God eftermiddag venner <3

Jeg har, efter min studietur til Berlin, fundet ud af hvor stor fan jeg egentlig er, af fotografering! Jeg synes, at det er utrolig afslappende og spændende. Jeg nyder især at fotografere andre mennesker fra forskellige vinkler, med forskellige udtryk. Jeg tog nogle billeder af to af mine kammerater fra skolen, som jeg rigtig gerne vil vise jer. Jeg har ikke verdens bedste spejlreflekskamera (Canon Eos 700D) - jeg ville derfor spørge, om der var nogle kamera-nørder der fulgte mig, som kunne give mig inspiration til et eventuelt nyt kamera? Jeg vil meget gerne høre hvad der fungerer for jer!


Skriv gerne ris og ros til billederne (som sagt, har jeg faktisk ikke rigtig styr på alt endnu):


Jeg har lavet en vlog fra Berlin-turen. Er det noget I gerne vil se? Skriv en kommentar!

Kys fra mig

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

  • 392 Læsere

Likes

Comments

Godaften bloggen - velkommen tilbage.


Efter længere tid væk herfra (jeg undskylder) har jeg valgt, at jeg endelig vil tage mig sammen til et skrive et indlæg som jeg mener, at I har været meget (måske endda for meget) interesseret i. Jeg skriver ikke dette indlæg fordi jeg føler, at jeg skylder jer/nogle en forklaring - det gør jeg ikke. Jeg skriver udelukkende det her fordi jeg HÅBER på, at jeg kan hjælpe andre der måske står i lignende situation som jeg stod i. Jeg ved ikke om I har gættet jeg frem til hvad dette indlæg skal handle om, men det overordnede spørgsmål er vel:

Hvorfor skiftede jeg skole igen?

For at jeg kan svare på dette spørgsmål er jeg nødt til, at tage jer med tilbage. Ikke fordi jeg vil have medlidenhed, men fordi I er nødt til at forstå hvordan jeg er som person og hvad der gik igennem mine tanker på daværende tidspunkt.

Jeg har skiftet skole 4 gange fra 8. klasse til 2.g (som jeg går i nu). Ikke fordi jeg er et problembarn der ikke kan opføre sig ordentligt i en klasse, men af helt andre grunde. Jeg startede med at skifte folkeskole, så jeg brugte mit sidste år på en ny skole. Det gjorde jeg fordi, at jeg i den alder følte, at alle mennesker var imod mig. Jeg svømmede 10 gange om ugen og jeg elskede det - jeg havde umuligt tid til at have et socialt liv. Når man svømmede på det niveau jeg gjorde, så var der ikke noget der hed “bare at blive væk” og det var der nogle der ikke forstod. Lige så var der også nogle der ikke forstod, hvorfor en 15 årige pige havde større arme og bredere skuldre end nogle af drengene, hvilket gjorde mig utryk. Det var lige i den periode hvor jeg var splittet over om jeg skulle til at tænke på, at mine venner nu startede med at gå til fester og om jeg skulle deltage og ‘dresse mig up’ eller om jeg skulle beholde badedragten på og være ligeglad med hvad andre lavede - det var bare ikke tilfældet, for allerede dengang tænkte jeg ALT for meget over hvad alle tænkte og synes om mig (og det var ligegyldigt om de kendte til mig eller ej).

