Har firat födelsedagar i Stenhagen, gått på vårbal, haft klassfest & invigt Bryggan och imorse var det dags för vår show som klassen uppträdde med inför skolan. Många saker har jag gjort bakis men att uppträda med sång är inte en av dem, fy vilken plåga det var haha

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite bilder från senaste! Inte länge kvar i skolan nu, bild & musik är så roligt så är dumt att klaga även fast det är mycket obligatoriskt. Förutom det så har vi väl tagit vara på vädret och solat en hel del, varit på grillfest, har haft familjen på besök, haft en riktigt kul utgång på ÖG och tillbringat en hel dag med Hedda och shopping. Har även bilen här nu innan sommaren så cruise har det även självklart blivit.
Annars då, har tydligen lyckats få till en spricka i revbenet av allt mitt hostande de senaste veckorna, sånt är ju tråkigt faktiskt. Får hoppas att det läker fort och så ska jag bara njuta av de tre veckorna kvar här i Uppsala innan sommaren!

Likes

Comments

Alltså vilket jävla Valborg det blev! Började i fredags på Stocken där Thomas Stenström spelade, bäst. Lördagen samlades vi i parken och på kvällen blev det förfest hos Linnea innan Norrlands. Själva Valborg började med frukost hos Sandra, något ostabilt för min del, sedan mötte jag upp kusinen min som bodde hos mig. Vi hängde i parken hela dagen och sedan fortsatte vi hos Joel innan vi gick vidare på efterfest. Grym helg helt enkelt och såå kul att plötsligt springa in i folk man inte sett på ett år!

Likes

Comments

Förra helgen tillbringades med familjen i Paris, riktigt härligt. Jag kom tillbaka i måndags och sen dess har dagarna gått riiiktigt långsamt endast pga övertagg inför helgen. Idag drar valborgsfirandet igång här i Uppsala och jag vill inte ens tänka på vilken trasig själ jag kommer vara på måndag... ett senare problem för nu är det dags för Skvalborg, skål

Likes

Comments

Har haft en riktigt rolig påsk måste jag säga, lätt en av de bästa högtiderna! Blev visst en trippelhelg som inleddes hos Joppe varje kväll. Imorgon är det dags att ta tag i livet och bege sig tillbaka till Uppsala, meen innan det ska jag fortsätta äta choklad framför 13 reasons why tills jag somnar

Likes

Comments

Helgen började minst sagt konstigt när jag precis skulle cykla iväg på förfest och fick höra vad som pågick i Stockholm. Tog oss några timmar att tagga till, men hade sedan en riktigt bra kväll med god middag, förfest och lärarsläpp på Gotlands.
Resten av helgen blev lugn faktiskt, länge sen jag vaknade upp pigg och glad på en söndag hehe. Nu har jag iallafall bara tre ynka skoldagar, med bild & musik dessutom, innan påsklov på Åland!

Likes

Comments

Att jag för ett år sen valde att söka till grundlärarprogrammet på Uppsala universitet. Att jag skulle trivas såhär bra hade jag ju verkligen ingen aning om!

Likes

Comments

Happp vad har hänt sen senast då. Har bl.a skrivit tre tentor och därmed blivit klar med engelskakursen, haft en skoj dubbelhelg, tentafestat med ett gäng lärare i tisdags och morgonen efter vaknat kl 7 hos Linda för att skynda oss till bussen till Grisslehamn. Slitet är ordet! Är alltså på Åland nu för att ta på den blåvita uniformen på ÅHS och tjäna lite pengar. Har en veckas ledighet så passar rätt fint!

Likes

Comments