Äntligen tid till BLOGGEN!! För nu är jag på lov!! Wiho, ett år kvar sen är det min tur till att säga hejdå till skolan 😁Ren lycka enligt mig!
Min sommar började med summerburst, vilken upplevelse. På lördag bär det av mot Italien i två veckor, ska bli så skönt att lämna Sverige lite. När jag väl kommer hem kommer min storebror hem och en massa jobb. Biarritz? Kan vi prata om det lite eller? Har du varit där? Jag ska dit för att surfa ytterligare i två veckor fast helt ensam!!! Åh denna sommaren kommer bli en bra sommar! Summer feeling is good 🌹 puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hjärtan. Vart har jag varit?

Inte haft någon vidare tur det senaste, utan fått sjukdom på sjukdom.. allt från lunginflammation till förkylning. Jag var borta i tre veckor från skolan, vilket betyder att jag hamnat efter. Därför har jag tyvärr inte kunnat blogga!

Men nu är jag tillbaka, fortfarande lite förkyld tyvärr..
hoppas alla får en grym fredag!

Kraaam😘

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Måndag och början på veckan! Vad har jag gjort idag? Färgat håret, NJUT! Så ovan att se mig själv i mörk färg, kul att testa något nytt. Men kommer snart sätta i slingor för en färg är för tråkigt. Kommer antagligen inte blogga så mycket denna veckan som alla andra veckor, prov, plugg och jobb!

Hoppas du haft en underbar måndag, det har jag!
Kram😘

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Helgen närmar sig och vädret suger. Varit hemma hela dagen, bara pluggat! Kroppen är inte 100% bra idag men sånt händer.

Hoppas du haft en bra dag!
Kram😘

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Våren närmar sig...? Eller? Gör den verkligen det? Sol och mysigt väder om det inte hade varit halv storm utanför dörren! Men jag nöjer mig med sol och vind! Kunde lika gärna varit regn och vind.. Min dag har varit helt fantastisk! Frukost, prov och serie, samt en underbar middag!

Dagens outfit🙋🏽
•T-shirt- Okänd
•Blus- SetaPura
•Jeans- tiger
•Skor- Eytys
•Halsband- Cornelia Webb

Kram😘

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Vilken start på denna dag.. frukost på Brogyllen med fina kollegor. Oj så gott det var, första gången för min del🙋🏽 Lagom trött i huvudet och klockan 13:00 så är det nationella prov! Många bollar i luften just nu, dels med skolan och jobb! Men jag älskar det, lite utmaning här i livet!

Jag har börjat med nyttig mat? Tro det eller ej, sant är det! Igår åt vi grönsaker till middag och jag är fortfarande i chock att jag åt det.. kan berätta mer sen vad vi åt. Snart ska jag luncha med pappa, super mysigt!

Kram😘

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Jag orkar verkligen inte mer, har ingen lust eller vilja till att plugga.. Somnar snart framför datorn. Men bara att ta ett steg i taget.

Denna dag har varit rolig men långsam, hur nu det går ihop? Hemma nu och försöker få ihop en argumenterande text.. Men har fokus på allt annat. Även passat min systerson Folke och haft mysigt. Men nu börjar nattlivet för att hinna med i skolan.

Kram😘

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan

Sitter på bussen som är knäpptyst, lurarna spelar Blinded By Your Grace, Stromzy! Så jävla bra låt. Kär. Bra början på en lång dag, fötterna gör fortfarande ont ifrån gårdagens jobbpass! Tankar snurrar i huvudet om mina två veckor till Biarritz i sommar, så taggad.

Innan skolan tänkte jag svänga förbi NK och köpa en kaffe! Vi hörs vid lunch!

Kram😘

Likes

Comments

Hej på er och välkomna tillbaka till en dag med mig! Igår kväll fick jag reda på att jag är ledig idag, alltså det räddade min kväll😁 Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite..

Vad har jag gjort och vart har jag varit?
Jag har pluggat, jobbat och levt. Jag har inte haft den tid jag vill och inte orken heller till att blogga! Men nu jävlar, kanske inte kommer upp världens inspo bilder? Men vad gör det? Ska faktiskt använda bloggen till en "instagram" då slipper jag bomba bilder där och blir mer aktiv här!!

Helgen har varit bra men kunde varit bättre, mitt hjärta är ute och reser och nu vill jag ha honom hemma! Men snart ses vi.
Lycka för mig är:
•Familj
•Resa
•Skor

Hoppas du och alla andra får en grym måndag! Kram😁❣️

Likes

Comments

Hej på er!!

Sjuk hit och sjuk dit, börjar bli tråkigt. Har verkligen ingen energi i kroppen, dead. Går iallafall på medicin nu, vilket känns bra. Vill bara säga hej!

Ching chong plong, kram🤧❣️

Likes

Comments