Men 9. klasse gik og jeg havde et rigtig fedt sidste folkeskoleår med folk jeg stadig snakker med i dag (så tak for det). Derefter skulle man videre på den vidergående uddannelse og fordi jeg stadig var i min “men hvem er jeg egentlig?”-fase havde jeg en utrolig dårlig tid med at finde ud af hvad jeg ville. Var jeg HHX eller STX? Ville jeg ind til byen og lege storby-pige eller ville jeg blive i min egen by hvor jeg var i trygge rammer? Jeg valgte dog i sidste ende at blive i min egen by med de trygge rammer. Der gik ikke lang tid før det blev ændret. Jeg startede på gymnasiet i min by og det gik faktisk helt fint til at starte med. Jeg var dog slet ikke motiveret i skolen. Jeg hadede og hader stadig naturfaglige fag og uden jeg nåede at se mig om var jeg omringet af biologi, fysik, kemi og naturvidenskab. Jeg blev så demotiveret fordi jeg ikke kunne forstå det - så demotiveret at jeg mistede modet ved at lave lektier, afleveringer osv., og efter det gik det ned af bakke. Jeg havde en vennegruppe som jeg var meget glad for. Vi var alle bedste venner, men efter et halvt år skete der ting hvor jeg valgte at sige fra og takke nej - der mistede jeg mine venner og eftersom at vi var så stærk en vennegruppe havde jeg ikke tænkt over at danne venskaber med andre fra klassen. Til sidst stod jeg tilbage med fag jeg ikke kunne lide og en utilpas følelse af, at ingen gad mig. Som jeg har skrevet, så går jeg rigtig meget op i hvad andre tænker om mig og jeg HADER at føle, at jeg trænger på - det er måske den værste følelse jeg kender til. Det er lige præcis sådan noget der gør, at jeg ikke kan komme op om morgenen. For hvem har lyst til at være hende der følger efter de andre?

Jeg forklarede mine forældre situationen og fik så at vide, at jeg var nødt til at vente et halvt år med at starte på HHX (jeg vidste at jeg ikke skulle på STX igen) - jeg stoppede på gymnasiet januar 2016 og skulle derfor vente med at kunne starte på Niels Brock til august 2016 - jeg valgte derfor at starte i 10. klasse for at “holde mig selv igang”. 10. klasse var ikke mit favorit-sted og heller ikke et sted jeg gik specielt meget op i, fordi jeg vidste at jeg ville noget helt andet, men jeg gjorde det og det var et rolig halvt år med rare mennesker, som jeg kan mærke, at jeg havde godt af at opleve.

Jeg startede derefter på Niels Brock i august 2016 og det hele var bare perfekt. Klassen var perfekt og fagene var perfekt - det hele spillede faktisk for mig og for første gang i rigtig lang tid kunne jeg tænke tilbage på det, som den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Det forholdte sig godt indtil midten af 2g - ikke for lang tid siden. Det er ikke noget jeg vil gå ind på, fordi en masse mennesker er involveret og historien ikke værd at nævne. Hvad der er vigtigt at nævne og også vigtigt at forstå i forhold til hvorfor jeg skiftede var, at jeg var helt vildt ked af det. Jeg var ked af, at gå der, fordi jeg følte mig utilpas. Jeg følte mig ikke som en del af noget og heller ikke som om, at jeg havde noget jeg kunne gøre. Jeg løj for mine forældre om at vi havde tidligt fri eller skulle møde sent, så jeg ikke behøvede at komme i skole. Jeg ville ikke sove om natten fordi jeg vidste, at når jeg vågnede, så skulle jeg i skole igen. Det resulterede selvfølgelig også i, at mit fravær blev højt, mine lektier blev ikke lavet og mine afleveringer blev svage. Det hele var demotiverende. Jeg har/havde veninder der stadig går i 3g på skolen, men hvad skulle jeg gøre når de gik ud? Være alene?

Jeg har altid været god til at vide hvad jeg følte og ikke følte - og da jeg en mandag vågnede op til en ny dag i skolen, var det første jeg tænkte, “at nu skulle jeg sige til min studievejleder, at jeg ikke ville være her mere”. Jeg havde hverken snakket højt om det til mine forældre eller mine venner - det var en så impulsiv, men alligevel så gennemtænkt en tanke, at jeg ikke var et sekund i tvivl om, at jeg ikke skulle være her én dag mere. Jeg gik derfor op til min studievejleder og forklarede hvordan jeg havde det og hvad der kunne gøres for at jeg ville få det bedre. Dog var jeg bange for, at han ville sige, at jeg godt kunne starte på et andet HHX, men skulle gå 2g om - jeg gik allerede i 1g to gange og jeg ville ikke kunne magte tanken om, at jeg ville have været student op til flere gange, hvis det ikke var fordi jeg skulle gå om. Dog var det ikke tilfældet og efter ikke længere end to dage flyttede jeg til Roskilde Handelsskole.

