Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ett år gamla bilder och imorgon är det äääntligen dags att få se Håkan live igen! Dagen till ära ska även min tredje tatuering sättas på plats, vilken jäkla dag va

Likes

Comments

Livet kom emellan igen, har varit fullt upp de senaste veckorna. Min sista vecka i Uppsala drog jag, Frida och Klara en trippelhelg i ett tappert försök att känna oss nöjda med att lämna nationerna (lyckades ej). Annars blev det även ett sista besök på Bastard burgers, en catch-up med Hådén, många timmar i solstolen och sen blev vi äntligen klara i skolan. Lastade bilen full med packning och åkte hem till Åland och började jobba direkt på favoritjobbet.
Var ju även studenten igår så var på några mottagningar och avslutade kvällen klockan 9 imorse med champagnefrukost + frukost på Kvarter 5. Är för övrigt något sliten efter att ha hängt på Arken två nätter i rad så nu blir det återhämtning!

Likes

Comments

Har firat födelsedagar i Stenhagen, gått på vårbal, haft klassfest & invigt Bryggan och imorse var det dags för vår show som klassen uppträdde med inför skolan. Många saker har jag gjort bakis men att uppträda med sång är inte en av dem, fy vilken plåga det var haha

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite bilder från senaste! Inte länge kvar i skolan nu, bild & musik är så roligt så är dumt att klaga även fast det är mycket obligatoriskt. Förutom det så har vi väl tagit vara på vädret och solat en hel del, varit på grillfest, har haft familjen på besök, haft en riktigt kul utgång på ÖG och tillbringat en hel dag med Hedda och shopping. Har även bilen här nu innan sommaren så cruise har det även självklart blivit.
Annars då, har tydligen lyckats få till en spricka i revbenet av allt mitt hostande de senaste veckorna, sånt är ju tråkigt faktiskt. Får hoppas att det läker fort och så ska jag bara njuta av de tre veckorna kvar här i Uppsala innan sommaren!

Likes

Comments

Alltså vilket jävla Valborg det blev! Började i fredags på Stocken där Thomas Stenström spelade, bäst. Lördagen samlades vi i parken och på kvällen blev det förfest hos Linnea innan Norrlands. Själva Valborg började med frukost hos Sandra, något ostabilt för min del, sedan mötte jag upp kusinen min som bodde hos mig. Vi hängde i parken hela dagen och sedan fortsatte vi hos Joel innan vi gick vidare på efterfest. Grym helg helt enkelt och såå kul att plötsligt springa in i folk man inte sett på ett år!

Likes

Comments

Förra helgen tillbringades med familjen i Paris, riktigt härligt. Jag kom tillbaka i måndags och sen dess har dagarna gått riiiktigt långsamt endast pga övertagg inför helgen. Idag drar valborgsfirandet igång här i Uppsala och jag vill inte ens tänka på vilken trasig själ jag kommer vara på måndag... ett senare problem för nu är det dags för Skvalborg, skål

Likes

Comments

Har haft en riktigt rolig påsk måste jag säga, lätt en av de bästa högtiderna! Blev visst en trippelhelg som inleddes hos Joppe varje kväll. Imorgon är det dags att ta tag i livet och bege sig tillbaka till Uppsala, meen innan det ska jag fortsätta äta choklad framför 13 reasons why tills jag somnar

Likes

Comments

Helgen började minst sagt konstigt när jag precis skulle cykla iväg på förfest och fick höra vad som pågick i Stockholm. Tog oss några timmar att tagga till, men hade sedan en riktigt bra kväll med god middag, förfest och lärarsläpp på Gotlands.
Resten av helgen blev lugn faktiskt, länge sen jag vaknade upp pigg och glad på en söndag hehe. Nu har jag iallafall bara tre ynka skoldagar, med bild & musik dessutom, innan påsklov på Åland!

Likes

Comments