller i ørene skal i ikke være bange.

Likes

Comments

Jeg tænkte på om i vil have lidt alla en dagbog eller en blog hvor jeg fortæller historier jeg har hørt, boganmeldelser, opskrifter og D.I.Y, jeg vil gerne have jeres mening så skriv lige hvad jeg skal have på min blog for mit liv er ikke særlig spænende.

Likes

Comments

Her er en lille opskrift til en stress bold.
Det du skal bruge er
-balloner
-hvedemel
-Tom flaske (helst tør)

Du skal starte med at hele hvedemel i flasken. Pust ballonen op og put den på flasken uden at luften kommer ud, vend det om så ballonen er ned af, giv slip på ballonen så du kun holder fast i flasken, tag ballonen af flasken og begynd lide så stille at tag al luften ud ( lille tip jo mere luft der kommer ud jo mere formelig bliver den) så har du en stress bold. vi ses i det næste oplæg😘

Likes

Comments

hej alle sammen jeg er en pige på 12 fra 7.klasse som vil skrive om min hverdag. Jeg håber i vil følge med i mit liv så vi ses senere. :3

Likes

Comments