Förra helgen blev det två kräftskivor, en med släkten och en hos Wik. Himla kul helg faktiskt! På söndagen bestämde vi oss plötsligt för att boka flyg till Rhodos, såå idag bär det av ditåt! En vecka ska vi vara där och sen blir det raka vägen till Uppsala och börja tagga insparken.
Annars så jobbade jag min sista dag i fredags, sjukt att det kan kännas så jävla trist att lämna ett ställe. Världens bästa arbetsplats alltså.
Fredagskvällen tillbringades iallafall på korpfinal innan Gustavs stuga, och lördagen hängde jag med familjen innan förfest hos Joppe och en sista Arken-utgång!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vilken jäkla vecka alltså! Jobbar äntligen på samma avdelning som systern min (vår fantastiska jobb-bränna på bild), så himla kul. När jag fick helg i fredags åkte jag direkt hem och mötte Max som bodde hos mig under helgen, riktigt kul. Senare blev det förfest hos Wik och fick träffa ännu fler fina vänner från Uppsala! Arken levererade och lördagen var jag en skugga av mig själv tills ca kl 21 då livet vände och jag åkte till Linda och började förfesta. Kan inte påstå att jag återhämtat mig än men det är väl så det ska vara under rockoff, bara 4 dagar kvar nu tills lite semester!

Likes

Comments

Har varit en riktigt rolig helg med dubbelutgång som vanligt. Lördagen blev kanske sommarens bästa dag hittills då vi tillbringade hela dagen på Titos stuga med sol, bad, beerpong osv, och sedan kvällen hos Joppe innan Arken. Tänkte slänga upp ett gäng bilder från de senaste veckorna, men uppstod ett problem då jag råkade kasta min telefon i sjön idag. Helt otroligt irriterande faktiskt, bakishjärnan levererarrrrr

Likes

Comments

Ibland är det svårt att få ner tankar i ord haha, därför har det väl gått lite segt här. Men sommaren rullar på, är ju ledig varje helg så blir kanske lite väl mycket festligheter men det är ju så skoj med sommaråland så vad gör det

Likes

Comments

Likes

Comments

Ett år gamla bilder och imorgon är det äääntligen dags att få se Håkan live igen! Dagen till ära ska även min tredje tatuering sättas på plats, vilken jäkla dag va

Likes

Comments

Livet kom emellan igen, har varit fullt upp de senaste veckorna. Min sista vecka i Uppsala drog jag, Frida och Klara en trippelhelg i ett tappert försök att känna oss nöjda med att lämna nationerna (lyckades ej). Annars blev det även ett sista besök på Bastard burgers, en catch-up med Hådén, många timmar i solstolen och sen blev vi äntligen klara i skolan. Lastade bilen full med packning och åkte hem till Åland och började jobba direkt på favoritjobbet.
Var ju även studenten igår så var på några mottagningar och avslutade kvällen klockan 9 imorse med champagnefrukost + frukost på Kvarter 5. Är för övrigt något sliten efter att ha hängt på Arken två nätter i rad så nu blir det återhämtning!

Likes

Comments

Har firat födelsedagar i Stenhagen, gått på vårbal, haft klassfest & invigt Bryggan och imorse var det dags för vår show som klassen uppträdde med inför skolan. Många saker har jag gjort bakis men att uppträda med sång är inte en av dem, fy vilken plåga det var haha

Likes

Comments

Likes

Comments