Her er der lige et par billeder fra min tur i Berlin i sidste uge. Jeg var afsted med hele min klasse, og vi boede hver især ved forskellige værtsfamilier. Vores familie bestod af en mor og en datter på omkring 17, hvilket var perfekt for Line og jeg. De var så søde og meget frie omkring, hvornår vi kom hjem om aftenen osv. De tog os også med til en nærtliggende kanal i Kreuzberg, hvor vi fik lækker is, så skønt!

Vi gik i sprogskole om morgenen, og ellers var vi kulturelle eller shoppede på Kurfürstendamm eller Potsdamer Platz. Det var også mega lækkert vejr, så det gjorde kun hele turen meget bedre. Men alt i alt havde i den skønneste tur, som jeg virkelig nød, inden vi snart skal skilles.

- Astrid

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey, så er det snart weekend, hvilket betyder, at der ikke er lang tid til, at jeg tager til Berlin med min klasse. Jeg glæder mig så sindsygt meget, og det er noget, jeg har set frem til i lang tid. Jeg kommer helt sikkert til at lave et indlæg, når jeg nu engang kommer hjem, med en masse billeder dernede fra.

Her ovenover har jeg samlet nogle af de essentials, som jeg i hvert fald overhovedet ikke kan undvære, når jeg rejser nogen steder hen. Nettet er en god og mega smart måde at opbevare sine ting i. Såsom høretelefoner, for hvem kan undvære musik. Så er der et lækkert termokrus fra Nespresso, som er super lækkert til varme drikke. Og så kan jeg altså heller ikke klare en rejse uden en lækker varm hoodie og en blød pude.

God weekend!

- Astrid

Likes

Comments

Nu er det snart ved at være 2 uger siden, at min venindeLine og jeg var i København og se The Weeknd. Vi tog derover dagen før, hvor vi overnattede hos min moster, onkel og fætter i Næstved. Om formiddagen, mandag, tog vi toget ind til København. Vi gik en masser timer på Strøget og endte på en café, som hedder Café Flottenheimer. Det var noget mega lækkert mad, og shit vi fik den lækreste hjemmelavede limonade. Flottenheimer kan i hvert fald helt klart anbefales, og jeg er sikker på, at jeg skal der ind og have frokost igen.

Senere gik vi på Baresso og fik lidt strøm på telefonen, så vi var klar til koncerten. Vi tog metroen derud uden problemer. Dørene åbnede allerede kl.18, men var der dog først kl.19. Vi endte med at få rimelig en god plads, i forhold til ventetiden, så det var mega fedt.

Koncerten var bare mega god, og det var så fedt at høre sangene live. Der var en helt speciel stemning, i forhold til andre koncerter, som jeg har været til. Lyden var super god i den nye Royal Arena, så det var virkelig nice. Alt i alt havde vi en mega god dag, og en helt igennem fantastisk koncert! Virkelig en oplevelse man ikke lige glemmer.

- Astrid

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har her sammensat et lækkert outfit med kun ting fra Ganni. Det ville være perfekt til en varm sommer eller forårsdag. Generelt synes jeg bare, at alle tingene er sygt fede. Ganni kom for et stykke tid siden ud med en ny Spring Kollektion 2017, og der er også et par stykker af disse items, som er derfra. Ganni er virkelig et lækkert mærke med lidt til alles smag, synes jeg.

Her var bare lige et lille kort indlæg fra mig, god mandag:)

- Astrid

Likes

Comments

Heeey, jeg håber, I har haft en god start på weekenden. Her nedenunder er der nogle af mine musik favoritter for tiden. Der er lidt forskelligt, både stille, men også noget med masser af gang i:)) Så hvis I er interesseret i at høre lidt af det musik, som jeg hører, så synes jeg endelig i skal tage et lyt.

- Astrid

Likes

Comments

Heeey, så er er vi lige startet på en ny måned, yes. Jeg har glædet mig sindsygt meget til Marts, for der skal jeg nemlig en masse forskellige mega fede ting. I næste uge har vi fri fredag, så der tager jeg til Århus med to af mine helt fantastiske veninder. Resten af måneden skal jeg bare forskellige arrangementer, som fest eller fødselsdag. Og sidst, men ikke mindst, så tager hele min klasse til Berlin d.27. marts. Jeg tænker, at lave et indlæg dernede fra, når jeg kommer hjem igen :))

Nå, men denne start på indlægget endte ud i noget helt anden, hehe. Dette indlæg skal handle om mine ønsker til fødselsdag. Jeg har dog først fødselsdag d. 6. maj, men er det ikke altid godt at være tidligt på den ahah. Jeg har ikke rigtig tænkt mig at skrive noget om tingene, da jeg har linket til produkter på billedet. Det eneste jeg vil sige er, at jeg synes alle disse ønsker er pisse lækre, og så ligger de i en mega fair prisklasse.

God weekend:)

- Astrid

Likes

Comments

Hej igen, så er jeg endelig klar med et nyt indlæg. Der har været meget stille her på bloggen det sidste stykke tid, da jeg først lå syg en hel uge med influenza, derefter tog jeg på skiferie, og denne uge har jeg bare ikke lige haft overskudet til det. Tidligere i dag, tilmeldte jeg mig til IBC i Kolding, som jeg regner med at starte på efter sommerferien, hvis jeg kommer ind. Det bliver så spændende!!!

Men i dette indlæg vil jeg egentlig bare vise jer nogle af mine billeder fra min årlige skiferie, som i år gik til Westendorf i Østrig. For 2 år siden var vi også i det samme område, så det var helt fantastisk at komme tilbage igen. Vi var afsted med nogle af vores venner fra Fyn, og vi havde en helt igennem fantastisk tur med lækkert vejr og lækre pister.

