Här har det stått rätt stilla, ungefär som livet mitt den senaste veckan hehe. Åkte tillbaka till Uppsala förra veckan och tillbringade hela helgen med matteplugg tillsammans med Linda. Nästan pinsamt länge sen jag hade en nykter vecka så var väldigt välbehövligt.
Denna vecka har också bara bestått av plugg och träning. Har tenta imorrn och matte är mitt absolut svagaste ämne så det får bära eller brista nu helt enkelt.. Efteråt ska iallafall det + en födelsedag firas på bästa sätt på Norrlands!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Julen kom och gick och på juldagen trängde vi ihop oss och förfestade i ett proppfullt nygge, så kul att träffa alla igen! Arken levererade och dagen efter mådde jag som förtjänat. Annars har vi bytt lite julklappar, haft spelkväll i Joppes källare, hängt på Indigo alltför länge och varit i kyrkan på en otroligt fin minnesstund.

Likes

Comments

Förra torsdagen var stört rolig med förfest i Flogsta innan Stockens säsongsavslutning. Resten av helgen bestod i princip av hemmafester i Uppis och Knivsta. Lagom sliten i söndags med andra ord!
Veckan har gått fort som vanligt, har haft finbesök från både Göteborg och Helsingfors och igår kväll tog vi jullov och åkte hem till ön. Har spenderat dagen med Linda och en bakfull Joppe, är för övrigt två dagar till julafton och jag kunde inte ha mindre julkänslor. Gör mig inte något dock, tycker julen är rätt överskattad faktiskt hehe.

Likes

Comments

Förra torsdagen förade vi ett skönt gäng hos Robert innan hiphop-kväll på Stocken. Fredagen sov jag bort och på lördagen mötte jag upp mina systrar i Stockholm för att ge våra julklappar till varann, vilket var tre likadana tatueringar. Så nöjd!
Väl tillbaka i Uppsala blev det förfest hos Jessica innan Norrlands, så kul kväll! Denna vecka har mest sprungit förbi och jag har lagt alltför lite fokus på matematikkursen.. Men idag får jag långhelg och efter skolan skrev jag på ett nytt hyreskontrakt, blandade känslor inför det. Lättnad eftersom vårt nuvarande tar slut i februari, men samtidigt sjukt jävla trist att behöva flytta ifrån mina bästa vänner. Nåja allt löser sig, dags att fira långhelg nu!

Likes

Comments

Har varit lite seg här men nuså! I torsdags efter sista praktikdagen började vi på en korridorsfest innan Stocken, morgonen efter var det obligatoriskt seminarie och bakishjärnan hade tyvärr inte mycket alls att komma med..
Har blivit lite av en tradition här i lägenheten att laga mat tillsammans på helgerna och i fredags blev det halloumiburgare, ny favorit!! Sen på lördagen var det dags igen, slutade på Värmlands och var riktigt skoj.
Hmm annars då, igår kom mamma hit över dan och vi vandrade mest runt på stan och på Ikea. Imorgon får jag helg och har mycket kul att se framemot denna helg!

Likes

Comments

I fredags åkte jag hem till Åland. Blev ett besök till lillajulsmarknaden med Hedda, mamma och mormor innan vår lillajulsmiddag, så mysigt. På kvällen blev det givetvis utgång då gubbis var öppet och allt, riktigt kul kväll.
På söndagen mådde jag dåligt innan vi steg på Rosella i 25m/s, en halvtimme senare hade jag tappat livslusten haha, fyfan vad dåligt man mådde. Men ville inte missa praktiken så vad gör man, imorgon är sista dan och det känns så trist att lämna kidsen. Hamnade i en så bra skola, även fast den ligger 2 mil bort har jag haft lyxen att få skjuts i bil dit varje dag så finner inget att klaga på!

Likes

Comments