Header

Det är coolt hur man kan leva såhär, hur man kan klara av att bo såhär, äta denna maten jämt, att enda våga gå ut på gatan utan att bli påkörd förstår jag inte. Det är många intryck att ta itu med kan man säga, men alla verkar glada över att vi är här. Barnen sprang till oss så fort vi hoppade ur bilen igår och blev helt överlyckliga!
Vår lägenhet är helt okej, vi bor ovanpå medical center och vi har äntligen även fått igång vår dusch, så nu kanske vi kan känna oss lite fräschare i denna fuktiga värme.
Idag har vi varit med Malin vår lärare och två andra lärare från Kungsbacka på kryddodling och känt, luktat och smakar på olika kryddor, och dessutom blivit målade i ansiktet av en speciell krydda som bland annat kunde användas som läppstift. Vi har smakat alla möjliga frukter och kollat på en liten afrikan som klättrade upp i en otroligt hög palm och började sjunga. Super fräckt! En strand och en fin restaurang har vi också hunnit med att stanna till vid. Grillad kycklingsmörgås fick det bli. Känt oss som kändisar har vi också gjort då flera afrikaner stannade oss på stranden och frågade om det fick ta en bild med en vit människa, dem var helt överlyckliga!!! Tänk att så lite kan göra någon så glad! Vi har besökt en slavgrotta och ett slavfängelse idag med, helt sjukt hur människor kan ha levt så som dem.
Imorgon drar vi till prison Island och bland annat kollar på sköldpaddor.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments