Hej allihopa! Detta kommer antagligen vara mitt näst sista inlägg innan jag åker hem. Har inte fått min flygbiljett än, men det är ju bara ca 3 månader kvar tills jag åker hem nu. Just nu sitter jag på en engelska lektion, helt själv. Alla Juniors tar ACT något som kan liknas med nationellt prov. Men eftersom jag är en foreigner så slipper jag. Igår gick basket tjejerna till sectionals och vi blev regional Champions och idag så spelar killarna och kommer förhoppnings vinna även dom. Annars är jag taggad på att starta track and field. Där kommer jag löpa lång/medel distans och eventuellt prova på hurdles (häckhoppning). Track träningen startar om ca 2 veckor så jag har börjat springa lite på egenhand för att bättra på konditionen. Förra helgen så var jag barnvakt åt Josiah och Isaac Thyne. Deras mormor hade fått en stroke så Mary och Joe var hos henne.

Jag kommer att posta några bilder nedan, men jag måste ju ha något att visa när jag kommer hem också!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu har jag inte så mycket tid till att skriva och så är jag lite lat också... Men här kommer några bilder på mina månader i USA. Dom är lite huller om buller, de flesta kommer från bland annat Thanksgiving, Veterans Day, amerikanska fotbollsavslutningen (där jag fick mitt letter, som är beviset på att jag var en del av ett varsity fotbollslag), resan till Minneapolis och mall of America, en cornmaze, musikalen (Cinderella Broadway version), Chioma som pussar nissen Trixie (sök på Elf on a shelf så kommer ni förså varför vi har döpt henne), Halloween och en haunted trail som FBLA anordnade som jag och Chioma deltog i.

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag är det fredag= football game! Idag är våran sista hemmamatch för säsongen och vi spelar mot Bangor, bästa laget hittills... Om vi inte vinner dagens match så kommer vi inte kunna gå vidare till playoffs ( första gången på flera år som vi inte gör det) och det betyder också att vi bara har två matcher kvar. Det har ju gått ett tag sedan jag uppdaterade här så jag tänkte skriva lite om vad som händer. Jag går i skolan varje vardag och har samma schema varje dag. Men jag måste säga att upplägget på skolan är ganska bra, man väljer kurser baserat på sin individuella förmåga och inte baserat på personer som är lika gamla dom en. Homecoming är över och det var verkligen superkul! Jag måste nog ändå erkänna att det roligaste var att toalettpappra hus! Vi åkte ut med några kompisar fredag natt, helt klädda i svart med jätte många toalettpapper rullar och klädde bokstavligen lärare och studenters hus med toalettpapper! Oroa er inte, det är tradition och de flesta gör det, vi hade till och med tillåtelse av polisen att göra det. Denna helgen var jag på the cranberry festival med andra utbystessyudenter och vår IEC Monica. Det var typ som en marknad med massa saker och mat. Denna helg så ska jag gå på ett bröllop! Det ska verkligen bli jättekul!

Här kommer några bilder från en stooor översvämning som vi har haft, homecoming, powderpuff game, cranberry festival, en tur till Madison och mitt amerikanska fotbollslag!

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, och det har hänt lite saker sedan dess. Rodeon som jag skrev om i mitt första inlägg var kul, men ändå lite på gränsen till djurplågeri enligt mig. I söndags så var jag på en bridal shower, någon släkting till Pete ska gifta sig. En bridal shower är som en fest för bruden, nu kanske ni tänker "möhippa" direkt, men denna festen var betydligt lugnare än vad en möhippa brukar vara. Det var inte precis det roligaste jag har varit på, men det är kul att ha erfarenheten! En natt sov jag över på skolan med massor av kompisar, vi hade en så kallad "lock in" för all dom ska vara med i kören. Jag kan inte sjunga för 5 öre, men enlig de flesta så måste man inte kunna sjunga för att delta i kören, så jag blev med på övernattningen iallafall. Den natten sov jag 45 minuter på en pinnstol medan filmen "The great Gatsby" spelades, något som inte precis hjälpte mot jetlagen, men kul var det ändå!Jag har också varit på en bonfire, alltså ett antal kompisar samlades och tände en eld som vi sedan satt runt omkring och pratade. Ofta så brukar man också äta något, exempelvis s'mores, men det gjorde aldrig vi. Men det började det åska på kvällen (som vanligt) och jag och Chioma åkte då hem. Jag hade tänkt att följa med Melanie till kyrkan i söndags, men jag försov mig trots alarmet, så får göra ett nytt försök denna söndag. Jag fick även möjlighet att åka med till Wisconsin college och se på när mitt lag spelade amerikansk fotboll på den stora arenan, det var jättekul! Dock hade inte jag möjlighet att spela då jag inte hade blivit "legal" ännu. Annars har allt rullat på som vanligt, jag tränar amerikansk fotboll varje vardag och idag fick jag delta i min första match! Och det blev en succé!!! Jag satte 4 utav 4 extrapoints skott, och fick därav applåder (!!!) efter matchen. Nackdelen var däremot att jag fick byta om på en toalett i Kickapoo då de tydligen inte hade ett omklädningsrum för tjejer... Men det gick bra ändå.


Nedan kommer några bilder bland annat från vägen till bridal showern som ägde rum i Reedsburg, rodeon, några av min och Chiomas turer till Kwik trip, bonfiren, min spelaroutfit och vårt hus.

Likes

Comments

Hej allihop! Idag är det fyra dagar sedan jag kom till Hillsboro! På dessa fyra dagar har jag hunnit med mycket, jag har varit på tractor pull, paddlat kanot på en flod i närheten och träffat MASSOR av nya vänner! Vädret är lika bra idag som alla andra dagar. Igårkväll var det dock världens åskväder, jag tror aldrig att jag sett så många blixtar på en och samma gång. Just nu är klockan snart tolv på förmiddagen och jag och the one and only Ruger (han är en hund) ligger i sängen och myser. Melanie är påväg hem från jobbet. Idag klockan tre så kommer en kille som heter Ben och hämtar mig, vi ska på amerikansk fotbollsträning. Jag har nämligen blivit en kicker, det är faktiskt sant! Även fast många kanske har lite svårt att tro det om mig, haha. Efter träningen så ska jag och Chioma åka på rodeo, vi har blivit dit bjudna av vår IEC Monica som liksom Melanie är värdmamma åt två tjejer, Chloe och Pinky. Jag är verkligen taggad för rodeon, det är ju något som jag bara har sett på film!

Hoppas allt är bra med alla hemma i Sverige, vi syns snart!❤️

Nedan kommer lite bilder av bland annat tractor pullen.

Likes

Comments