​Idag har jag varit och tittat på ett nytt rum att hyra i andra hand. Den här terminen har jag bott i studentkorridor och hyrt av en kille som är i USA på utbyte. Vårt kontrakt går ut i januari, så jag har hela tiden vetat att jag borde leta efter något nytt. 

Rummet som jag kollat på idag är större och fräschare än det jag har nu, så jag är jätteglad om jag får flytta dit! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag hade vi månadens förbundsstyrelsemöte, där vi pratade mycket kring kommande evangemang i föreningen. Bland annat arras det ett Harry Potter-läger på höstlovet och i slutet av november håller vi i förbundsstyrelsen årets medlemsträff. Medlemsträffen är en helg där RFSL Ungdom-medlemmar samlas, umgås, diskuterar och lär sig mer inom ramen för hbtq.

Mitt i mötet tog vi en paus för att delta i en konferens på temat normkritik i skolan. Konferensen var elevledd och publiken - som till viss del bestod av lärare och annan skolpersonal - fick höra elever berätta om bland annat transinkludering och användning av begrepp. Själv satt jag bredvid en äldre lärare som kommit dit för att han inte kände sig så hemma på hbtq - det var helt klart intressant att diskutera med honom!


Likes

Comments

Regnbågarna:

Jag är väldigt intresserad av hbtq-frågor. Sitter som ledamot i förbundsstyrelsen för RFSL Ungdom, vilket är ett sätt att få utlopp för mitt engagemang. Försöker även bilda en RFSL Ungdom-grupp på lokal nivå - i Fagersta, eftersom jag är övertygad om att behovet finns.

Bild med håret framme:

Mitt hår är nog det enda utseendemässigt som jag lägger ner tid på. Jag har alltid haft tjockt, långt och lockigt hår och det har på något sätt blivit en del av min identitet!

Studentbal:

Jag blev en helt ny person när jag tog studenten. Under gymnasiet saknade jag gränser för hur mycket jag arbetade, och prioriterade studier före i princip allt annat i mitt liv. Det gav väldigt bra betyg, men resulterade också i understimulering och utmattning när betygen väl var satta. Efter studenten har jag blivit en gladare och hälsosammare person.

Island:

Bilden är tagen på Island, där min pappa kommer ifrån. Halva min släkt bor i Reykjavik, så jag har varit på denna ö en hel del. Island är en viktig del av mig och ett väldigt häftigt land att upptäcka. Både Islands natur och kultur är speciell.


Likes

Comments