Jeg er ikke et problembarn (også selvom jeg har følt mig som det), som nogle af jer har fået det til at lyde som om - jeg er en pige som går meget op i hvordan andre ser mig og hvordan jeg opfattes. Et problem som jeg selv prøver at få styr på, for det er ikke rart ikke at føle, at man kan være sig selv med andre. Jeg er ikke ‘forstyrret i hovedet’ som nogle er kommet frem til konklusion - jeg var ked af det, forvirret og bange. Det her har ikke været nemt. Hverken for mig eller for min familie. Min familie har op til flere gange ment, at jeg har en depression fordi jeg ikke sov om natten og hvis jeg sov, var det maks 3 timer og når jeg græd uden grund til at græde og når jeg kiggede på min slukkede computer, uden nogen form for filter i mit ansigt. Jeg beder jer alle sammen om, at tænke jer om før I drager til konklusioner om en anden - det gælder jer alle. Både folk på Niels Brock som jeg ved, har fortalt om guld og grønne skover om hvorfor jeg flyttede, til dem bag skærmen der ikke engang ved 5% af mig og til jer der ikke bryder sig om mig, som ser/så det her som en oplagt mulighed for at, endnu engang, prøve at række ned på mig.


Hvis I undrer jer over hvordan jeg har det nu, så har jeg det helt fint - jeg passer mine ting, griner, smiler og har fået nye og søde venner.

Til jer andre der måske har stået eller står I samme situation som jeg gjorde - jeg kan kontaktes over det hele og vil hellere end gerne snakke om tingene! Jeg er åben over for alle og åben over for alle problemer - jeg vil meget gerne lytte til jer. Jeg lover ikke, at jeg kan hjælpe jer og at I derfra vil vide hvad I kan gøre, men en lyttende skulder at læne sig op af, er en start. Jeg kan kontaktes på følgende:


Instagram Direct // astridjdelin

Facebook // Astrid Clara Delin

Mail // astridjuliawork@hotmail.com


Jeg håber I tog godt imod mit indlæg og at jeg fik svaret på nogle af de spørgsmål I måske gik rundt og tænkte på :-)

Kys fra mig

  • 2555 Læsere

Likes

Comments

Hola chicas y chicos - velkommen tilbage på bloggen!


Jeg har i denne weekend været i Berlin med min klasse. Udover at det var møg hamrende koldt og jeg i forvejen er dårlig til, at klæde mig ordentlig på til vejret, så var det alt i alt en rigtig god tur. Jeg har haft en smule travlt med opgaver vi skulle lave hernede - åbenbart så travlt, at jeg har glemt at tage billeder der er noget værd på bloggen (hmm??), men jeg har formået at finde de bedste af dem frem.

Vi har set rigtig meget af Berlin - både alt det spændende og det mindre spændende. Første dag var vi ude og se en ishockey-kamp. Det var for vildt! Der bliver virkelig gjort meget ud af det til en kamp som den. Der var alt fra fyrværkeri og masser af farvede lys til MEGET loyale fans og maskotter.

På anden dagen gik vi 12 km gennem Berlin og fik set alle de ‘sædvanlige’ attraktioner som f.eks. Check-Point Charlie, Brandenburger Tor osv., og for mig er det virkelig hvad der interesserer mig mindst. Jeg er mere til det mere personlige, som de sidegader man måske ikke lægger mærke til normalt.

Udover det var vi ude og se fodbold! Jeg elsker fodbold og er kæmpe fan af fodbold generelt, så for mig var det at være på det olympiske stadion i Berlin kæmpe stort og spændende (jeg tabte dog 200 kroner på odds, fordi det ikke var min dag - men pyt med det). Resten af turen var bare sjov og (lidt) ballade.

