Hej och hå. Vaknade såklart och mådde skit och precis som jag anade så har jag feber. Jobbade en sväng på förmiddagen sen har jag inte gjort någonting över huvud taget. Gjorde en kopp varm choklad som jag drack framför en serie nyss, annars får jag inte mycket gjort alltså haha..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dessa bilder får summera min helg.

Jag spenderade hela min helg med Isak. Vi började helgen med att fira en kompis som fyllt år. Utgången blev inte superlyckad men det är smällar man får ta. Vi åkte hem till mig igår och har sen dess spenderat 99% av tiden i skogen. Vi har fiskat och bara myst vilket har varit underbart och sååå välbehövligt. Nu har jag vinkat hejdå till Isak och ska försöka kurera mig mot förkylningen med hjälp av the och soffmys. Vi hörs :)

Likes

Comments

Äntligen fredag hörni! Jag har haft en så himla bra vecka faktiskt. Har fått supermycket gjort vilket enligt mig är den bästa (fucking feelingen) känslan. Just nu sitter jag och dricker en smoothie till frulle samtidigt som jag som varje morgon skriver ner alla saker som ska göras idag. Får bättre koll då helt enkelt. Idag är det lite jobb och lite shopping som ska göras faktiskt. Senare ikväll väntar utgång, är bjuden på 20års-fest vilket ska bli superskojj. Nu ska jag kicka dagen med lite jobb, vi hörs!

Likes

Comments

Har tillbringat senaste veckan i Falun (big city) och gjort fett mycket nationella prov. Nu är dom klara och jag håller alla tummar (båda två alltså, lät som jag hade asmånga) på att jag är godkänd och slipper kompletteringar. Visst, livet i Falun var bra, som vanligt, men det är alltid något speciellt med att komma hem. Älskar verkligen den här lilla hålan mest av allt haha. Att svira om från finkläderna (jeans och linne lol) till jakt/friluftskläder är bland det goaste jag vet. Stack ut och fiskade så snart jag kom hem. HARMO. Nu ska jag käka kvällsföda och sen skriva en lista på saker som jag ska göra imorgon. Måste tydligen ha en lista på saker som ska göras för att ens ha en chans att få något gjort haha.

Likes

Comments

Vilken grym dag jag haft idag alltså. Började med att spontanboka en tid hos frisören för att klippa av håret typ en dm(!!), sen hängde jag med bästa Evelina typ hela dagen. Vi satt på balkongen och solade och käkade jordgubbar och senare köpte vi med oss kyckling och potatissallad och satte oss ute vid en sjö och käkade. Har förövrigt vart sjukt varmt här idag vilket är så jävla skönt. Har njutit till fullo och samlat på mig c-vitaminer i överflöd.

Nu har jag fått ont i huvudet och ska försöka kurera mig med massor av iskallt vatten och sömn. Vi hörs!

Likes

Comments

B

Likes

Comments

Resor och tatueringar är vad som finns i mina tankar atm

Likes

Comments