Contains affiliate links

​1: Love Stories // ​2: Ganni ​// ​3: Baum und Pferdgarten // ​4: ​VAGABOND

Her på det sidste er jeg blevet fuldstændig forelsket i leopardprint! Jeg har egentlig altid været lidt imod det, og synes det har været lidt usmageligt, men nu er jeg bare begyndt at se på det på en helt anden måde. Jeg tror, jeg vil bruge det som små detaljer i starten, som f.eks. et lille tørklæde eller bælte, og så kan det være jeg en dag går all out, haha.

Jeg har fundet nogle forskellige items, jeg nok selv kommer til at klikke hjem indenfor kort tid

Knus Astrid

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej allesammen

Puha, der er godt nok gået lang tid siden sidst! Jeg begynder lige så stille på bloggen igen, men jeg må indrømme, at jeg har mistet lidt motivation og inspiration, hvilket er mega øv :((

Lige om lidt (d. 14.) begynder jeg på en HF på VUC Århus, og jeg glæder mig faktisk rigtig meget!! Jeg skal gå i en klasse med design som kreativt fag, og det bliver vildt fedt - håber jeg!

Jeg lover der snart kommer et nyt indlæg som ikke lige handler om, hvad jeg går og laver, eller hvorfor jeg ikke har været aktiv på bloggis, så glæd jer!

Og hey, skriv lige hvis nogen af jer går på samme skole. Jeg kender nemlig ingen :((

Knus Astrid

Likes

Comments

Puha, jeg kan godt nok godt mærke, at det er blevet sommerferie, og tiden går aaaalt for hurtigt. Jeg får slet ikke blogget, og det er faktisk noget jeg er mega træt af! Så nu får I lige en lille update på, hvad jeg går og bruger min tid på.

Kørekort

Kørekortet tager helt klart mere af min tid, end jeg lige gik og troede. Jeg har været ude og køre 3 gange, og næste gang er motorvej. Jeg er altså lidt nervøs, men det er sjovt nok lige pludselig at sidde bag rattet.

Lejlighed

Mine forældre har købt en lejlighed til min søster og mig. Min søster flytter ind nu her med en roomie, og jeg flytter så ind om 2-3 år. Den er så fin, og ligger lige i midten af Trøjborg, som virkelig er et af mine yndlingsområder af Århus! Min mor og jeg går lige nu og skraber tapet af, hiver gulv af og tager fliser ned fra væggene. Glæder mig til den er færdig!

Veninder og kæreste

Da alle mine veninder nu har sommerferie, er jeg begyndt at se dem meget mere end jeg plejer, og det er virkelig skønt - men også super tidskrævende. Og hvis man så også lige smider en kæreste oveni, kan det altså godt fylde ret meget i hverdagen. Men jeg nyder det!

D. 20. juli smutter jeg til Kreta, og jeg glæder mig så meget til at ligge under solens dejlig varme stråler. Det betyder også, at jeg skal ud og ferieshoppe til turen snart, hvilket jeg også ser frem til hehe. Hvad bruger I jeres tid på lige nu?

Knus Astrid

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu hvor vejrudsigten siger regn, tænkte jeg at et indlæg som dette er passende. Jeg har delt lidt tips til, hvad man kan lave på en regnfuld sommerdag.

SE FILM

Det er altid hyggeligt at se film - ISÆR på en regnvejrsdag. Så pop nogle popkorn, og smid en film på computeren. Her er nogle bud på hvad du kunne se

The Devil Wears Prada har altid været én af mine favoritter. Den er ret sjov, og så handler den også lidt om mode (+ Meryl Streep er FANTASTISK)

Venner er godt nok ikke en film, men det gør den ikke mindre god. Jeg har set hele serien, fra ende til anden, omkring 5 gange - og jeg griner lige højt hver gang!

Stolthed og Fordom eeeeelsker jeg! Så den med min mor engang, og jeg er helt vild med Mr. Darcy!

INVITER VENINDERNE PÅ BRUNCH

Mine veninder og jeg bruncher den tit, og det er vildt hyggeligt! Vi laver mad sammen, og lytter til lidt musik samtidig. Jeg har derfor smidt et par opskrifter på nogles musts til en god brunch.