Jeg kommer til at skrive 3 gode råd/tips hvis du skal til Berlin - så kan du selv bestemme om du vil bruge dem eller ej ;-)

1. Få styr på hvordan transporten foregår i Berlin - det er så dumt at stå tilbage på dagen og ikke ane højre eller venstre. Gå ind og tjek på nettet, så du ved hvad der er smartest og hurtigst at tage i forhold til hvor du skal hen.

2. Ikke giv op på at finde en café til din smag! Vi ledte og ledte efter caféer til vores smag og det eneste der var, var Starbucks på hvert hjørne. Gå mod sidegaderne - det er der alle de hyggelige caféer er. Præcis ligesom i København.

3. Hav rigtig mange kontanter med - vi oplevede utallige steder (både caféer og butikker) hvor de ikke tog kort. Det var så frustrerende, når man ikke havde nok med. Det er nemlig ikke billigt at hæve fra danske til euro dernede.

Berlin er alt i alt en super lækker by med flotte attraktioner, shoppingmuligheder og caféer - måske skal din næste roadtrip være i Berlin?

...

Kys fra mig <3

  • 1566 Læsere

Likes

Comments

God eftermiddag mine små turtelduer <3

Jeg sidder pt på vej til Berlin i en overproppet bus med min nye klasse (der bliver lavet et seperat indlæg om det) og derfor tænkte jeg, at jeg kunne bruge min tid på at skrive et indlæg til jer om min tirsdag/onsdag. Min klasse og jeg havde fri i onsdags fra skole og derfor tænkte en gruppe venner og jeg, at vi ville lave filmaften hjemme hos Simon som bor på et kæmpe gods (jeg ville nok nærmere kalde det et palæ - er stadig ved at komme mig over det) - om det blev til 'filmaften' eller hyggedruk er jeg stadig ved at finde ud af.

Vi havde altså købt ind til lækker mad og 'lidt vin', som åbenbart blev til lidt mere end vi troede. Vores middag skulle foregå forholdvis hurtigt eftersom at der var landskamp - og jeg er en kæmpe nørd på det punkt. Jeg ved ikke hvad der fanger mig ved fodbold, for jeg er selv super elendig til det og har aldrig rigtig været 'interesseret' som sådan da jeg var yngre, men efterhånden som jeg er blevet ældre har det bare fanget min interesse og jeg har selvfølgelig også mine yndlingshold fra hhv. Superligaen, Premier League osv., men folk ender åbenbart altid med at blive sure på mig når jeg fortæller dem hvem jeg holder med, så for nu - der holder jeg det for mig selv ;-) Heldigvis vandt vores kære Danmark, så stemningen var jo præcis som den skulle være både inden, under og efter. Ellers endte det bare med sjov og ballade og en hovedpine morgenen efter.

Til slut vil jeg gerne spørge om I vil have en vlog fra Berlin når jeg er hjemme eller om I bare vil have et indlæg med billeder? Skriv det i kommentaren!

Kys fra Astrid

  • 1779 Læsere

Likes

Comments

Hey girls - velkommen tilbage!

Jeg har i dag fået lov til at interviewe Helena Victoria Bulow som er en super god blogger på Nouw! Jeg er helt vild med hendes kreativitet og stil og er klart en jeg vil anbefale at I tjekker ud!

Hendes Instagram er her og hendes blog er her.

Tjek interviewet ud herunder!


Hvorfor startede du med at blogge?
Det er en lidt sjov historie. Jeg har altid elsket at tage billeder og har taget billeder af alting. Min kæreste gik derfor og kaldte mig en lille blogger. Jeg gik og summede lidt med tanken igennem en længere periode. Samtidig med det, elsker jeg mode og at skrive. Jeg har derudover altid læst andres blog, og en dag kunne jeg bare mærke, at nu skulle det være nu. Min kæreste syntes, at det var skide fedt, og ham bruger jeg nu som fotograf.

