God eftermiddag mine små turtelduer <3

Jeg sidder pt på vej til Berlin i en overproppet bus med min nye klasse (der bliver lavet et seperat indlæg om det) og derfor tænkte jeg, at jeg kunne bruge min tid på at skrive et indlæg til jer om min tirsdag/onsdag. Min klasse og jeg havde fri i onsdags fra skole og derfor tænkte en gruppe venner og jeg, at vi ville lave filmaften hjemme hos Simon som bor på et kæmpe gods (jeg ville nok nærmere kalde det et palæ - er stadig ved at komme mig over det) - om det blev til 'filmaften' eller hyggedruk er jeg stadig ved at finde ud af.

Vi havde altså købt ind til lækker mad og 'lidt vin', som åbenbart blev til lidt mere end vi troede. Vores middag skulle foregå forholdvis hurtigt eftersom at der var landskamp - og jeg er en kæmpe nørd på det punkt. Jeg ved ikke hvad der fanger mig ved fodbold, for jeg er selv super elendig til det og har aldrig rigtig været 'interesseret' som sådan da jeg var yngre, men efterhånden som jeg er blevet ældre har det bare fanget min interesse og jeg har selvfølgelig også mine yndlingshold fra hhv. Superligaen, Premier League osv., men folk ender åbenbart altid med at blive sure på mig når jeg fortæller dem hvem jeg holder med, så for nu - der holder jeg det for mig selv ;-) Heldigvis vandt vores kære Danmark, så stemningen var jo præcis som den skulle være både inden, under og efter. Ellers endte det bare med sjov og ballade og en hovedpine morgenen efter.

Til slut vil jeg gerne spørge om I vil have en vlog fra Berlin når jeg er hjemme eller om I bare vil have et indlæg med billeder? Skriv det i kommentaren!

Kys fra Astrid

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

  • 585 Læsere

Likes

Comments

Hey girls - velkommen tilbage!

Jeg har i dag fået lov til at interviewe Helena Victoria Bulow som er en super god blogger på Nouw! Jeg er helt vild med hendes kreativitet og stil og er klart en jeg vil anbefale at I tjekker ud!

Hendes Instagram er her og hendes blog er her.

Tjek interviewet ud herunder!


Hvorfor startede du med at blogge?
Det er en lidt sjov historie. Jeg har altid elsket at tage billeder og har taget billeder af alting. Min kæreste gik derfor og kaldte mig en lille blogger. Jeg gik og summede lidt med tanken igennem en længere periode. Samtidig med det, elsker jeg mode og at skrive. Jeg har derudover altid læst andres blog, og en dag kunne jeg bare mærke, at nu skulle det være nu. Min kæreste syntes, at det var skide fedt, og ham bruger jeg nu som fotograf.

Hvad er dine mål med din blog?

Jeg har ikke nogen direkte mål, men jeg håber naturligvis på en dag at kunne leve af det. Jeg synes at det vildt fedt at kunne gøre det man elsker, til ens job. Jeg ønsker at arbejde indenfor mode om nogen år. Derfor ville en rød tråd igennem min interesse, mit job og min fritid være en perfekt kombination.

Beskriv din stil med tre ord

Det er svært! Men vil nok sige feminin, skandinavisk og moderne.

Hvad er dit go-to outfit når du har tøjkrise?

Et par sorte trompetbukser, Giuseppe sneakers, mit guccibælte og en skjorte ned i bukserne - og så lige min Zara Coat udover. Så er jeg good to go.

Hvad ved vi ikke om dig?

I 7. klasse havde jeg en blog med min pony, hvorpå jeg opdaterede omkring 2 gange dagligt - super pinligt!  • 259 Læsere

Likes

Comments

God eftermiddag de damer - og velkommen tilbage!

I torsdags var jeg ude og fejre en af mine bedste veninder Fridas tyve års fødselsdag - her startede vi ud med at tage på MÄT Copenhagen som har et lækkert tilbud der lyder på 175 kroner for ad libitum mad (altså, så meget du kan spise) og 75 kroner for drikkevarer (heraf også hvor meget du kan drikke - der er både vin, øl og sodavand). Udover at maden var super lækkert og der derinde er en hyggelig stemning, vil jeg gerne pointere, at det er super træls med et personale som deres. Jeg forventer at når man skriver 'ad libitum', så er det decideret lige så meget du kan spise og drikke. Det var det ikke. Vi var 10 piger der skulle ud efter og derfor gerne ville have vin og drinks. Personalet mente åbenbart at vi drak rigtig meget (også selvom det var ad libitum!) og valgte at bagtale os i baren selv hvis vi gik forbi. Helt vildt uproffesionelt og barnligt, men alt i alt, havde vi det rigtig hyggeligt.

