Header

Som sagt så praktiserar jag på Volvo, där är det mycket höga ljud och väldigt mycket människor.

Från att bara sitta hemma och inte göra någonting, bara kolla på youtube videos hela dagarna plus knappt träffa någon alls till att ha något att göra varje dag och gå till ett ställe där det är sjukt mycket nya människor och höga ljud är fanemej jobbigt. Jag vill absolut inte vara den som klagar över minsta lilla för det finns ju så mycket värre saker som händer i världen liksom, men vet inte hur jag ska klara av att gå dit varje dag och prata med alla och försöka se glad ut när jag inombords är stressad som fan och inte fattar ett skit för jag är trög fattad.

Min mamma är den jag är med på dagarna på jobbet och jag vägrar vara med någon annan än hon för att hon vet hur svår lärd jag är och hur lätt jag glömmer saker, hur svår koncentrerad jag är också.

När min mamma förklarar något för mig och jag ser några/någon kolla på mig så kommer dom där 500 tankarna, det är mig dom pratar om, dom säger säkert att jag är dum, ful eller vad som helst. Där försvann koncentrationen helt. Jag har inte hört något utav vad mamma sa på 2 minuter, jag hörde inte. Det ända jag hörde var mina tankar, jag kan inte släppa att dom kollade på mig. På hela dagen..

Det är så fucking jobbigt, jag vill bara vara ''normal'' och bara kunna prata med vem som helst och inte skämmas över något. Men det vill väl vi alla?

Du är inte ensam, jag vet att det är så många som känner som jag och går igenom detta dagligen och jag vill jobba bort min osäkerhet. Vill du göra det med mig?

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Astrid & är sjutton år & fyller arton om ca två veckor! Jag bor i Göteborg & har bott här i hela mitt liv men flyttar snart härifrån med min pappa! Jag ville starta denna bloggen för att det verkar bara vara en kul grej att testa.

Jag pluggar hemifrån och ska nu praktisera på Volvo i några månader för att ha något annat att göra på dagarna än att bara sitta hemma, pluggar ju givetvis, men inte hela dagarna. Annars så tränar jag mycket nu, försöker komma i form och strävar mest efter ett hälsosamt liv just nu! Så jag tänker att jag kör bara på som sagt så får vi se om detta är något för mig eller inte, vi hörs & ha det bäst så länge!

Likes

Comments