Story time: så för typ en vecka sedan var jag ute på en promenad. Jag tänkte gå en slinga i bergen som inte var så lång. Allt var lugnt, solen sken, de var varmt och de blåste inte mycket. Jag hade precis kommit upp på ett berg och var på väg ner för det när jag såg ett rådjur som hoppade över vägen. Super fint. Längre fram såg jag en vit stor boll. Jag stannade till och såg att det var ett får. Vi stod och stirrade på varann en stund. Jag bestämde mig för att fortsätta gå, han skulle säkert flytta på sig. Nope, det gjorde han inte. Istället kom de ett gäng får ut från skogen och alla började rusa mot mig så jag vände mig om och rusar tillbaka samma väg jag kom ifrån. Vafan gör får uppe i bergen? Ja, Irland består av får men uppe på ett berg? En sak lärde jag mig den dagen, jag ska aldrig gå någonstans utan Marly.  

Likes

Comments

Va i Cork förra helgen och blev förälskad i staden. Cork är näst största staden på Ireland tror jag, rätta mig om jag är fel. Jag åkte bara dit för en data laddare men kom hem med lite mer än de. Jag fundera på att åka dit på Lördag igen. Det tar bara en timme typ med buss från Cahir.  

Mer än så har det inte hänt. Barnen har varit lediga från skolan i två dagar så i Torsdags var vi på en picknick och i Fredags så var vi på en liten promenad. Jag tror att allt kommer vara som vanligt imorgon om det inte är val. I don't know. 

Likes

Comments

Planerar för sommaren är svårare än vad jag trodde. Vart vill jag åka? Malmö, Nice eller London?

Likes

Comments

Tillbaka på Irland och mina vanliga rutiner.
Julafton var meh, nyår var bra och mina fyra timma i Danmark var tråkiga af.

Likes

Comments

​Nate Maloley, Ki Hong Lee, Derek Luh och Settle Down Kids.

Likes

Comments