Då var det måndag igen och slut på helgen! jag hade verkligen behövt längre helg, men hur som helst så är mina måndagar ganska OK. vi börjar 09:40 och har slöjd & Bild först på dan. Lunch, ganska gott idag faktiskt och efter lunchen Engelska och Svenska. måste faktiskt säga att det är ganska bra XD

Nästa Torsdag flyger jag till USA! mina kusiner bor där så jag, mamma och mina två syrror ska dit, pappa kunde inte följa med (jobbet). Jag är så taggad!!! Även om det inte är varmt (som jag trodde) så ska det bli superkul. Och som ett litet pluss på kanten så fyller jag år, och det är halloween såklart! jag vill vara något läskigt, men det är så svårt!, förra året firade vi inte det och förr förra slutade med att jag var en katt... Vad ska ni vara? kommentera gärna!

puss & kram<3


(Inte mina bilder, orkade inte ta/leta bilder :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kanelbullens dag idag, hoppas att ni proppade i er en massa bullar, för det har jag!

Likes

Comments

Hej igen!

1 oktober brukar jag kalla för den "första riktiga höstdagen", då är det officiellt höst! Den dagen man alltid får värsta feelingen att ha på sig stora tjocka tröjor och sätta sig framför brasan med en kopp varmchoklad eller Chai-latte! Det är helt klart det mysigaste man kan göra!

Man drar fram tjock jackor, och mamma lagar köttgrytor nästan varje vecka. Men så får man ju också en massa läxor och prov. som tur är så har jag inga NP (nationella-prov) tills jag går i nia eftersom att jag går i sjuan nu:)

I min trädgård har vi två stora äppleträd som vi alltid får en massa äpplen ifrån varenda år förutom i år! Vi brukar alltid göra äpple kompott/mos och ha det nu till hösten tillsammans med nylagad havregrynsgröt! men i år fanns det knappt ett ända äpple! det jag försöker komma till är att detta året inte har varit en höjdare. visst, det har kanske hänt en massa bra saker också men tänk bara efter. man behöver inte tänka länge för att hitta en negativ sak. som att det T.EX var den kallaste sommaren på 160 år och man kunde inte vara på stranden en ända dag!

Nu kanske jag låter som en väldigt negativ person men det är jag inte, alltid iallafall! Det beror nog på vem du frågar. om du t.ex frågar mina föräldrar skulle de kanske svara att jag för det mesta är det men kan även braka ihop och va...jag motsatsen. Men om du skulle fråga mina kompisar skulle de nog svara att jag är mer lat än negativ. Eller, nu har jag ju inte frågat dem men jag är nog ganska säker på att de hade svarat nästan precis så.

Lat var jag, kanske ibland men inte lika lat som min katt, Edison! han är världens lataste katt. Om han hade gillat Lasange hade jag döpt om honom till "katten Gustav". Ni vet den där tjocka orangea katten i TV som äter lasange konstant!? min Katt ser ut exakt så! Tjock, lat och när han går ut lägger han sig i en fåtölj utanför huset! Och som jag trodde så ligger han även där nu!(Se bild nedan!). Edisons päls är helt klart en "höst färg" om man ens kan säga så! nu under hösten matchar han med alla träd och buskar och man kan knappt se det 7 år gamla katten bland löven.

Jag tycker själv att hösten är den mysigaste och absolut bästa årstiden på året! verkligen inte för att jag fyller år då... eller jo! om exakt 29 dagar fyller jag 13 år! Jag är så taggad! men när man bestämt sig för att skriva en önskelista slutar det alltid med antingen pengar eller något skit man tycker är roligt i fem minuter och sedan helt glömmer bort att man har. Som T.EX, den där figet-spinnern i somras som var så populär och som alla ville ha, nu är det bara en tråkig och vanlig leksak...som iallafall jag inte förstår varför man ville ha, man kanske ville ha den för att alla andra hade en sådan eller för att det var rolig?!

Ja, och det var det jag tänkte skriva om idag. 

puss & kram! 

Likes

Comments

Måndag idag och en hel vecka att se fram emot! Vaknade idag av att min katt hoppade upp i sängen och jag kunde nästan sätta en hundring på att han skulle börja slicka mig i huvudet... men det lät han bli med, tur det! Sen klädde jag på mig och allt sådant man gör på morgonen och då följer han såklart efter! Och, om ni inte visste det så är min katt Tures bästa "sittunderlag" tangentbordet. Så gissa vad som hände..? jo; precis när jag skulle börja skriva detta med en Risifrutti på ena sidan av datorn så händer det där(på bilden)

Ja, vad ska man säga? Inte bästa platsen att göra sig hemmastadd på...
Likes

Comments

Hej, Hej! Välkommen hit på denna bloggen kommer det komma upp inlägg lite när jag har tid, och lust. Hoppas ni gillar det och att vi ”hörs” snart igen!

Puss, puss

Likes

Comments

astrid_ellen@astrid_ellen