Hvad er dine mål med din blog?

Jeg har ikke nogen direkte mål, men jeg håber naturligvis på en dag at kunne leve af det. Jeg synes at det vildt fedt at kunne gøre det man elsker, til ens job. Jeg ønsker at arbejde indenfor mode om nogen år. Derfor ville en rød tråd igennem min interesse, mit job og min fritid være en perfekt kombination.

Beskriv din stil med tre ord

Det er svært! Men vil nok sige feminin, skandinavisk og moderne.

Hvad er dit go-to outfit når du har tøjkrise?

Et par sorte trompetbukser, Giuseppe sneakers, mit guccibælte og en skjorte ned i bukserne - og så lige min Zara Coat udover. Så er jeg good to go.

Hvad ved vi ikke om dig?

I 7. klasse havde jeg en blog med min pony, hvorpå jeg opdaterede omkring 2 gange dagligt - super pinligt!  • 1395 Læsere

Likes

Comments

God eftermiddag de damer - og velkommen tilbage!

I torsdags var jeg ude og fejre en af mine bedste veninder Fridas tyve års fødselsdag - her startede vi ud med at tage på MÄT Copenhagen som har et lækkert tilbud der lyder på 175 kroner for ad libitum mad (altså, så meget du kan spise) og 75 kroner for drikkevarer (heraf også hvor meget du kan drikke - der er både vin, øl og sodavand). Udover at maden var super lækkert og der derinde er en hyggelig stemning, vil jeg gerne pointere, at det er super træls med et personale som deres. Jeg forventer at når man skriver 'ad libitum', så er det decideret lige så meget du kan spise og drikke. Det var det ikke. Vi var 10 piger der skulle ud efter og derfor gerne ville have vin og drinks. Personalet mente åbenbart at vi drak rigtig meget (også selvom det var ad libitum!) og valgte at bagtale os i baren selv hvis vi gik forbi. Helt vildt uproffesionelt og barnligt, men alt i alt, havde vi det rigtig hyggeligt.

Efter vi havde været ude og spise, skulle vi alle videre i byen, hvilket endte med natklubben BLÆST som ligger på Nørregade 41 i indre København. Her ventede noget alkohol til os, så vores aften var bestemt ikke færdig endnu (det endte til gengæld også med, at jeg intet kunne huske fra klubben af, da jeg vågnede op om morgenen - ups). Det var en fantastisk aften og jeg er sikker på at Frida nød at vi var med til at fejre hende, men nu er jeg også færdig med at gå i byen om torsdagen. Det ender altid med at jeg bliver 'lettere beruset' = alt for fuld.

Hvis I har nogle gode steder at tage hen og spise på eventuelle fødselsdage eller andre arrangementer, så må I meget gerne skrive dem til mig! Jeg har brug for inspirationen.

Kys fra mig

  • 2205 Læsere

Likes

Comments

God eftermiddag my loves !

Jeg lagde et billede på Instagram for cirka seks dage siden hvor jeg forklarede at jeg ville lave en Q&A-video til jer som jeg linkede på YouTube, hvis I var træt af at læse mine lange indlæg. Igår blev jeg færdig! Jeg kunne ikke finde min mikrofon - møg irriterende - så jeg håber at I overlever og udover det, så er redigering osv. stadig nyt for mig, så jeg håber I vil bære over med mig. Udover det må I meget gerne gå ind og subscribe på min kanal, like hvis I gerne vil have flere videoer eller skrive en kommentar hvis I har ris og ros. Jeg håber at I tager godt imod den <3

Kys fra mig

  • 1790 Læsere

Likes

Comments

God aften mine små yndlings-mennesker <3

Jeg tænkte det var tid til et indlæg omhandlende alle mine mange små negative ting jeg bestemt ikke bryder mig om, for der findes simpelthen ikke sjovere ting end at læse om hvad jeg hader (jeg håber og regner med, at I kan læse ironien i den sætning) - men det er altså så langt min kreativitet rækker i dag.

