Idag skjedde det noe helt ut av det blå. En av mine lesere her har tipset meg til KRSBY avisen. De tok kontakt idag og ønsket et intervju! Jeg må bare takke til den som gjordet dette. Jeg gleder meg kjempe masse og dette kan bli veldig spennende. Jeg trodde egentlig jeg hadde bloggen litt for meg selv. Det gjorde ikke noe at noen ikke så den, og bare positivt hvis noen tok seg tiden og i det hele tatt finne den. Jeg kan ikke vente til intervjuet, og kommer selvfølgelig til å legge ut link når intervjuet.

Ellers har jeg fått møtt min kjære far idag etter en lang stund fra hverandre. Det trillet en tåre når jeg satt meg inn i bilen etter å ha sagt farvel med han. Synet av at han blir mer og mer syk, treffer meg vondt i magen. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne gjøre noe med det. Han har alltid gått fint, men nå er det dårlige tider og en rulator har kommet seg frem i armene hans. I sånne øyeblikk stiller man spørsmål om man kan gjøre noe. Men man sitter der uten svar og hjelpes løs Jeg trodde aldri min far skulle bli sprekere med årene, men ihvertfall ikke verre.

I forbindelsen med at min far fikk kreft engasjerte jeg meg ganske fort som ung jente innenfor kreftforeningen. Dette dro det videre til at den dagen idag er jeg aksjonsjef bland russen på skolen min. Det føltes veldig naturlig for meg å jobbe med slike saker som ligger nærme hjerte mitt. Vi fikk idag også vårt første besøk av Kreftforeningen i sammenheng med samarbeidet med russen og dem. Det som er så viktig med disse innsamlingene er ikke tall, men at bare den lille gåturen for deg, er et liv for noen andre. Du gjør faktisk bare ikke hverdagen bedre for ett menn​eske, men alle rundt mennesket. 2/3 av pengene går til forskning og resten går til å gjøre pårørende og rammede sine hverdager bedre. Er ikke dette flott ?

Dette kommer sikkert ikke til å bli mitt siste innlegg ang Kreftforeningen og aksjonsjefstillingen. Dette er mine hjertesaker.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 16 lesere

Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har vært her. Masse som har skjedd og masse følelser i luften. Livet er ikke alltid lett, ihvertfall ikke på det jeg har fått kjenne på i det siste. Som en liten pike fikk jeg oppleve min far veldig syk, han fikk kreft og siden da har han vært inn og ut av sykehuset. Situasjonen hjemme og i hverdagen etter det har vært preget av å holde hode oppe i håpløse situasjoner og mengder med ansvar. Jeg som 11 åring fikk ikke sjansen til å reagere. Jeg måtte bare handle, fort.

Jeg gikk på en preget skole. Masse forskjellige personligheter og meninger blandet i ett. Jeg kom midt i. Sittende der som en forvirret østlending på Sørlandet. Jeg visste fra jeg var bitte liten av at jeg var spesiell. Jeg var ikke en nøytral person. Jeg viste veldig fort at jeg hadde en sterk personlighet, med mange meninger. Dette er både positivt og negativ. Jeg mente alltid noe om alt, og jeg holdt ikke alltid de inne. Jeg fikk oppleve sorger litt tidligere enn de andre på min alder gjorde. Mine tanter og onkler var litt eldre enn de andres og dermed gikk bort når jeg var veldig liten. Jeg var i flere begravelser enn jeg var i bryllup. Faktisk aldri vært i bryllup. Dette var med på å la meg takle sorger bedre den dagen idag.

Jeg sang av full hals, turna og dansa. Mitt hjemsted var på scenen, selv om jeg faktisk hadde sceneskrekk. uansett hvor mange ganger jeg gikk ut på den scenen så sluttet aldri hjerte mitt å gå sakte. Herligland. Hva var jeg egentlig redd for ? Jo! Jeg var redd for akkurat deg. Og det er jeg den dagen i dag også. Jeg ble som sagt preget av mye. Jeg stilte alltid spørmål til alt. Uansett hvor snill du var, spurte jeg spørsmål om hvorfor. Ja, selvfølgelig setter jeg spørsmål om usikkerhet. Men selv den dagen idag setter jeg spørsmål. Uten usikkerhet om meg selv. Livet er faktisk en berg og dalbane vi har nøtt til å ta. Uansett hvor konservativ du er. Jeg kan aldri sammenligne følelser. Selv om jeg har gått igjennom en type sorg, så vil det aldri si at jeg takler alle type sorg. Noen gjør vondere for andre enn for meg, og motsatt.