Efter vi havde været ude og spise, skulle vi alle videre i byen, hvilket endte med natklubben BLÆST som ligger på Nørregade 41 i indre København. Her ventede noget alkohol til os, så vores aften var bestemt ikke færdig endnu (det endte til gengæld også med, at jeg intet kunne huske fra klubben af, da jeg vågnede op om morgenen - ups). Det var en fantastisk aften og jeg er sikker på at Frida nød at vi var med til at fejre hende, men nu er jeg også færdig med at gå i byen om torsdagen. Det ender altid med at jeg bliver 'lettere beruset' = alt for fuld.

Hvis I har nogle gode steder at tage hen og spise på eventuelle fødselsdage eller andre arrangementer, så må I meget gerne skrive dem til mig! Jeg har brug for inspirationen.

Kys fra mig

  • 1075 Læsere

Likes

Comments

God eftermiddag my loves !

Jeg lagde et billede på Instagram for cirka seks dage siden hvor jeg forklarede at jeg ville lave en Q&A-video til jer som jeg linkede på YouTube, hvis I var træt af at læse mine lange indlæg. Igår blev jeg færdig! Jeg kunne ikke finde min mikrofon - møg irriterende - så jeg håber at I overlever og udover det, så er redigering osv. stadig nyt for mig, så jeg håber I vil bære over med mig. Udover det må I meget gerne gå ind og subscribe på min kanal, like hvis I gerne vil have flere videoer eller skrive en kommentar hvis I har ris og ros. Jeg håber at I tager godt imod den <3

Kys fra mig

  • 657 Læsere

Likes

Comments

God aften mine små yndlings-mennesker <3

Jeg tænkte det var tid til et indlæg omhandlende alle mine mange små negative ting jeg bestemt ikke bryder mig om, for der findes simpelthen ikke sjovere ting end at læse om hvad jeg hader (jeg håber og regner med, at I kan læse ironien i den sætning) - men det er altså så langt min kreativitet rækker i dag.

JEG HADER...

.... SNAPCHAT. Jeg har ALDRIG forstået konceptet i det. Jeg ved ikke om det er fordi at min tålmodighed simpelthen ikke rækker til, at man konstant skal tage et billede før man kan skrive noget eller om det er princippet i, at dem man 'snapper' med ikke er tilfredse hvis man ikke lige magter at bruge 20 minutter på at tage det perfekte selfie og derfor bare sender et billede af ingenting i stedet - og hvor fucking irriterende er det også lige, at man bliver nødsaget til at se godt ud HVER gang man snapper med en dreng man er interesseret i, fordi man gerne vil imponere ham? Puha

.... TOMATER. Undskyld mit sprog, men fy for helvede. Jeg har aldrig kunne forstå hvordan nogle kan tage en hel tomat og bare spise af den. Smagen er bitter på en mærkelig måde, konsistensen er direkte forfærdelig og den er besværlig fordi den sviner så meget. Jeg griner når min mor siger, at jeg bare skal spise nok tomater og med tiden vil jeg bryde mig om det, for nej. Det kommer ikke til at ske. Jeg vil blindt erkende, at jeg til tider endda siger, at jeg er allergisk over for tomater, bare så de ikke kommer i nærheden af min mad.

.... FRUGTKØD. Altså, hvad er pointen? Appelsin-juice er så møg lækkert, indtil de små stumper rammer min mund. Det kan godt være, at det er sådan rigtig appelsin-juice rent faktisk er, men det gør jo ikke ligefrem det hele mere lækkert.

.... CYKLISTER. Som ny billist (okay, forholdvis ny - jeg har haft kørekort i 6 måneder) er cyklister der hverken viser om de skal dreje eller stoppe nok noget af det der kan få mig mest op i kog. Som billist er ansvaret ALENE hos os og det er altså ligegyldigt om det er cyklisten der kører direkte ind i os eller omvendt - vi skal tage højde for cyklisterne. Så hjælp nu med at gøre det lidt lettere for os. Vi skal trods alt tage højde for alt.

.... MENNESKER PÅ ET FLY. Her snakker jeg især om dem der klapper når flyet lander - vi er ikke i 60'erne mere. Klapper du måske når buschaufføren har kørt dig fra det ene stop til det andet? Nej.

.... KÆRLIGHEDSERKLÆRINGER PÅ FACEBOOK. Jeg har ikke noget problem med, at man skriver en sød hilsen til sin kæreste på hans/hendes fødselsdag, men jeg er simpelthen så ligeglad med om I har været kærester i 2,5 måned og derfor fejrer jeres totalt ligegyldige månedsdag på Jensens Bøfhus. Godt I kan lide hinanden - gem det til hinanden. Det er jo lige før vi er en del af forholdet snart.

