Happp vad har hänt sen senast då. Har bl.a skrivit tre tentor och därmed blivit klar med engelskakursen, haft en skoj dubbelhelg, tentafestat med ett gäng lärare i tisdags och morgonen efter vaknat kl 7 hos Linda för att skynda oss till bussen till Grisslehamn. Slitet är ordet! Är alltså på Åland nu för att ta på den blåvita uniformen på ÅHS och tjäna lite pengar. Har en veckas ledighet så passar rätt fint!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kan ju säga som så att det ska bli intressant att besöka Paris med dessa ovan om ca 1 månad. Trist dock att man pluggat franska i över 3 år och i princip endast minns excuse moi je suis en retard

Likes

Comments

Likes

Comments

Kände att vi behövde nåt att se framemot förra veckan så blev en varsin halloumiburgare på Värmlands i onsdags. Insåg förresten häromdan att jag inte ätit kött på över ett halvår (?!)

Efter jag skrivit mattetentan i lördags började vi hos Knuts och sedan fortsatte vi hos Joel med lite lärare med beerpong osv. Besökte både V-dala och Uplands, lite oklart men riktigt skoj!

Mådde riktigt ostabilt i söndags men glassen och pizzan räddade mig

Blir nästan lite sjuk i huvudet av att tvingas springa inne på löpbandet med denna utsikt...

Och mitt senaste fynd!!

Likes

Comments

Livet var mycket enklare innan man fick veta att det blev omtenta i matematik haha, ska väl lösa det på nåt vänster.. annars då, blev ett besök till Snerikes i tisdags och i fredags lyxade jag och Emma till det med lunch på stan eftersom hon fyllde år. Igår var vi på åländska beerpongen innan 04 på Norrlands, riktigt skoj kväll!

Likes

Comments

Helgen på Åland var riktigt bra. På fredagen blev det lunch med mamma och mormor och sen tillbringades hela kvällen på soffan. På lördagen var jag tentavakt innan vi tog med hunden till Järsö och promenerade. Sen mötte jag Mimmi och åt middag på Indigo innan bio, och efter den mötte jag Sofia för "en drink på Indigo".. vilket innebar stängning på Arken haha. Kul ändå att träffa lite saknade vänner!!

Likes

Comments

Förra årets alla hjärtans dag är fan svår att slå, befann mig nämligen på älskade Phi phi då.. men men, i år tog jag i alla fall tåget till Stockholm och lunchade på världens godaste ställe med mamma och Moa. Väl tillbaka i Uppsala började vi på förfest i en proppfull korridor innan Snerikes, hade lite jäkla kul faktiskt. Dagen efter hade jag föredrag vilket uppenbarligen gick mindre bra men sånt som händer. Befinner mig just nu på Åland, planen är faktiskt en lugn och skön helg tror jag!

Likes

Comments

Uppsala har äntligen bjudit på lite sol de senaste dagarna, sjukt hur mycket piggare man blir! Igår mötte jag upp Cajsa på stan, så kul att se henne igen. Blev sen förfest hos Teddy innan ÖG, riktigt skoj faktiskt. Borde bli bättre på att träffa mina kusiner oftare hihi

Likes

Comments

Lyxade till det och tog helg redan i onsdags och tillbringade dagarna till att träna och kolla serier. Skyller på att det är så himla skönt att äntligen ha en tv!
I fredags var det dags för förfest med ett gäng lärare innan Skam-tema på Värmlands, rätt överskattat faktiskt.. och dagen efter var det korridorsfest här hemma, så kul! Insåg vilken tur jag hade som hamnade i just denna korridor faktiskt. Vi gav det ett försök att komma in på Norrlands också men vi var försent ute, vänjer mig aldrig vid dessa köer i Uppis alltså.
Har även spenderat mycket tid och pengar på stan för en gångs skull, pengaångesten nu i efterhand är ett faktum men alltid kul med lite nytt i garderoben he he

Likes

Comments