Jeg er en ekstremt sårbar person med masse følelser. Jeg trodde følelsene mine stoppet for et sekund en tid tilbake, men så fikk jeg meg kjæreste og jeg fikk kjenne på masse nytt. Jeg tror at gjennom hele min oppvekst har jeg lært om å handle fort, ansvarsfullt og meningsfullt. Alt det som skal være med å forme meg til et voksent menneske, må ha en mening. Alt fra skole, jobb, venner, kjæreste og ja til og med stedet jeg bor. Jeg har aldri hatt svare på følelser og er rimelig dårlig til å forklare dem. Men jeg ruler i yte følelsene.

Til slutt så vil jeg bare takke min fantastiske pappa som står på og som aldri gir opp. Uansett hva det er så står han fortsatt og gir alt han har for at hans barn skal ha det godt. Jeg den dagen idag, bor over en time fra han, men jeg slutter aldri å tenke på han. Kjære snill Pappaen min.Likes

Comments

Åh, her er det bare varme og glede. Jeg kan endelig ta på meg bikinien og smøre meg inn i solkrem med et lite håp om å bli brun, men ikke solbrent. Det er lyst og varmt til klokka blir 22.00 og jeg kan ikke være mer i sommerstemning enn nå. Detter er absolutt ikke feil plass å være heller når sola titter frem. Sørlandet på sitt beste. Jeg elsker at sommeren inntar sørlandet på denne måten. Ihvertfall etter lang eksamenslesningen, tungt hode og ekstreme skoleleie mennesker. Jeg kunne endelig ta frokosten på verandaen og nyte alt rundt meg. Det var opptil 27/28 grader er idag. Det er varmere enn flere steder i Syden. Jeg som er en av de som en sjelden gang (hvis jeg jobber hardt) blir brun må ligge litt ekstra lenge i sola for å merke noe. Dette blir jo selvfølgelig ekstremt varmt og jeg merker nå som jeg skal legge meg at det egentlig ikke var verdt å ligge så lenge når jeg ikke ser noe forskjell. Når jeg ligger så lenge i solen må jeg passe på at huden min er godt beskyttet med solkrem. Jeg tror jeg bruker verdens beste solkrem, eller mer som spray. Denne lukter fantastisk og gir masse fuktighet. Den er også vannavstøtende. Jeg trenger ikke å smøre eller stresse med at ting klistrer seg til meg bare jeg legger meg ned i sanden. Solsprayen jeg bruker er fra favorittmerket mitt Sunspa og kan lett kjøpes over nett. Den dekker også faktisk 93% av UVB OG UVA strålene. Dette produktet har jeg bare godt å si om. Jeg elsker Sunspa! Dette bør prøves!


Du kan lett kjøpe produktet over nett ved å trykke på denne linken -->https://www.blush.no/product/889998/kropp/solkrem/spf-15/sunspa-sun-protection-spray-spf15#


​Fantastiske sørlandet!

Kjapt tilbake!

Likes

Comments

Mandagen som var stakk klassen min til Aalborg i Danmark. Jeg har selv aldri vært der før så det var super spennende å besøke en sånn by. Det var super fine bygninger, og vi fikk snakke litt med de som markedsfører Aalborg (visitaalbord). De fortalte alt vi trengte å vite om Aalborg by. Det var vakre gater, butikker og store kjøpesentere. Vi var så heldig å ha nesten 30 grader når vi gikk rundt så det var ekstremt varmt. Det jeg likte aller mest var den billige og kjempegode maten vi fikk! Det var superbillig. Jeg fikk litt sjokk når jeg så menyen.
Dere må virkelig ta dere en tur dit, bor du i Kristiansand kan du bare ta Superspeed rett over, så 40 minutter i bil! Dette er en perfekt dagstur! Slenger med noen bilder i samme slengen, håper dere tar turen en dag!

