Hey blogen-

så blev det torsdag og jeg er klar til at skrive om det mad jeg spiste igår altså onsdag

Onsdag:

Morgenmad- som den sunde person jeg nu er så spiste jeg en kyderbolle med pålægschokolade til morgenmad;)

Middag- til middag havde loma folkene lavede en lækker pull pork sandwitch med coleslaw i.

Mellemmåltid- Da jeg kom hjem fra skole var jeg ikke så sulten men jeg havde brug for noget til den søde tand, så jeg spiste nogle chokolade kiks;) det er meget sjælendt at vi har dem så jeg kan ligeså godt spise dem imens vi har dem.

Aftensmad- Til aftensmad lavede min mor en bånd spaghetti ret med kylling, bacon, broccoli istedet for spinat og selvfølgelig bånd spaghetti.

Mellemmåltid- Mit ynglings program var i fjernsynet så jeg blev nød til at havde noget at fejre det med min mor havde købt nogle smølfe vingummier og noget pingvin mix og så var det i seng.

Håber ikke i blev alt for sultne af at læse det her indslag kys Astrid<3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen-

Så blev det tirsdag aften og jeg er klar til et nyt WHAT I EAT IN A DAY blog oplæg

Tirsdag:

Morgenmad- Til morgenmad fik jeg det samme som i mandags, blåbær banan yoghurt med chokolade mysli. Det er næsten altid det samme jeg får til Morgenmad yoghurt eller en krydrebolle.

Middag- Til middag havde dem der var i loma lavede en lækker vegetar ret . det var en tærte med æg ost og laurbærblade tror jeg det var. I salaten var der avokado, forskellige slags salat og en syre af en art jeg tror det var noget citron

Mellemmåltid- Da jeg kom hjem var jeg ikke så sulten som jeg plejede at være så jeg tog bare nogle chokolade kiks, jeg siger jer at det er fråderen når man kommer hjem fra skole.

Aftensmad- til aftensmad fik jeg ikke det store da min mor var til møde og min søster var på arbejde. Jeg skulle selv lave mad men jeg spiste rigtigt sent så jeg gad ikke til at stege kød, vi havde nogle frikadeller i køleskabet så jeg varmede dem bare og puttede dem i en sandwich 

DET VAR ALT FOR IDAG VI SES IMORGEN<3

Likes

Comments

Hej bloggen-

I den her uge har vi temauge om mad henne i skolen. Vi skal producere vores egen ost og det er pretty much det underligste jeg nogle sinde har skulle lave i skolen men også ret klamt. Vi skal tage billeder af alt vi spiser og lave en WHAT I EAT IN A DAY, jeg har valgt at sætte det ind på bloggen så kan det også give jer noget inspiration. Der vil komme et nyt afsnit hver dag i en hel uge om hvad jeg har spist. Det skal lige siges at jeg ikke er den sundeste person i verden!

Mandag:

Morgenmad- mandag morgen står jeg op og fylder en skål med blåbær banan yoghurt. Jeg putter chokolade mysli ovenpå, jeg ved godt at det ikke er særlig sundt men what ever jeg spiser det alligevel.

Middag- henne på skolen får jeg noget der hedder loma det står for lokal mad, det vil sige at man får en lækker ret hver eneste dag. idag fik vi lameruller og en lækker avokado salat. Jeg drikker altid vand til frokost.

Mellemmåltid- Nu skal i høre det her er det tidspunkt på dagen hvor jeg er allermest usund, ens sukker trang er altid værst lige når man kommer hvem fra skole og jeg tvivler på at jeg er en eneste der har det sådan btw det jeg har spist er slik. Jeg spiste haribo mix, smarteis og chokolade kiks mega usundt men man skal jo også havde lidt sukker;)

Aften- til aftensmad fik jeg frikadeller med ovnkartofler og grøntsager. Hvis jeg skulle uddybe det lidt så var det frikadeller med løg i, ovnkartofler med salt og peberfrugt agurk og tomter.

Mellemmåltid- som snack efter aftensmad ville de fleste nok spise slik, chips, is men jeg fortrækker frugt efter aftensmad. Jeg spiste et æble og en banan

VI SES IMORGEN FOLKENS<3

Likes

Comments

Hej bloggen- okay det skal jeg lige vende mig til at skrive haha... jeg hedder Astrid og er ny i blog verden jeg laver en blog fordi jeg har fulgt med på mange brugere og jeg syntes at det er rigtigt spændende at følge med i andres liv. Man kan få en masse inspiration til ens egen hverdag. Hvis i vil vide lidt mere om mig så kan i læse i min info box. jeg ser frem til at dele mit liv med jer følgere vi ses i alle mine femtidige blogindlæg i er velkommen til at kontakte mig hvis der er noget i er i tvilv om eller hvis i har nogle spørgsmål kys Astrid<3

Likes

Comments