Hej! Uppdateringen har varit sämst och tyvärr kommer det fortsätta så då jag nu tar en paus från bloggen. Hur länge vet jag inte, men så att ni iallafall vet vad som händer och varför det inte kommer några nya inlägg. Jag kommer (förhoppningsvis) komma tillbaka med en bättre blogg och mer motivation. Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon. Sitter ute och dricker det sista av min latte. Solen värmer i nacken och det gör mig så glad. Uppskattar verkligen värmen mer nu än tidigare år eftersom vi hade höst väder under hela våren.

Planen för dagen är beach på förmiddagen och senare, runt fyra, ska jag in till stan för att träffa Clara. Vi ska ta en lång promenad och hon ska visa mig lägenheten hon ska flytta till i slutet av sommaren.

Kvarg och vaniljyoughurt med banan och granola. Supergott! En latte till det gör morgonen komplett.

Likes

Comments

Hur underbart väder idag? Solen värmer i ryggen när man går ut. Så skönt.

Vaknade upp hemma hos Fia vid 10. Vi åt frukost och chillade runt hemma hos henne hela förmiddagen. Jag tog bussen till gymmet runt två och det blev ett riktigt bra pass. Känner fortfarande hur det bränner i benen när jag går.
Missade dock bussen hem så nu har jag en timme som jag måste tillbringa med att vänta på nästa framför mig.

Ha en bra eftermiddag och kväll.

Likes

Comments

Är just nu hemma hos Fia, sover här inatt. Vi åt precis ute på balkongen och det skriker ju bara sommar om det. En av många kommande sommarkvällar. Så konstigt att ha lov, allt har gått så fort. Men jag kunde inte vara gladare, denna sommaren kommer bli magisk.

Likes

Comments