Croissanter (hvis croissanter er lidt for besværlige at lave, kan man altid bare købe dejen på dåse haha)

Pandekager

Røræg

Smoothies

Og så husk lige at køb noget lækkert brød, smør, syltetøj og pålægschokolade!

Shop online

Jeg er måske lidt for god til at shoppe online, når jeg keder mig, men derfor kan jeg jo godt anbefale det til jer. Jeg har fundet nogle af mine yndlingssider at shoppe løs på, og de fleste af dem kører endda med udsalg lige nu ;))

Boozt

ASOS

Zara

Mango

Weekday

LYT TIL MUSIK

Musik er altid en god ide, til en kedelig regnvejrsdag. Her er et par playlister til netop sådan en dag.

Likes

Comments

Kender I det, hvor alting bare går galt? Sådan føler jeg, min hverdag har været her på det sidste. Selvom det har været små ting, kan de stadig have ødelagt resten af min dag, haha. Jeg har derfor samlet både store og små ting, der bare er gået helt galt.

1. Blogging

Jeg har været SÅ dårlig til at blogge her på det sidste. Hold nu op hvor er det frustrerende! Jeg har virkelig manglet inspiration, og der har slet ikke været ideer til indlæg. Sorry ://

2. Ordre fra H&M

Min ordre fra H&M (som jeg endda havde lavet et indlæg til her) var så skuffende! Der var ikke rigtig noget af det, der lige sad som det skulle, eller også var det bare helt forkert! Jeg tror, jeg har haft hovedet under armen, da jeg bestilte det, puha.

3. Arbejde

Arbejde har ikke gået alt for godt på det sidste. Jeg har haft en masse angst, og har faktisk meldt mig syg de sidste to vagter - ikke så godt. Jeg skal også på arbejde i dag, og ved slet ikke hvordan jeg kommer igennem dagen. Det er ikke den fedeste følelse, så send lige gode tanker!!

4. Morgenkaffen

Iskaffe er en del af min morgenlige rutine, og hvis jeg ikke får min iskaffe, kan resten af min dag sagtens ødelægges haha! Det lyder lidt sjovt, men sådan er det altså. Min far havde en dag glemt at lave isterninger, og så er det jo lidt svært at lave iskaffe og komme igennem dagen.

5. Tøj

Jeg har virkelig ikke været særligt inspireret mht. tøj på det sidste. Jeg kan slet ikke lige finde ud af at sætte noget som helst sammen, og det ender oftest bare med en grå hættetrøje og et par sorte bukser - SÅ kedeligt! Håber min kreative sans lige vælger at vende tilbage snarest muligt!!

Likes

Comments

...på en onsdag, haha. Jeg skal til Aarhus Volume på lørdag, og både Thøger Dixgaard og Noah Carter kommer et smut forbi. Jeg vil virkelig gerne høre dem begge, men de kommer samtidig, så det bliver nok lidt svært :// men det skal ikke stoppe mig, for at høre de to på repeat!

Likes

Comments

Det her bliver et lidt (læs: meget) mere personligt indlæg fra min side, og jeg håber I tager godt imod det.

Her den anden dag faldt jeg over en Buzzfeed artikel på Facebook. Normalt læser jeg ikke Buzzfeed's artikler, men overskiften på denne talte til mig. Jeg linker artiklen her, så I kan læse den, hvis I har lyst.

Da jeg startede i gymnasiet i 2015, følte jeg mig virkelig klar til det! Jeg havde gode karakterer med mig fra folkeskolen, og jeg vidste lige præcis hvilken vej jeg skulle. De første 2 måneder gik virkelig også godt! Jeg elskede gym, og følte endelig, at jeg havde fundet et sted, som passede lige præcis til mig.

Omkring november 2015, fik jeg nogle andre følelser i kroppen, hver gang jeg skulle op på skolen. Jeg havde ikke lyst, jeg udsatte lektier og afleveringer til sidste øjeblik, fordi jeg simpelthen ikke kunne overskue det. Disse følelser havde jeg indtil januar 2016, hvor jeg fik et mindre sammenbrud en dag, hvor jeg stod og børstede tænder. Jeg begyndte at græde og hyperventilere, og jeg vidste slet ikke hvorfor. Jeg skrev så til min rigtig gode veninde, som "tvang" mig til at snakke med mine forældre. Jeg fortalte dem alt og intet, for jeg forstod jo egentlig ikke hvorfor jeg havde det sådan her.

