Header

Alla hjärtans dag firades in med finaste killen. Vi började hemma hos mig och bara myste framför en film innan vi for vidare hem till honom. Där bytte vi alla hjärtans dag presenter och av honom fick jag den snygga t-shirten som jag velat ha såå länge! Så fin! Sen fick jag dessa mysiga och söta mjukis byxorna med små pandor på, så otroligt mysigt material!! Så tacksam ♥️ Vi slängde oss i soffan och slog på Teen Wolf innan vi tog natten.

Idag vaknade vi upp vid 10 först och sedan somnade om till 12 då vi gick upp och tog oss mat. Vid 16 skjutsade han hem mig och vid 17 kom Moa en sväng och vi satte oss och pratade i timmar om allt möjligt. Sen spenderade jag resten av kvällen hos Paow och mera prat blev det där i någon timma innan jag drog hem. Fina vänner ♥️ Ligger i sängen nu och slö kollar Teen Wolf och ska försöka sova nu eftersom jag ska upp 5 och slutar praktiken 16. För när jag kommer hem så kommer en saknad vän till mig och då blir det en massa pratande, skrattande och mera pratande! Längtar SÅ!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 16 Readers

Likes

Comments

Klockan är nu tre på natten och jag sitter i soffan på praktiken för att göra ett nattskift. Låt natten gå fort bara så man får åka hem och sova!! Idag vaknade jag vid 12 tiden ungefär och åt frukost och sminkade mig. Vid ca halv tre mötte jag upp Paow för att gå ut i affärerna och leta reda på någon alla hjärtans dag present till grabbarna. Efter det gick vi hem till henne där vi sov från 17 till 19. Därefter hämtade Sarah upp oss vi åkte runt och pratade lite, alltid lika mysigt. Sedan åkte jag iväg med min kusin till pizzerian för att köpa med pizza till praktiken, samt lite godis. Så från 21 har vi varit här och vid 7 till morgonen får jag åka hem och sova i några timmar. För imorgon blir det bara en massa mys med killen!

  • 33 Readers

Likes

Comments

Jaha, då försöker man än en gång med att göra en blogg som ska fungera. Jag heter Astrid Östlund och bor i en liten stad i Värmland. Jag går Vård första året på gymnasiet, fast egentligen ska jag gå andra, men jag hoppade av. På fritiden umgås jag med vänner eller med pojkvännen. Vissa helger blir det fester med allihopa som oftast är riktigt roliga. Träning är även något som jag brukade göra varje dag ett tag, men har varit slarvig med det så tänkte dra igång igen. Ja, vi får väl se hur detta går och om det fungerar. Ha en fin kväll!

Likes

Comments