1. Jag kan ibland lyssna på musik när jag rider för att dels veta hur länge jag har ridit men också för att det är skönt att lyssna på nått.

2. När jag har städat mitt rum så blir de stökigt med en gång, då menar jag inte en, två eller tre dagar efter utan en minut!

3. Borstar nästan aldrig håret efter jag har duschat.

4. Har nu de senaste bara ramlat av en häst på huvudet så de slutar med att jag får minnesförlust och kommer inte ihåg vad som har hänt.

5. Hästen jag rider nu är 19 år och är jätte pigg.

6. Om jag har ljugit för någon så mår jag nästan lite dåligt och går och tänker på de nästan hela tiden, så försöker undvika det.

7. Om jag lyssnar på musik kan jag somna. Det spelar ingen roll när på dagen det är kan lika gärna vara vid 4-5 och jag kan somna.

8. Om jag blir stressad över nått i skolan och känner att jag har mycket att göra så vill jag gärna stanna hemma från skolan och jobba med det.

9. Avslagen kall cola kan nog va det bästa jag vet!

10. Länkar så sjukt mycket till att det ska börja snöa så jag kan åka snowboard och skidor!

Likes

Comments

Hejhej, detta är min nya blogg, på bloggen kommer ni få läsa mycket om mina åsikter, vardagen, ridsporten mm. Hoppas verkligen ni stannar och fortsätter läsa bloggen. Kommer lägga ut inlägg 1 gång i veckan pga att har mycket just nu inom ridning träningar osv. Kommer säkert bli mer sen när vi kommit en bit på vägen. Vad vill ni helst läsa om, några speciella saker eller ämnen osv, då är det bara att kommentera. Hoppas ni stannar och kikar in bloggen då och då, har ni synpunkter är det bara att maila eller kommentera. Ha det så bra så hörs vi pusspuss. Mail adress: astrid.gabrielsson@live.se


Likes

Comments