.... NÅLE. Det er vitterligt det klammeste jeg kender til. Ikke engang et stik i fingeren kan jeg klare og jeg vil blindt erkende, at jeg stadig som 18-årige tager min mor med til lægen og stortuder og også løbet ud fra lægen og gemt mig på en parkeringsplads, fordi jeg er så bange for de nåle. Jeg får endda kvalme bare af, at skrive om det - ingen skal røre mig med nåle og det er fakta (for så stædig er jeg)

.... DRENGE OG DERES FLASKER I BYEN. Hvornår forstår drenge, at det ikke er hverken sejt, fedt eller imponerende at du har brugt 4000 kroner på en flaske i byen, for at du 2 timer efter har drukket dig så sindssygt i hegnet og hverken kan huske højre eller venstre? Nej, du bliver ikke mere interessant fordi du vælger at bruge dine penge på det og nej, det giver dig heller ikke ret til at opføre dig større end du egentlig er. Fyyyy nej

.... NYTÅRSAFTEN. Mest overvurderet aften jeg nogensinde har set mage til. En dårlig undskyldning for at én gang om året tage en glimmerkjole på du har betalt 1200 kroner for, som du kun kan have på den ene aften (og det er DEN ENE AFTEN, for man kan jo ikke have det samme på til nytår to år i træk?) og stilletter på højde med rundetårn og pynte fint op med dyr sushi og forfærdelig champagne, for at drikke sig stiv lige præcis som du har gjort og vil gøre alle andre weekender.

.... OFFENTLIGE TOILETTER. Den her siger vidst sig selv. Roskilde Festivals-toiletter er et pragteksemplar på det klart klammeste jeg nogensinde har været ude for - intet ringere end en meget traumatisk oplevelse.


Astrid x

  • 1447 Læsere

Likes

Comments

In cooperation with Metapic

God formiddag chicas !
...
Jeg ligger pt. i min seng med en kæmpe strik og kaffe og drukner mig i lektier og afleveringer (ikke en søndag efter min smag) - vinteren er snart over os og det ved vi godt hvad betyder. Sweatere! Personligt har jeg aldrig været god til efterår/vinter-tøj fordi jeg synes det er rodet og lidt for 'pakket ind', hvis I forstår hvad jeg mener. Dog kan man ikke komme uden om at det er nødvendigt, medmindre forkølelse og halsbetændelse er en topprioritet for dig - med det sagt kan man lige så godt gøre vintertøj så pænt som (jeg mener) det nu kan blive!

Jeg har samlet et par sweatere af forskellige kategorier, for at komme lidt brede ud end hvad jeg ellers selv ville gå med - måske er det her også en inspiration for mig selv?

Tryk på tøjet for detaljer <3

Wearing Chiquelle.dk

Kys, Astrid

  • 1591 Læsere

Likes

Comments

Hola chicas y chicos !

Fredag is up and running igen og for mit eget vedkommende findes der ikke fredag uden musik - jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste. Jeg skal bruge min fredag på arbejde og forhåbentlig et glas vin eller fire efter. To get your fridag going, har jeg lagt noget lækkert musik op som man ikke kan andet end at blive i godt humør af - lad jer inspirere af det og så ses vi snart igen! Drik noget vodka for mig ;-)

Kys fra mig


Last friday at HIVE Nightclub af Simon Lau

  • 1865 Læsere

Likes

Comments


Hola chicas (y chicos?)

Velkommen til mit lille univers jeg har fået skabt mig her. Jeg har startet denne blog udelukkende af ren nysgerrighed efter, at vide hvordan livet som 'blogger' fungerer. Jeg kommer til at lave indlæg der indebærer inspiration, tanker, oplevelser og livet som en provinspige i den store by.

Mit navn er Astrid Delin og jeg er 18 år gammel og går til dagligt på Det Internationale Gymnasium på Niels Brock. Mit liv er hverken voldsomt spændende eller eksklusivt, men jeg prøver at gøre min hverdag og liv til lige det ekstra, for mig selv.

Som en hver anden blogger tænker jeg, at en god start vil være hvis vi alle kom lige det tættere på hinanden - eller, at I i det mindste kommer det tættere på mig og med det sagt er jeg kommet på den vildt uoriginale og totalt mainstream idé, at lave 5 hurtige facts om mig.

1. Jeg er dybt afhængig af bland-selv slik og vin og mener selv, at der ikke findes en bedre kombination end det.

2. Jeg er tidligere elitesvømmer og derfor står det klart, at det er noget som betyder rigtig meget for mig

3. Jeg er single og har været det igennem det sidste halve år.

4. Jeg hader alt hvad der har at gøre med kokos og ananas og kan derfor ikke fordrage hverken slik, mad eller drinks med det nævnte i (hvilket er super nederen, for jeg har altid drømt om et Instagram-billede med en kokosnød i hånden, men det er spild af penge taget i betragtning af, at jeg ville smide den ud med det samme)

5. Jeg kan ikke lide farver og går sjældent med det (jeg føler mig som en levende eksotisk frugt).

....

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer til eventuelle indlæg I gerne vil se, så smid en kommentar <3

Adios chicas

  • 2402 Læsere

Likes

Comments