Likes

Comments

Hallo! Jeg har sett litt rundt på kjoler og funnet de desidert søteste til en billig penge. Dette er ikke akkurat 17.mai kjoler, men kan brukes til nesten alt. Jeg elsker denne type farge på kjoler, så jeg måtte finne frem alle favorittene . De er en nøytral nude farge og alle er fra NLY TREND. Jeg elsker Nelly. De har bra ordninger med leveringer og jeg får alltid de riktige varene til de riktige størrelsene. Nelly er også kjempe hjelpsom ang størrelser og om du trenger hjelp. Er det en vare som ikke er inne kan du lett "spore" varen også får du beskjed når den er inne igjen i din størrelse. For å finne kjolene klikker du bare rett inn på jentene og den type kjole du vil ha. 

Likes

Comments

Hei! For at dere skal bli litt ekstra kjent med meg skal jeg skrive litt om 5 ting jeg absolutt ikke kan leve uten. Fysisk og psykisk, ting og tang. Disse tingene tok meg lang tid å finne ut når jeg bare skulle ha med 5 ting ellers kunne listen blitt lang. La oss starte!

1. Min fantastiske kjæreste. Jeg er uendelig glad i han. Jeg har nå levd med han i 1 år og jeg kunne ikke blitt lykkeligere. Han er herlig på en så spesiell måte. Han får meg til å smile når ingen andre klarer det, men det er nok ingen andre som kan få meg så irritert som han kan. Livet mitt uten han kan jeg ikke se for meg. Tusen takk for han. 

2. Tro og håp. Jeg lever i tro og håp. Jeg har en tro som jeg lever av hver dag. Jeg er veldig glad for at jeg har en tro å lev etter, og klarer å stå frem med det. Jeg tror at hvis jeg ikke hadde en så bestemt tro hadde jeg ikke hatt noe håp å leve i heller. Livet består av å kunne yte sine tanker og mene det en selv vil mene. Jeg føler jeg får så mye ut av å mene gjennom å tro.

3. Venner og familie. Mine aller nærmeste betyr uendelig mye. Jeg som alle andre har opplevd en del ting i løpet av mine snart 18 år. Og det er de som er der når du er nede som setter spor. Min familie setter jeg veldig høyt. Vi er en stor søskenflokk med så mange meninger i familien, men samholdet er så bra. Vennene mine har jeg litt på kryss og tvers i landet etter som jeg har flyttet litt. Det jeg liker aller best med mine venner som bor langt ifra, er at uansett om vi ikke har snakket på lenge er de fortsatt nærme og det er aldri kleint å fortelle noe.

4. IPhonen min. Jeg ELSKER telefonen min. Jeg tror jeg er en av de mest avhengige personene i min vennegjeng som er så avhengig av den som det jeg er. Jeg går ALDRI ut av huset uten den, og jeg har den alltid med meg uansett hvor jeg er. Når jeg lader den, lader jeg den som regel der jeg sitter eller befinner meg. Jeg har alt jeg trenger på telefonen min. Alt av mail, kontakter, bilder etc.. Jeg sjekker sikkert sosiale medier flere ganger i timen. Selv da vi må gi fra oss telefonene under tentamen, snur jeg meg sikkert 2000 ganger for å se at den står der jeg satt den.

5. Godteri! Dette er så sykt teit når jeg tenker på det, men det er sant. Jeg er avhengig av godteri. Jeg elsker sjokolade og brus. Dette er skikkelig dårlig for meg, men kunne jeg valgt hadde jeg spist godteri hver dag uansett tidspunkt. Og dessverre var det litt sånn i begynnelsen da jeg bodde alene. Da var det ingen som sa nei og da var det jo bare å kjøre på. Jeg elsker alt som har med godteri å gjøre unntatt lakris og kokos. I godteriposen min ser du som oftest sjokolade med karamell inni, sure figurer og masse sjokolade oppå der igjen med nonstop i. Da har jeg det supert. Har jeg litt ostepopp på siden, lever jeg i paradiset. 

xx

Likes

Comments

Hallo! Her i Kristiansand de siste dagene har vi bare hatt sol. Dette er eller ikke den gale byen å være i når det er mye sol. Den fine fiskebrygga vi har i byen, Flekkerøy som er tidenes øy, og mange fantastiske mennesker. . Jeg har supre venner som er kjempe flinke til å diske opp med noe mat og invitere så det ble selvfølgelig mye besøk hos dem. Vi har spist alt fra reker, grillmat og selvfølgelig litt McDonnals mat. Jeg føler jeg bare har sittet å tatt bilder hele helgen. 

