Hejsan!
Idag har varit både super jobbig och super mysig!
I morse så vaknade jag upp och åt frukost med mig själv! Min bror och pappa var inte hemma så det vart bara jag och min hund Sickan! Men vi hade mysigt ändå. Klockan 11:30 så hade jag min första träning i fotboll, vi hade fys och jag var heeelt slut efter det. Jag käkade lunch när jag kom hem och sedan var det bara att ladda inför nästa träning💪🏼.

Kl 14:00 så hade jag träning i tennis och vi spelade på och tränade på backhands, fourhands och sedan lite smashar! Som tur var så blev jag inte helt slut efter den träningen!

Jag fick skynda mig och byta om för sedan skulle vi till min pappas flickvän i stan för att äta lite advents mys så här på första advent!
Jag tog inga bilder där ifrån dock! Glömde helt bort det.
Nu sitter jag och skriver och skall snart äta middag och jag vet inte vad vi skall äta faktiskt!
Vi hörs!
XOXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ikväll så har jag och pappa myst och kollat på film. Vi gick och köpte godis och hade super kul. Vi kollade på baywatch och vi tyckte att den var jätte bra!
Det var så mys att göra något med pappa ensamt för det var hur länge som hälst sedan!

Alltså hur gott?! älskar pizza med Parma ruccola och mozzarella. MUMS!

Verkligen sååå bra film👍🏻

Likes

Comments

Heejjj! Jag heter Astrid och är tolv år gammal jag bor i Göteborg!! Jag har alltid velat blogga så det här ser jag jätte mycket fram emot. Jag kommer att skriva och lägga upp bilder här då och då. Min stora syster bloggar och är super duktig! Här lite bilder på mig och även en på mig och Louise! Ser fram emot detta!
Hörs! Xoxo

Likes

Comments