Helgen på Åland var riktigt bra. På fredagen blev det lunch med mamma och mormor och sen tillbringades hela kvällen på soffan. På lördagen var jag tentavakt innan vi tog med hunden till Järsö och promenerade. Sen mötte jag Mimmi och åt middag på Indigo innan bio, och efter den mötte jag Sofia för "en drink på Indigo".. vilket innebar stängning på Arken haha. Kul ändå att träffa lite saknade vänner!!

Likes

Comments

Förra årets alla hjärtans dag är fan svår att slå, befann mig nämligen på älskade Phi phi då.. men men, i år tog jag i alla fall tåget till Stockholm och lunchade på världens godaste ställe med mamma och Moa. Väl tillbaka i Uppsala började vi på förfest i en proppfull korridor innan Snerikes, hade lite jäkla kul faktiskt. Dagen efter hade jag föredrag vilket uppenbarligen gick mindre bra men sånt som händer. Befinner mig just nu på Åland, planen är faktiskt en lugn och skön helg tror jag!

Likes

Comments

Uppsala har äntligen bjudit på lite sol de senaste dagarna, sjukt hur mycket piggare man blir! Igår mötte jag upp Cajsa på stan, så kul att se henne igen. Blev sen förfest hos Teddy innan ÖG, riktigt skoj faktiskt. Borde bli bättre på att träffa mina kusiner oftare hihi

Likes

Comments

Lyxade till det och tog helg redan i onsdags och tillbringade dagarna till att träna och kolla serier. Skyller på att det är så himla skönt att äntligen ha en tv!
I fredags var det dags för förfest med ett gäng lärare innan Skam-tema på Värmlands, rätt överskattat faktiskt.. och dagen efter var det korridorsfest här hemma, så kul! Insåg vilken tur jag hade som hamnade i just denna korridor faktiskt. Vi gav det ett försök att komma in på Norrlands också men vi var försent ute, vänjer mig aldrig vid dessa köer i Uppis alltså.
Har även spenderat mycket tid och pengar på stan för en gångs skull, pengaångesten nu i efterhand är ett faktum men alltid kul med lite nytt i garderoben he he

Likes

Comments

Hmm var ska man ens börja. Flytten gick bra trots många motgångar haha, och min familj spenderade två nätter hos mig. Att gå ifrån att dela rum i ett halvår till att plötsligt ha ett eget på andra sidan stan, är sjukt ovant måste jag säga. Men det funkar väl fint än så länge.
I fredags började vi med bastu och koff innan middag och vin, och sedan Stocken som tyvärr inte riktigt levererade. Lika bra det så vi mådde bra i lördags och kunde se Emmas match och gå och fika hehe. Blev sedan förfest i Rosendal innan V-dala och Norrlands, sjukt kul!! Har mått som jag förtjänat hela söndagen, sov bort i princip hela dagen och nu är klockan 04:42 och jag kan inte somna om haha. Bra start på veckan!

Likes

Comments

Helt otroligt att det idag är ett år sedan vi satte oss på planet ner till Bangkok. Går nog inte en dag utan att jag tänker på det haha, fytusan vad jag saknar det. Saknar underbara, smutsiga, enkla Asien där ens största problem är att välja restaurang... En dag ska jag tillbaka, så är det bara.

Likes

Comments

Lite bilder från senaste! Lördagen firade vi hos både Amanda och Robert innan Norrlands. I tisdags samlade vi ett gäng hos oss innan Snerikes, trots kö i 2 timmar hade vi sjukt skoj! Igår blev det även Stocken hehe, är nyblivna medlemmar så klart det ska firas också.
Idag har jag haft världens längsta bakisdag som äntligen börjar lida mot sitt slut haha, har varit allt ifrån plugg och tvättid till Ikea och flyttat möbler. Mamma och Hedda är så fina som kommer hit och hjälper mig flytta, imorrn bär det alltså av till Studentvägen! Kommer sakna denna fina lägenhet med världens bästa roomies. Förhoppningsvis flyttar vi ihop igen i framtiden hihi

Likes

Comments

Här har det stått rätt stilla, ungefär som livet mitt den senaste veckan hehe. Åkte tillbaka till Uppsala förra veckan och tillbringade hela helgen med matteplugg tillsammans med Linda. Nästan pinsamt länge sen jag hade en nykter vecka så var väldigt välbehövligt.
Denna vecka har också bara bestått av plugg och träning. Har tenta imorrn och matte är mitt absolut svagaste ämne så det får bära eller brista nu helt enkelt.. Efteråt ska iallafall det + en födelsedag firas på bästa sätt på Norrlands!

Likes

Comments

Likes

Comments