Videre innlegg kommer løpende

Likes

Comments

Jeg er verdens heldigste person som får lov til å møte mine beste venner hver eneste dag. Vi gråter sammen, ler og diskuterer. Jeg er omringet av de herligste personene som gir meg glede og gjøre meg lykkelig. Vi deler de sykeste ting og i min hverdag er det alltid viktig for meg å vite at jeg alltid har noen å ringe til uansett. Uansett om klokka et 15.00 eller 02.00 om natta vet jeg at noen uansett tar telefonen og tar seg tid til meg. Venner kommer å går som alle sier, men det er de du stifter på videregående som oftest blir livet ut. Jeg er så glad for at jeg har så mange bestevenner som jeg har glede av hver dag og som jeg vet kommer til å være der livet ut.

Nå er vi i mai og skolen begynner å minske på timer. Vi har mindre og mindre undervisning og får mer tid til hverandre. Idag tok vi oss tid til en liten kaffe på Cafe Lykke som er rett ved siden av skolen vår. Jeg må virkelig takke disse fantastiske jentene som alltid er åpne og alltid er her. Tusen takk for dere.


  • 174 lesere

Likes

Comments

For noen dager siden var jeg med på kilden Teaterhus sin produksjon av Fargespill. Fargespill er et fyverkeri av en forestilling om forskjellige kulturer, land og mennesker. Forestillingen viser mange barn og ungdom på en scene som danser og synger om hverandre. Når jeg først ble spurt om å være med på dette, var jeg svært skeptisk. Jeg visste ikke hva det gikk ut på. Og jeg visste ikke hva jeg kom til å oppleve. Nå som jeg har vært med på to oppsett av dette, så sitter jeg igjen med en hau med læring. Jeg lærte om kulturer, sanger, danser og hvordan andre mennesker fra andre land er. Noen har en fryktelig bakgrunn og har flyktet hit til Norge i sikkerhet. Og noen har kommet til Norge som svært små barn.
Det spesielle med dette året var at vi var så heldige å få med flykningsskolen. Dette er barn som kommer rett fra eks Syria og ikke kan et snev av Norsk. Det var utfordrende, men vi lærte å kommunisere via kroppen. Jeg har fått ett helt annet syn på flyktninger og mennesker fra andre land. De har så mye å vise. Og det stolte smile de kommer med når deres sang blir sunget på kilden. Det er fantastisk lykke. Jeg sitter nå igjen med en fantastisk god følelse.
Hvis Fargespill noen gang er i din by, vil jeg råde deg å skaffe deg en billett. For noe så rørende og næringsrikt kommer du aldri til å se igjen !

Vi fikk også en 5 er av avisen her i Kristiansand som var et stort pluss.
For spørsmål om Fargespill er det bare å kontakte meg på Mail : Astrid.h.nilsen1998@gmail.com

Likes

Comments

Hallo! Her er jeg etter å ha prøve 1000 blogger på forskjellige sider. Jeg fant meg endelig til rette her på nouw.com. Dette er den mest organiserte bloggsiden jeg noen gang har prøvd. Den er enkel og kjapp. Elsker den. Uansett for at dere skal bli kjent med meg litt bedre så tar jeg noen kjappe fakta.

Jeg blir 18 i august. Jeg bor alene. Jeg har egentlig et kjedelig og normalt liv. Elsker alt som sier ja og værsegod,Jeg elsker jobben min og jeg opptrer mer på kilden teaterhus enn jeg selv ser på. 

Noe om meg.

Kjapt og raskt ut. X

Likes

Comments