Hold nu op hvor er det længe siden, jeg har lavet en tirsdagstunes - og jeg når det vist lige inden denne tirsdag er omme. Jeg laver hurtigst muligt et Københavnsindlæg, men jeg har lidt travlt med fødselsdagsforberedelser, så nu må vi se, hvornår det kommer op. Håber I nyder musikken

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

(Se alle items'ne og priser lige her)

Jeg faldt lige over HM's nye samarbejde med Erdem, og hold nu op hvor er det hele bare så fint! Jeg er normalt ikke til blomster og "bedstemor-print", men jeg har længe villet inkorporerer flere farver og print i min garderobe, og jeg synes virkelig Erdem's take på farver og print er helt perfekt! Jeg sidder helt sikkert klar ved computeren når kollektionen bliver sat til salg, og hvem ved, måske jeg kommer til at owne granny-looket inden længe, haha

Og så lover jeg, at der snart kommer flere outfit-billeder!!

Knus Astrid

Likes

Comments

Contains affiliate links

Da jeg på en nylig bytur mistede både en ørering og en ring, tænkte jeg, at jeg derfor har "lov" til at købe nogle nye haha. Jeg har længe haft kig på de fine øreringe fra Maanesten, da de er nogle helt perfekte hverdagsøreringe med et lille twist, og ringen er jo bare ufatteligt smuk. Derudover er jeg blevet lidt lun på kulørte striktrøjer, og jeg har derfor fundet disse fine to fra Hunkøn og Zara.

Knus Astrid

Likes

Comments

'Høj Femmer' er en ny serie, jeg vil starte. Den går simpelthen bare ud på, at der hver gang er en ny kategori, hvor jeg lister mine top 5 indenfor.

1: DR P3

Jeg er begyndt at høre en hulens masse radio, helt bestemt: P3. Jeg synes det er en fantastisk måde at opdage nyt musik, og så synes jeg bare, at det er møg hyggeligt at høre på de skønne radioværters stemmer.

2: Fries before Guys

De to tøser, Nanna og Josephine, snakker om ALT i deres podcast. Og når jeg siger alt, mener jeg virkelig alt. Med titler som "Klamydia - trilogien og en ode til kondomet" og "Kroppen" kan man nok hurtigt forstå, hvad jeg snakker om. De er bare søde stille og rolige i deres stemmer, imens de snakker om alt det der aldrig snakkes om, men det vi nok har mest brug for at høre om. Giv det et lyt!

3: Her går det godt

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen; lyt til denne podcast.

4: Musik

Her på det sidste, har min musiksmag ændret sig en lille smule. Jeg lytter stadig til RnB, pop og alt det andet gode, men jeg er begyndt at høre meget mere "sjovt" musik her på det sidste. De Danske Hyrder, Xander og Kööd er meget i mine ører pt. Stortset bare dansk musik.

Likes

Comments

Halli hallo, jeg har brug for jeres hjælp!! Jeg skal til København med en veninde d. 13.-15. oktober, og jeg ville elske, hvis I ville komme med jeres tips til byen. Alt lige fra caféer, butikker, loppemarkeder til bygninger man bare SKAL se. Så please kom med jeres tips i kommentaren, det ville hjælpe så forfærdeligt meget! På forhånd tusind tak

Knus Astrid

Likes

Comments

1: JANE KØNIG // 2: WEEKDAY // 3: MARC JACOBS // 4: H&M // 5: CALVIN KLEIN // 6: GESTUZ // 7: ESSIE // 8: & OTHER STORIES

Om en lille måned runder jeg endelig de store 18, og jeg har derfor samlet nogle af mine ønsker til jer, da jeg ved hvor svært det kan være at finde ting at ønske sig. Derudover kommer der snart et lille (øh nok langt, hehe) indlæg om mine tanker omkring det at blive 18. Håber I kan bruge det til noget!

Knus Astrid

Likes

Comments

... fået mit kørekort!! Tror ikke, jeg har fået fortalt jer dette, men jeg var jo oppe til køreprøve sidste onsdag, og hold nu kæft hvor var jeg nervøs! Men jeg klarede det, og kørekortet er nu i hus, hip hurra
... fået solgt ud af mit tøj. Jeg skrev for lidt tid siden, et indlæg om, at I kunne købe mit tøj på Godsbanen i Århus. Jeg ved ikke, om nogle af jer mødte op, men jeg fik i hvert fald solgt lidt ud. Dog har jeg stadig to store poser tilbage haha.