Jeg begyndte hos en coach, som mente jeg havde voldsomme stresssymptomer, og jeg var lige på kanten til at få en depression. Hun mente, en pause på 4 uger fra gym var passende. At fortælle min klasse det, var nok en af de hårdeste ting jeg har været igennem. 4 uger blev til 8 uger, som så blev til et brat STOP fra gym. Jeg fik beskeden, at jeg enten selv skulle droppe ud, ellers ville jeg blive smidt ud.

Fra maj, hvor jeg stoppede på gym, til september gik jeg bare derhjemme. Jeg havde godt nok et fritidsjob i H&M, men det var kun et par timer om ugen. Det var nok det kedeligste jeg nogensinde har oplevet. Dagene flød bare sammen, og jeg brugte det meste af min tid på at sove.

I september 2016 startede jeg på Århus Produktionsskole, og det var virkelig godt for mig! Jeg gik på en grafisk linje, og fandt derfor ud af, at det er den vej jeg vil i livet. Jeg fik nogle skønne venner, og faktisk også en kæreste, hehe. På grund af nogle uenigheder omkring min angst med min lærer, valgte jeg at stoppe her i slutningen af maj.

Jeg har altid haft svært ved at beskrive mine følelser for folk, når de spørger hvordan jeg har det, men denne artikel ramte plet (og så hjalp det lidt, at den er lidt sjov samtidig). Jeg vil SÅ gerne have en uddannelse, og komme frem i livet, og blive noget stort. Men nogle gange holder min angst mig tilbage. Og det skal jeg lære, at er helt ok. Nu er jeg sikker på, at jeg nok skal klare det, jeg skal bare finde min egen vej.

Jeg ved ikke præcist hvorfor, jeg skrev dette indlæg, men dette er første gang, jeg har skrevet mine følelser ned. Og det er faktisk rigtig rart, haha. Hvis nogle af jer kan genkende denne følelse, håber jeg, at I også finder jeres vej. Og hvis ikke, håber jeg, at I kan forstå andre med denne følelse lidt bedre.

Ikke mere personligt og tungt fra nu af, haha.

Over and out.

- Astrid

(Og skide godt klaret hvis I læste det hele, klap på skulderen til jer)

Likes

Comments

Contains affiliate links

BUKSER: ZARA // SKO: & OTHER STORIES // TEE: H&M // TASKE: STELLA MACCARTNEY // ØRERINGE: PERSUEDE // JAKKE: MANGO // RINGE: MAANESTEN

Årh hvor kunne jeg godt være iført dette outfit her til aften. Evt. ved et bål eller med en drink i hånden på terrassen. Jeg er blevet helt vild med hvid, især til de lange lyse nætter. Bukserne synes jeg, er SÅ fine! Jeg har faktisk lige lagt dem i kurven, og skal også lige have tjekket resten af Zara ud efter dette indlæg. Jeg ville måske skifte jakken ud med en lækker strik i beige senere på aftenen.

Håber I nyder sommeren!

Knus Astrid

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tee: Ganni // Nederdel: Gina Tricot // Sneaks: Vans x & Other Stories // Taske: Nike

I går var jeg for første gang inde og se min fremtidige lejlighed med min mor. Mine forældre har købt en lejlighed på Trøjborg til min søster og mig. Min søster flytter ind her til juli, og jeg flytter så ind om 2-3 år. Den var SÅ fin! Jeg glæder mig virkelig til, at jeg selv skal begynde at indrette den, og sætte mit eget præg på den.

Bagefter var vi lige et smut forbi Trøjborg Lagersalg. Super fin butik, men jeg fandt desværre ikke noget.

Da vi kom hjem, havde vi købt ind til lidt lækker mad for at fejre købet af lejligheden. Jeg fik også "Pap-maché-reglen" af Hella Joof af min skønne moder. Dén glæder jeg mig vildt meget til at læse! (Hella Joof har faktisk signeret den haha)

Jeg havde min nye nederdel fra Gina Tricot på i går. Jeg synes virkelig den er fin, og rigtig sommerlig. Og så kan man både dresse den op og ned.

Knus Astrid

Likes

Comments