View tracker

I fredags åkte jag hem till Åland. Blev ett besök till lillajulsmarknaden med Hedda, mamma och mormor innan vår lillajulsmiddag, så mysigt. På kvällen blev det givetvis utgång då gubbis var öppet och allt, riktigt kul kväll.
På söndagen mådde jag dåligt innan vi steg på Rosella i 25m/s, en halvtimme senare hade jag tappat livslusten haha, fyfan vad dåligt man mådde. Men ville inte missa praktiken så vad gör man, imorgon är sista dan och det känns så trist att lämna kidsen. Hamnade i en så bra skola, även fast den ligger 2 mil bort har jag haft lyxen att få skjuts i bil dit varje dag så finner inget att klaga på!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

I torsdags firade min klass att tentan är skriven med förfest innan Stocken, så kul. Tog det lugnt hela fredagen och på lördagen fick vi finbesök av Cajsa innan det bar av till beerpongturnering med ÅSU. Vann de två första matcherna men sen gick det väl lite utför hehe.
Annars så har praktiken dragit igång och det är så roligt, har verkligen saknat att jobba med barn!

Likes

Comments

I veckan hann jag med en kort visit till Åland, hade en mysig filmkväll med Hedda och mamma och så fick jag ett läkarbesök överstökat. SÅ skönt att efter ett år äntligen ha fått en diagnos, var tydligen inte alls allergier som jag fått höra innan så det var en stor lättnad såklart.
Igår firade vi halloween med förfest hos Linnea innan Harry Potter-tema på Värmlands, riktigt rolig kväll som vanligt! Här hemma har söndagen sett ut som vanligt, dvs bakiskäk och film med mina roomies. Är ledig fram tills torsdag då vi har tenta så blir väl mest plugg nu de närmsta dagarna!

Likes

Comments

Och här rullar det på som vanligt! I tisdags gick jag, Linda och Amanda till Snerikes, sjukt skoj men oklar kväll. Morgonen efter fick jag kämpa mig upp på föreläsning, mindre produktiv dag.
I fredags förade jag, Sandra, Natalie och Mia hemma innan heaven and hell på Snerikes. På lördagen åkte jag till Saga på förfest innan 04-släpp på Norrlands, sjukt bra kväll. Dagen efter fick jag direkt möta upp Teddy, mormor och morfar för en tidig släktmiddag, kul att träffa dom igen. Rätt slitet med dubbelhelg igen men händer alltid så mycket här så har rätt svårt för att stanna hemma haha!

Likes

Comments

I torsdags följde jag med på sjukskötarförfest innan ett mycket misslyckat försök till att komma in på Stocken hahah. I fredags efter skolan väntade en helg på Åland, och en himla bra sådan! På lördagen åkte vi ut till Havsvidden på kakbuffé och på kvällen förade vi hemma innan Indigo och Arken som var riktigt skoj. Tog faktiskt emot att lämna ön igår då jag gärna hade spenderat mer tid med familjen och varit med och firat att IFK tog guld hehe.

Likes

Comments

Helt ärligt har jag svårt att komma på nåt vettigt jag gjorde förra veckan, men på tisdagen samlade vi iallafall ihop några från insparken och käkade middag, riktigt trevligt.

I fredags förade vi i Luthagen igen innan vi slutade upp på BJ av alla ställen haha. Dagen efter mötte jag upp Hedda och Filip på stan och fikade innan vi började fira Sandra i förskott med förfest och grejer. Norrlands levererade och söndagen sov jag i princip bort, som vanligt då.. 

Idag har jag varit ledig så har pluggat lite, tränat, kikat på lägenheter och så gick vi ut och åt på Phil's burger eftersom Sandra fyller år!

Likes

Comments