I dag var en deprimerende dag... neida. Selve dagen var fin, men været var deprimerende. Det er ca. 4 uker siden jeg flyttet fra Oslo til Bergen, og jeg legge godt merke til værforskjellene. Regner det i Oslo så regner det for det meste hele dagen. I Bergen derimot er det sol, regn, snø og hagl i løpet av en halvtime, men jeg skal ikke klage alt for mye, siden våren snart er på vei (forhåpentligvis).

I dag har jeg surfet litt på nettet på utkikk etter interiørinspirasjon. Som sagt flyttet jeg til en ny leilighet i Bergen for litt siden, og selv om det meste er på plass har jeg allikevel lyst til å gjøre det ekstra hjemmekoselig med blant annet bilder på veggen og blomstervaser på bordet. Er det to type blomster jeg er glad i så er det roser og pioner, spesielt da rosa blomster. Og mens jeg kikket rundt i stua, så fant jeg at jeg vil bytte både teppe, gardiner og litt forskjellig. Så jeg regner med at det vil bli en liten forandring her i de nærmeste dagene.

Er det noen som vet om noen bra interiørbutikker/nettsider?

-ak

(bildene tilhører ikke meg, de er funnet på ulike nettsider)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei kjære leser!

Velkommen til min nye blogg. Forhåpentligvis vil jeg ta den i bruk og faktisk blogge. Jeg er en hverdagslig jente som gjør hverdagslige ting som for eksempel studere, spise, slappe av, spise, lese, spise... Du skjønner poenget. Selv om jeg er såpass hverdagslig har jeg allikevel begitt meg ut i bloggverden i håp om at hverdagen min blir litt mer strukturert, med tanke på at jeg faktisk må ha noe å skrive om!

Så vi får se hvordan dette går..

-ak

Likes

Comments