- Astrid

Likes

Comments

Her har lige sammensat et mega fedt outfit ifølge mig selv. Det indeholder items, som jeg har kigget på i et stykke tid nu, men ikke lige føler, at jeg har pengene til. Men på et eller andet tidspunkt bliver jeg nød til at eje nogle af dem.

De super fede, men også meget basic, "mom jeans" fra Monki er sygt fede med sådan nogle lækre sneaks fra New Balance. Øreringene ligger i den dyre ende, men jeg ved, at man kan finde nogle, som laver nogle, der ligner til en meget billigere pris. T-shirten fra Modström tænkte jeg kunne være mega lækker til foråret og så med en mesh trøje inden under.

Jeg synes selv, at outfittet indebærer lidt til en hver smag. En sammensætning af det lidt feminine i forbindelse med øreringene, og så det lidt mere casual/street med bukserne, skoene og trøjerne.

- Astrid

Likes

Comments

Iiihhh, jeg har glædet mig så meget til at smide dette indlæg op til jer. Det kommer til at handle om en lidt anden livstil, hvis man kan kalde det det, som jeg de sidste 3 uge har prøvet. Jeg har de sidste par uger levet som vegetar, som har været virkelig spændende. Jeg har i den grad fået lavet en masse mad og i hvert fald blevet mere rutineret i køkkenet, hehe.

Før jeg startede med at spise vegetarisk, havde jeg længe syntes, at det lød mega spændende og inspirerende. Jeg har i lang tid ikke haft den store lyst eller det store behov for at spise kød, så jeg tænkte, at den vegetariske vej måske var noget for mig. Og tanken om, hvordan dyrerne har det, er heller ikke noget, som jeg bryder mig om, overhovedet.

Indtil videre har jeg kun haft succes, så jeg har bestemt lyst til at fortsætte med det. Jeg har været ude og spise ved forskellige veninder og på restauranter, hvor det overhovedet ikke har været et problem. Resten af min familie spiser ikke vegetarisk, så når jeg har lavet en vegetarisk ret, har de som regel selv sørget for at lave noget kød til dem selv. Lige nu glæder jeg mig bare til at forsætte, og så glæder jeg mig endnu mere til, at jeg får fundet en masse lækre opskrifter udover dem, som jeg har fundet de sidste 3 uger.

Der vil ud i fremtiden komme nogle indlæg om nogle af de vegetariske retter, som jeg nyder at spise, så I eventuelt kan få noget inspiration. Man kan jo fx altid starte med en kødfri dag om ugen, hehe.

- Astrid

Likes

Comments

Så er jeg tilbage igen. Jeg har haft en helt fantastisk weekend, som jeg har nydt med 2 af mine gode veninder. Vi har været i ude at kigge lidt efter noget tøj til nogle forskellige fester og sådan. En kedelig søndag som i går kunne godt have brugt lidt læsestof, som jeg ellers har nok af skolemæssigt, hehe. Men ovenover ser i nogle mega lækre bøger, som jeg det sidste stykke tid har kigget på. Jeg elsker at læse om mode og ande bloggere, og det indeholder et par af bøgerne her. Og så kan jeg dog heller ikke komme udenom, at de helt sikkert også ville være mega lækre bare at have liggende på værelset og pynte.

Den første bog er Chanel - Collections and Creations, som er skrevet af Daniele Bott. Bogen indeholder billeder og tekst på engelsk om de forskellige designs af Chanel igennem årene. Den er på 208 sider, og den koster 359,95 kr, hvilket godt kan virke som en del for en bog. Man skal dog også lige huske på mærket og kvaliteten.

Den anden bog er NU, som er skrevet af modebloggeren Marie Jedig. Bogen indeholder guide til tøj, som hun mener ville være ideelt til garderoben. Så fortæller hun også lidt om, hvordan man kan få et par dage til at gå i København. Den er på 292 sider, og den koster 199,95 kr, som jeg synes er en mega god pris for sådan en lækker bog.

Den trejde bog er SMART, som er skrevet af de to modebloggere Frederikke Toftsø og Sidsel Alling. Bogen indeholder pigernes mening om at være smart, og hvordan man bliver det. De fortæller om, at det handler om at finde sin personlige stil. Den er på 189 sider, og den koster 199,95 kr, som er mega billigt for denne fede bog.

Den fjerde bog er DRESS SCANDINAVIAN, som er skrevet af Pernille Teisbæk. Bogen indeholder Pernilles erfaringer med skandinavisk mode, og hun deler også ud af sine råd om mode. Med sine mange år i modebranchen kan hun hjælpe dig med mange basale ting, såsom hvordan man kan style et par jeans. Den er på 112 sider, og den koster ligesom de 2 sidste kun 199,95 kr, hvilket jeg synes er en helt fair pris.

Den femte og sidste bog ligger i en helt anden boldgade. Det er Gurubogen, som er skrevet af iværksætteren og innovationsrådgiveren Jonathan Løw. Bogen indeholder bidrag fra 100 andre internationale iværksættere, som fortæller om sine oplevelser omkring iværksætteri og innovation, og de deler ud af deres råd inden for begge emner. Den er på 444, og den koster 299,95 kr, som jeg på ingen måde synes er for meget for en bog med så meget viden. Den ville være helt perfekt for mig, som overvejer at vælge innovationslinjen på en af de nærtliggende handelskolerne efter sommerferien.

Jeg håber, at I kunne lide dette indlæg, og at I har haft en god mandag, hehe.

- Astrid

Likes

Comments