Hej allesammans ! Nu är det såhär att jag byter till forme.se eftersom jag är trött på nattstad...

Så nu får ni följa mig på astridnilsson.forme.se Istället :) 


PUSS

Likes

Comments

Igår tog Felicia studenten!! GRATTIS!!! 

Jag, Isabelle och Jessica kollade när dom sprang ut. Längtar så mycket tills jag gör det, bara 730 dagar..... Senare på kvällen stack vi till Felicias studentfest, vilket var kul!! Kom hem ganska tidigt ändå och har sovit bra. Idag ska jag till skolan, men imorgon tar jag ÄNTLIGEN lov!! 

Likes

Comments

Bloggen går inte så fort framåt, men hoppas de är oki. Hur är läget med er alla? Det är helt okej här!! Har haft det sjukt bra denna helgen faktiskt. 

 

Torsdag: Hängde med Josse på dagen och köpte in det sista till "sommarlovs outfiten", även snackade en massa och självklart fikade... På kvällen var jag med Sofia och Linn, minns dock inte vad vi gjorde redigt eftersom det var några dagar sedan.. hehe sorry..!! 

Fredag : Gjorde nog ingenting på dagen.. Kommer verkligen inte ihåg.. haha! Men på kvällen cyklade jag bort mot Linn och trodde vi skulle ha filmkväll. Blev det så? Näääääääh. Vi och några killar stack till en fest i Öja, som var skojsig. Tänker ju inte precis komma in på detaljer :) Men somnade där iallafall bredvid Linnsan. 

 

Lördag: Vaknade upp vid 9 tiden, sov bara 2h den natten så både jag och Linn var ju ganska döda. Vi kom iallafall hem vid 12/13. Tog det ganska lugnt på dagen, då Björn även var med. På kvällen lagade vi tacos och drog oss sedan ner till konserthuset där alla 3:ornas bal var. Åhhh var fina dem var, vill så gärna går nästa år!! Iallafall efter vi hade kollat runt där så stack jag och Linn till Högstorp (partaj). Men vi stannade inte där alls länge. Vi var trötta och det var ej så skoj. Vi gick alltså från Högstorp till Väster, fitspo. Somnade sedan hemma hos Linn.

Söndag: Idag vaknade jag upp bredvid Linn, men tog nästan direkt tåget till Gemla med Lisa för att vara med Elin. Vi har solat,badat,ätit och snackat en massa. Så cozyyy, love!! Kom nästan nyss hem faktiskt, så är så himla trött... Så avis på dem som är lediga imån. Själv ska jag ta blodprov och ha utedag. NAJS. 

Hoppas ni har hängt med på vad som hänt nu då, puss

Likes

Comments

 

Chuck och Blair ❤ och fika

Onsdagar är ju lille-lördagen, eller hur var det ? Haha nä, men idag på svenskan fikade vi en massa.. Är så mätt så jag mår illa. Ska snart ut och springa en runda så kanske jag mår bättre. Eller sämre... Skönt att det redan är torsdag imorgon, sen på fredag är vi ju lediga. Kalas! 

Sitter just nu fast framför datorn och kollar på Gossip girl. Kollade färdigt på säsong 2 igår, och åhhh. Finaste jag sätt.

Likes

Comments

Sommarlov snart, helt sjukt!! Längtar sååå mycket, haha. Men innan sommarlov måste man först gå på helt värdelösa lektioner. Som idag.. Börjar vid 13, och slutar 15.

Ligger alltså fortfarande kvar i min säng just nu och ska kolla på ett avsnitt av gossip girl. Skönt ändå.  

PUSSAR

Likes

Comments

Igår stack jag till Josse och sov där. Och som jag sagt innan så är hennes hem som mitt andra hem, så kändes inte ens skönt att komma hem idag, haha. Imorgon är det skola igen. Nicebajs :-)

Likes

CommentsPizza på kvällens schema, så gott. Älskar calzone. I eftermiddag var jag med Linn,Isabelle och Sofia , trevligt trevligt. Mår inte 100% bra just nu, så är hemma o vilar upp mig till morgondagens sleepover med Josse.

Ha det gött

Likes

Comments

 

Igårkväll stack jag till Evedal med Josse, där vi var med lite folk. Var hur jäkla mycket människor som helst där, sick. Men hade iaf en go kväll med härliga människor! Kom hem vid 2 tiden inatt och de märks för är trött.... Idag har jag inte gjort så mycket, varit hos polisen och ska kanske träffa Isabelle,Sofia och Linn sen. Puss

Likes

CommentsIgår åkte jag hem till Josse och firade hennes mamma. Skrattade så jag grät. Älskar den familjen, det är verkligen min andra familj. 

Idag vaknade jag och stack direkt till mamma. Satt ute i solen och hade picknick, såå cozy ? Kom hem för en stund sedan och nu väntas bara grillat!! 

Ikväll vet ifan, som det lutar just nu är jag nog hemma. Men man vet ju aldrig :) 

Likes

Comments