Jeg fik disse bukser fra Hosbjerg ind ad døren her den anden dag, og de er bare de smukkeste bukser! De er heldigvis også sat en del ned lige nu, og du kan finde dem lige HER. Glæder mig så meget til at viser jer dem på. Tænker at bære dem sammen med DENNE tee, og en cardigan som DENNE

Jeg opdagede dette billede på min udforsk side en dag, og begyndte straks at følge Shrimps! Alle deres billeder er sæ æstetisk smukke, og så er deres tøj bare så fint. Er især vild med dette billede!

Det her suit fra Ganni er det fineste jeg længe har set!! Jeg så et billede hvor Emili Sindlev havde det på i hvidt, og siden da har jeg bare været forelsket. Må eje engang!!

Det her billede fik mig virkelig til at savne sommer, solbrune ben, og et godt slag tennis. Spillede meget tennis som barn, men nu er det kun en gang i mellem med min far, selvom jeg virkelig har lyst til at begynde igen!

Faldt over dette fantastiske billede som Frederikke fra Fredes Blod lagde på insta. Hold nu kæft hvor er Winston nuttet!! Blev helt forelsket i billedet, haha

Jeg faldt over disse på min insta discover, og jeg grinte altså lidt indvendig. Jeg er bare typen, der enten går all in på sukker, eller spiser noget sundt. Ikke alt det der halv-halv noget. Kender I det haha? (Har forresten intet imod, at andre spiser sådan, det er bare ikke lige mig)

Eeeej det her outfit er bare lige præcis hvad jeg drømmer om at iføre mig lige nu!! Så fint, men samtidig med lidt kant

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

1: PERNILLE TEISBÆK // 2: HELLA JOOF // 3: ESSIE // 4: MAGASIN // 5: PUDDERDÅSERNE // 6: DAY ET // 7: GANNI

ESSIE-FARVER: AIM TO MISBEHAVE, MOJITO MADNESS, STYLENOMICS, MIDNIGHT CAMI, SMOOTH SAILING, GROOM SERVICE, SUGAR DADDY, LACQUERED UP, MARK ON MIAMI

Kan I bedst lide mine korte og bredde collager, eller de lange og tynde? Tror mest selv jeg er til de lange og tynde, men skriv gerne, hvad I er mest til!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

STRIK: HJEMMESTRIKKET // JEANS: LEE // SNEAKERS: ADIDAS

Jeg har i dag været iført dette fine, casual outfit, som jeg synes, har en smule 70's vibes over det. Med den tykke strik med de store ærmer, jeans'ne med en smule flare, og adidas gazelle sneakers, er det virkelig den fornemmelse, jeg får.

Og jeg er SÅ glad for min strik!! (også selvom det ikke er Ganni) Så hvis du ikke har en farmor der er ligeså god til at strikke som min, eller hvis du ikke lige har 3000 kr. til en strik, så har jeg lige fundet et par alternativer HER:

H&M // H&M // GINA TRICOT // NEW LOOK // ONLY

Likes

Comments

TOP: RESUME // BH: LOVE STORIES // NEDERDEL: GINA TRICOT

Nu er det altså snart december, og dermed også julefrokost- + festtid. Hvis du, ligesom mig, aaaltid står foran spejlet indtil 5 min inden du VIRKELIG skal afsted, så kig med her. For jeg har virkelig fundet mit go to festoutfit. Har godt nok kun dette utroligt fine billede af det, haha.

Derudover synes jeg, at alt glimmer, velour og satin bare er helt perfekt til julens festligheder!

Knus Astrid

Likes

Comments

Contains affiliate links

1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER // 6: HER

SÅ sker det snart! I morgen er jo shopaholic'ernes helligdag, nemlig Black Friday. Og som alle andre tøjelskere, glæder jeg mig som et lille barn. Nogle sider er allerede startet, blandt andet And Pants og ASOS. Derudover glæder jeg mig meget til Boozt og STOY's tilbud. Jeg har endda skrevet mig op til at få en speciel kode ved STOY for at få tilbuddene før alle andre, haha. Ovenover er et par af de MANGE items jeg virkelig ikke burde købe, men er alt for fristet til at gøre.

Håber I nyder denne skønne dag, haha<33

Knus Astrid


Likes

Comments

Contains affiliate links

Der er virkelig sket meget for mig i sidste uge, og jeg tænkte, at jeg derfor ville lave en lille samling af mine plus- og minuspoint til uge 45

+ til endelig at have fundet en terapeut jeg bare klikker med, og som forstår mig. Jeg har indtil videre været igennem 4 forskellige, og det er fantastisk at snakke med en, der bare forstår mig!

+ til massere sociale arrangementer. Jeg har blandt andet været i Svendborg, spist Mortensand med min familie, besøgt mine bedsteforældre i Kolding, været til 18 års fødselsdag, og for første gang i fitness, og det har bare været helt fantastisk.

+ til at have fået lidt af min inspiration tilbage igen. Den er ikke 100% tilbage, men jeg har fået flere idéer ind i hovedet, men nu må vi se om de fungerer lige så godt, når det kommer på. Ellers har jeg brugt hjemmesiderne Boozt og net-a-porter da jeg synes de styler tøjet virkelig fedt, og så er det bare super nemt at kopiere.

- til at være mere forvirret men også mere afklaret omkring min uddannelse. Jeg var til åbent hus i Svendborg for at høre om visual merchandiser-uddannelsen, men hold nu op hvor er det svært at finde hoved og hale i. Jeg skal faktisk måske allerede starte til januar, hvilket også er lidt stressende.

- til stadig at have svært ved at gøre normale ting som at tage bussen eller tage i fitness. Øv hvor er det bare træls at min angst kan stoppe mig for at tage ned og træne, eller mødes med en veninde over en kop kaffe :((

- til gerne at ville have nyt tøj, men ikke magter at bruge penge på det, eller at kunne finde lige præcis dét jeg gerne vil have. I need help

Likes

Comments

1: ZARA // 2: GANNI // 3: GANNI // 4: MANGO // 5: GANNI // 6: NIKE


Jeg er, som alle andre bloggere på Nouw lige pt, meget begejstret for Ganni's nye kollektion, og jeg blev derfor lidt inspireret til et meget simpelt hverdagsoutfit , hvor jeg har taget to items fra den nye kollektion, og et enkelt fra en ældre. Håber I kan bruge det til noget, og at det lige muntrede jeres søndag aften lidt op.

Knus Astrid


Likes

Comments

Pyha jeg synes alt mht. til tøj er op ad bakke x1000 lige nu. Jeg kan slet ikke finde ud af hvad jeg skal have på, og selvom jeg synes, jeg har nogle okay fede outfit-idéer i mit hoved, synes jeg bare det ser fjollet ud, når det kommer på. Kender I det? Mega irriterende.

Pinterest og Instagram bliver tjekket mindst 100 gange inden jeg skal ud af døren, men så synes jeg bare slet ikke tøjet der hænger i min garderobe er fedt. Tænker jeg skal have købt noget nyt tøj, men jeg kan virkelig heller ikke finde noget der bare er lige mig. Øv øv øv. Jeg har samlet nogle af mine yndlingsoutfit fra pinterest ovenover, så håber jeg, det i det mindste kan hjælpe jer en lille smule haha. I er også meget velkomne til at følge min pinterest opslagstavle lige her.

Knus Astrid

Likes

Comments