JEG HADER...

.... SNAPCHAT. Jeg har ALDRIG forstået konceptet i det. Jeg ved ikke om det er fordi at min tålmodighed simpelthen ikke rækker til, at man konstant skal tage et billede før man kan skrive noget eller om det er princippet i, at dem man 'snapper' med ikke er tilfredse hvis man ikke lige magter at bruge 20 minutter på at tage det perfekte selfie og derfor bare sender et billede af ingenting i stedet - og hvor fucking irriterende er det også lige, at man bliver nødsaget til at se godt ud HVER gang man snapper med en dreng man er interesseret i, fordi man gerne vil imponere ham? Puha

.... TOMATER. Undskyld mit sprog, men fy for helvede. Jeg har aldrig kunne forstå hvordan nogle kan tage en hel tomat og bare spise af den. Smagen er bitter på en mærkelig måde, konsistensen er direkte forfærdelig og den er besværlig fordi den sviner så meget. Jeg griner når min mor siger, at jeg bare skal spise nok tomater og med tiden vil jeg bryde mig om det, for nej. Det kommer ikke til at ske. Jeg vil blindt erkende, at jeg til tider endda siger, at jeg er allergisk over for tomater, bare så de ikke kommer i nærheden af min mad.

.... FRUGTKØD. Altså, hvad er pointen? Appelsin-juice er så møg lækkert, indtil de små stumper rammer min mund. Det kan godt være, at det er sådan rigtig appelsin-juice rent faktisk er, men det gør jo ikke ligefrem det hele mere lækkert.

.... CYKLISTER. Som ny billist (okay, forholdvis ny - jeg har haft kørekort i 6 måneder) er cyklister der hverken viser om de skal dreje eller stoppe nok noget af det der kan få mig mest op i kog. Som billist er ansvaret ALENE hos os og det er altså ligegyldigt om det er cyklisten der kører direkte ind i os eller omvendt - vi skal tage højde for cyklisterne. Så hjælp nu med at gøre det lidt lettere for os. Vi skal trods alt tage højde for alt.

.... MENNESKER PÅ ET FLY. Her snakker jeg især om dem der klapper når flyet lander - vi er ikke i 60'erne mere. Klapper du måske når buschaufføren har kørt dig fra det ene stop til det andet? Nej.

.... KÆRLIGHEDSERKLÆRINGER PÅ FACEBOOK. Jeg har ikke noget problem med, at man skriver en sød hilsen til sin kæreste på hans/hendes fødselsdag, men jeg er simpelthen så ligeglad med om I har været kærester i 2,5 måned og derfor fejrer jeres totalt ligegyldige månedsdag på Jensens Bøfhus. Godt I kan lide hinanden - gem det til hinanden. Det er jo lige før vi er en del af forholdet snart.

.... NÅLE. Det er vitterligt det klammeste jeg kender til. Ikke engang et stik i fingeren kan jeg klare og jeg vil blindt erkende, at jeg stadig som 18-årige tager min mor med til lægen og stortuder og også løbet ud fra lægen og gemt mig på en parkeringsplads, fordi jeg er så bange for de nåle. Jeg får endda kvalme bare af, at skrive om det - ingen skal røre mig med nåle og det er fakta (for så stædig er jeg)

.... DRENGE OG DERES FLASKER I BYEN. Hvornår forstår drenge, at det ikke er hverken sejt, fedt eller imponerende at du har brugt 4000 kroner på en flaske i byen, for at du 2 timer efter har drukket dig så sindssygt i hegnet og hverken kan huske højre eller venstre? Nej, du bliver ikke mere interessant fordi du vælger at bruge dine penge på det og nej, det giver dig heller ikke ret til at opføre dig større end du egentlig er. Fyyyy nej

.... NYTÅRSAFTEN. Mest overvurderet aften jeg nogensinde har set mage til. En dårlig undskyldning for at én gang om året tage en glimmerkjole på du har betalt 1200 kroner for, som du kun kan have på den ene aften (og det er DEN ENE AFTEN, for man kan jo ikke have det samme på til nytår to år i træk?) og stilletter på højde med rundetårn og pynte fint op med dyr sushi og forfærdelig champagne, for at drikke sig stiv lige præcis som du har gjort og vil gøre alle andre weekender.

