Header

+ Jag är bra på att hålla tid. Är nästan aldrig försenad.

- Jag är dålig på att hålla löften mot mig själv. Till exempel ett godisförbud. Det funkar lixom inte.

+ Jag är duktig på att plugga, iallafall så länge jag har motivationen till det.

- Jag är dålig på att följa scheman och planeringar. Typ ett träningsschema fungerar inte för mig. Jag blir för missnöjd när jag av någon anledning inte kan genomföra ett träningspass, sen tappar jag motivationen och ger upp.

+ Jag är ärlig. Oavsett vad det gäller så är jag alltid 100% ärlig, om inte mer. Jag har lärt mig att man kommer längst på ärlighet.

- Mitt liv är väldigt beroende av motivation och inspiration. De perioder jag är motiverad och inspirerad äter jag hälsosamt, tränar ofta och tar hand om mig själv, vilket jag älskar. Men när den perioden är över och inspirationen är som bortblåst blir det mackor i mängder och ingen träning alls..

+ Jag har bra självförtroende.

Vi avslutar med någonting possitivt, skiter i den sista negativa ;)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

(1) Ett par svarta bootcutjeans är nog vad jag cravear efter mest av allt just nu. Så snyggt!
(2) I allmänhet är jag helt döförälskad i Marc Jacobs smycken. Dessa örhängen hade jag inte tackat nej till.
(3) En fräschare tshirt får man nog leta efter? Från Calvin Klein.
(4) En snygg pälsjacka (fejk såklart) har jag letat efter urlänge nu. Har fastnat lite för en svart från Vila.
(5) Ett par vita Nikes (!!!!)
(6) No comments....... #marcbymarcjacobs
(7) Den klassiska väskan från Prada kan man ju alltid drömma om...
(8) En snygg klocka fullbordar outfiten. Gissa från vilket märke? Marc Jacobs såklart!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Tisdagar måste vara tråkigaste dagen på veckan, uuuusch alltså... Ska strax dra till jobbet en sväng, sen ska jag rida. Utöver det har jag inga planer. Ska fota lite har jag tänkt, men vi får se! Nu ska jag svira om till arbetskläder, vi hörs efter jobbet. 

Likes

Comments

Några bilder får sammanfatta min helg. Jag och mina pojkvän var på Freddy Kalas, vilket ÄGDE.

Likes

Comments

Poncho: Åhlens  l  Tshirt: H&M  l  Byxor: Vila

Godmorgon måndag och ny vecka! Jag vaknade runt klockan 10 idag, sen åkte vi hem till Andreas pappa och jag duschade och fixade mig medans Andreas klippte gräset. Nu ska vi käka lunch, sen ska vi på stan en sväng innan vi åker hem till mina föräldrar. I eftermiddag/kväll ska jag försöka jobba lite, har lite saker som släpar pga vädret som borde kunna färdigställas ikväll. 

Likes

Comments

​Klockan var ställd tidigt imorse, möte på skolan som ligger x antar timmar bort väntade. Mötet gick bra. Vi snackade upplägg och om jag eventuellt kommer behöva läsa några extra ämnen för att kunna söka in på det högskoleprogrammet som jag vill. Strax efter 18 var jag hemma igen. Då drog jag till stallet och red ett hyfsat dressyrpass. 

Nu ska jag sova, imorgon väntar joooooobb. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Från hoppträning i onsdags

Från häromdagen på en annan häst

Har i princip ridit hela mitt liv, haft egen häst och tävlat och hela köret. För två år sedan sålde jag hästen för att ta en tillfällig paus. Sen kom livet i vägen och tiden flög iväg, och nu två år senare har jag bestämt mig för att börja igen.

Till en början kommer jag ta alla chanser jag får till att rida. Har några hästar runt om mig som jag kommer rida regelbundet, sen självklart underbaraste ridklubben där jag kommer träna en hel del.

Likes

Comments