På fredag ska vi åka bort. Vi ska flyga i ca 3 timmar vilket egentligen inte är särskilt långt. Men tyvärr så har jag en hemsk flygrädsla och vi har just fått reda på att det ska bli riktigt dåligt väder på fredag. Jag har nästan panik inför det här! Även om jag har
åkt flygplan många gånger tidigare så är jag ändå rädd! Jaja, det går nog inte att göra så mycket åt, det är som det är!
Ha det så bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det tisdag. Är allmänt trött och har inget särskilt att göra. Ingen kompis verkar kunna göra något så den här dagen kommer nig att bli rätt tråkig... Känns så tomt nu på sommarlovet, inga högar med läxor på skrivbordet och inga tider att passa, ganska långtråkigt om du frågar mig. Jag antar att jag måste gå ut eller något och röda lite på mig, det är ju ändå helt ok väder!
Ha det så bra!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag börjar en ny vecka på sommarlovet och nu när jag kollar ut genom fönstret så ser det ut att bli ganska bra väder!
Idag ska jag vara lite med en kompis och vi kanske ska gå på bio, plus att vi måste vara barvakter åt min lillasyster...
Sedan antar jag att jag måste packa lite eller åtminstone tänka till vad jag vill ha med mig, för på fredag så ska vi åka bort! Flyget tar bara tre timmar så det är inget speciellt, utom att jag jag världens hemskaste flygrädsla. Är det bara jag som har det? Nej usch! Nu borde jag sluta tänka på det!
Ha det så bra!

Likes

Comments

Jag tänkte ta upp varför jag startade bloggen.
Jag hade faktiskt en tanke när jag tog beslutet att starta bloggen och jag hade flera tankar bakom den. Jag ville både göra det som en kul grej och för att lära mig något på det. Jag vet många som har en blogg och jag tyckte att det verkade roligt och spännande så då tig jag beslutet att starta en själv! :)
Ha det så bra!

Likes

Comments

​Hej! Jag heter Astrid och är en 12 årig tjej som rider på ridskola och är skötare på en C-ponny. Den här bloggen kommer att vara fylld med hästar som är mitt stora intresse! 

Välkommen till min hästvärld!

Likes

Comments