... slacket lidt på bloggen. Indlæggene er ikke så ofte, som jeg ville ønske, men jeg håber, det bliver lavet om snart. Jeg har et par idéer til nye indlæg, men jeg mangler stadig en masse!! Så hvis I har nogle forslag, er I SÅ velkomne til at skrive dem i kommentarfeltet!

... startet nyt job (igen, igen). Men endelig har jeg fundet et job, jeg både er glad for, og kan holde ud. Jeg arbejder også kun en enkelt gang om ugen, udover hvis der lige er ekstra travlt, så det passer mig super fint.

... opstartet noget nyt med min gode veninde, Anna. Vi har længe snakket om at lave/designe vores egne totebags/muleposer, og nu har vi ENDELIG taget første spadestik! Vi var nede og trykke lidt, men vi mangler nogle tekniske ting, som fx at finde ud af hvordan vi tilføjer vores logo osv. Men I er velkomne til at følge vores instagram @DobbelA, hvor vi kommer til at sælge dem. De kommer forresten til at koste de 40-50 kr, så de er super tilgængelige!!

Likes

Comments

Amalie Wessel skriver helt fantastisk fedt og sjovt, og hun gør det nemt at relatere til. Hendes stil er meget tilgængelig og ligetil, hvilket gør at jeg oftere ser mig selv "kopiere" hendes outfit, end så mange andre. Helt klart et klik værd!

Mathilde fra Rue D'Armoire synes jeg, er pisse sej! Hun er for det første kun 16 år gammel, og så tør hun bare gå i lige præcis dét, hun gerne vil, og hun er ikke bange for at mikse alverdens farver og print. Udover det, opdaterer hun ofte, og så er jeg vild med hendes edits.

Copenhagen Shopper går jeg mest på, hvis jeg mangler inspiration til mit næste køb - og det er pigerne pisse dygtige til! Derudover, vil jeg anbefale at følge med på deres instagram @copenhagenshopper

Likes

Comments

Heeeej piger!

Sæt lige kryds i kalenderen søndag d. 17. september, hvis du bor i Århus-området! Der er nemlig Mega Kup! på Godsbanen. Og hvis du tænker: "hmm hvad er det??" så er det et luksus secondhand tøj arrangement for tøserne. Da jeg har tre store sække med tøj, jeg gerne vil sælge, har jeg en stand, med en masse lækkert og billigt tøj. Jeg har selv en god blanding af H&M, Zara, Calvin Klein og Acne med, så smut lige forbi til et kig. Det bliver så fedt!

Likes

Comments

Contains affiliate links

I fredags var jeg, sammen med en veninde, et smut forbi Århus Festuge. Mine forældre er lige nu i Barcelona til et bryllup (som jeg desværre ikke var inviteret til, øvbøv), så jeg skulle lige "passes" af min veninde. Hun hjalp mig derfor lige med et par billeder her til bloggen, som helt klart er noget, jeg vil prøve at gøre mere af!

SWEAT: H&M // SKIRT: ZARA (SIMILAR) // BAG: NIKE // SNEAKS: NIKE

Salling Rooftop er åbnet for ikke så længe siden, og derfor skulle vi da også lige derop. Pisse fedt, forresten!! Hvis I har muligheden, synes jeg virkelig, at I skal lægge et smut forbi.

Lige et billede mere af outfittet fra Salling Rooftop

Vi spiste frokost på Streetfood, hvor vi fik de lækreste pita'er! Jeg fik en med falafel, og det gik virkelig op for mig, hvor meget jeg elsker falafler! Mums!

Vi tog senere ind til Smells like Teens på Train, for at høre Noah Carter, men arrangementet var rimelig dårligt lavet, og der var næsten kun 13-14-årige, så vi var hurtigt videre. Da mørket faldt på, tog vi ned på Godsbanen, da der spillede mange unge og upcoming kunstnere. Bandet på billedet, Mute the Tape, var jeg helt vild med!

Håber I har nydt at læse om min fredag, og at I kunne lide outfittet - det kan jeg i hvert fald!

Knus Astrid

Likes

Comments