.... OFFENTLIGE TOILETTER. Den her siger vidst sig selv. Roskilde Festivals-toiletter er et pragteksemplar på det klart klammeste jeg nogensinde har været ude for - intet ringere end en meget traumatisk oplevelse.


Astrid x

  • 2560 Læsere

Likes

Comments

In cooperation with Metapic

God formiddag chicas !
...
Jeg ligger pt. i min seng med en kæmpe strik og kaffe og drukner mig i lektier og afleveringer (ikke en søndag efter min smag) - vinteren er snart over os og det ved vi godt hvad betyder. Sweatere! Personligt har jeg aldrig været god til efterår/vinter-tøj fordi jeg synes det er rodet og lidt for 'pakket ind', hvis I forstår hvad jeg mener. Dog kan man ikke komme uden om at det er nødvendigt, medmindre forkølelse og halsbetændelse er en topprioritet for dig - med det sagt kan man lige så godt gøre vintertøj så pænt som (jeg mener) det nu kan blive!

Jeg har samlet et par sweatere af forskellige kategorier, for at komme lidt brede ud end hvad jeg ellers selv ville gå med - måske er det her også en inspiration for mig selv?

Tryk på tøjet for detaljer <3

Wearing Chiquelle.dk

Kys, Astrid

  • 2708 Læsere

Likes

Comments

Hola chicas y chicos !

Fredag is up and running igen og for mit eget vedkommende findes der ikke fredag uden musik - jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste. Jeg skal bruge min fredag på arbejde og forhåbentlig et glas vin eller fire efter. To get your fridag going, har jeg lagt noget lækkert musik op som man ikke kan andet end at blive i godt humør af - lad jer inspirere af det og så ses vi snart igen! Drik noget vodka for mig ;-)

Kys fra mig


Last friday at HIVE Nightclub af Simon Lau

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


Hola chicas (y chicos?)

Velkommen til mit lille univers jeg har fået skabt mig her. Jeg har startet denne blog udelukkende af ren nysgerrighed efter, at vide hvordan livet som 'blogger' fungerer. Jeg kommer til at lave indlæg der indebærer inspiration, tanker, oplevelser og livet som en provinspige i den store by.

Mit navn er Astrid Delin og jeg er 18 år gammel og går til dagligt på Det Internationale Gymnasium på Niels Brock. Mit liv er hverken voldsomt spændende eller eksklusivt, men jeg prøver at gøre min hverdag og liv til lige det ekstra, for mig selv.

Som en hver anden blogger tænker jeg, at en god start vil være hvis vi alle kom lige det tættere på hinanden - eller, at I i det mindste kommer det tættere på mig og med det sagt er jeg kommet på den vildt uoriginale og totalt mainstream idé, at lave 5 hurtige facts om mig.

1. Jeg er dybt afhængig af bland-selv slik og vin og mener selv, at der ikke findes en bedre kombination end det.

2. Jeg er tidligere elitesvømmer og derfor står det klart, at det er noget som betyder rigtig meget for mig

3. Jeg er single og har været det igennem det sidste halve år.

4. Jeg hader alt hvad der har at gøre med kokos og ananas og kan derfor ikke fordrage hverken slik, mad eller drinks med det nævnte i (hvilket er super nederen, for jeg har altid drømt om et Instagram-billede med en kokosnød i hånden, men det er spild af penge taget i betragtning af, at jeg ville smide den ud med det samme)

5. Jeg kan ikke lide farver og går sjældent med det (jeg føler mig som en levende eksotisk frugt).

....

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer til eventuelle indlæg I gerne vil se, så smid en kommentar <3

Adios chicas

Likes

Comments