New Zealand

Hej igen, jeg ville lige vise et par smukke natur billeder fra weekendens tur til Piha Beach og Kitekite Falls.

Lørdag tog Emma og jeg til Piha Beach, som er en af de mange “Black beaches”. Vi var faktisk overraskede over hvor sort sandet var(dog ikke så tydeligt på billedet..) og at det derudover også var rigtig varmt at gå på! Men på stranden gik vi bare en lille tur langs vandet(sjovt nok) og nød den smukke udsigt.

Efter tog vi en gå tur på ca. 30 minutter for, at komme op til vandfaldet, som ses på billederne. Turen op til vandfaldet var så smuk, fordi vi gik mellem palmer, træer og buske, hvor alt var helt grønt OG vi gik langs vandet fra vandfaldet, som løb ned af bjerget. Men et par vejrtrækninger og 30 minutter senere endte vi ved vandfaldet. Her sad vi og spiste en lille frokost inden turen gik ned igen. I dag sidder jeg med en kæmpe vabel på hver fod, fordi jeg havde valgt at tage birkenstock på - det har jeg så lært af til næste gang vi skal på tur...

Turen sluttede i Takapuna med en is. Selvom Takapuna ikke ligger tæt på, ender vi altid med, at køre dertil ligemeget hvor vi har været. (Takapuna ligger dog kun 10-15 min væk fra hvor jeg bor). Det er uden tvivl vores yndlings sted og den lille by har alt hvad vi har brug for; en strand, steder at drikker bajer og gode madsteder - derudover ligger der også en kæmpe legeplads, når vi er så heldige, at have børnene med ;-)

Dejlig tur og dejlig selvskab (som altid;-))

Godnat herfra.

- Astrid

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Personligt

Hey! Så blev det tid til endnu et personligt indlæg, som egentlig handler om mig, men for at gøre det sjovere har jeg inddraget mine dejlige veninder og min kære mor. Jeg har bedt Nanna, Emma, Julie og min mor om at afslutte mine sætninger, som de tror, at jeg ville afslutte dem.

Grunden til jeg har valgt disse personer er fordi de alle kommer fra forskellige vennegrupper, og synes det kunne være sjovt, at sammenligne deres svar. Nanna gik jeg på efterskole med i 2013/2014, Emma har jeg kendt hele livet gennem vores forældre, Julie har jeg gået i Gymnasium med i 2014/2017 og til sidst er der min mor, og ja, hun er min mor(not much to say, hehe)

Få de forskellige svar på, hvordan jeg ville afslutte sætningerne herunder!

1. Når jeg er i byen elsker jeg at ...

(Nanna)...danse.

(Emma)...danse som om ingen kigger mens jeg tyller rom og cola som var det vand.

(Julie)...låne Juls fordelskort - resulterer ofte i 4x rom og cola med dobbelt shot (eller 8x, måske 12x rom og cola) + en sving om til god klassiker sang.

(mor)...spise, danse og grine med veninderne.

2. Det bedste ved at rejse er ...

(Nanna)...oplevelsen og mødet med nye mennesker (Self også tanning).

(Emma)...at jeg kan være sammen med Emma i 9 måneder og at jeg endelig kan få en tan der gør alle misundelige.

(Julie)...Emma og at gå slip af dansk vinter til fordel for New Zealandsk sommer - heller ikke et dårligt byt.

(mor)...at opleve.

3. Jeg craver allermest ...

(Nanna)...edamame bønner og XXL Panda lakrids.

(Emma)...kikærter og bulgur og selvfølgelig alt der indeholder oreo - smid oveni en chai fra McCafé og livet er fuldendt.

(Julie)...Boller i karry.

(mor)...bland selv slik.

4. Jeg synes selv jeg er ...

(Nanna)...en smilende og herre grineren pige.

(Emma)...ret god til at tage og redigere billeder og er ret god til at grine af mig selv.

(Julie)...det perfekte bloggermateriale - kan kun blive en succes.

(mor)....et ordenligt menneske.

5. Jeg synes det flotteste ved en dreng er ...

(Nanna)...pæne tænder og pæne hænder (og en god nummi).

(Emma)...langt hår (ikke for langt) gerne med lidt krøller, ala den elskede sanger - Christopher, sorte bukser eller mørkeblå habitbukser, stilen skal sidde der, tænderne skal være pæne og så skal han være høj, rigtig høj.

(Julie)...hans hår - langt hår er en sikker vinder hver gang, Mænd i suit, ellers er jeg ikke kræsen, så længe han ligner sangeren Christopher eller HP.

(mor)...øjnene og håret.

6. Jeg synes at ... er det klammeste

(Nanna)...dårlig mundhygiejne...

(Emma)...at folk der smasker, åben eller lukket mund og folk med klamme tænder...

(Julie)... folk der smasker, slubre og generelt er klam og siger lyde i forbindelse med indtagelse af deres mad...

(mor)...edderkopper...

7. Mit mål i livet er ...

(Nanna)...at få mest muligt ud af livet (og blive rig, så du kan købe dine dyre tasker ;))

(Emma)...at eje mere eller mindre alt fra Chanel, have verdens største solbrillesamling og blive gift med sangeren Christopher

(Julie)...at eje mindst en Chanel taske.

(mor)...få et langt og sundt liv sammen med dem jeg elsker.

8. Jeg elsker ...

(Nanna)...disney og mad.

(Emma)...Emma næsten ligeså højt som Ludvig :))

(Julie)...livet.

(mor)...at rejse sammen med min familie.

9. Jeg går meget op i ...

(Nanna)...at mennesker omkring mig har det godt, og hvad jeg udstråler.

(Emma)...at træne og at tingene er rene og ordenlige, no mess for This girl. Alt fra værelse til køkken til Instagram skal se pænt og sammenhængene ud.

(Julie)...mit instagram feed.

(mor)...den sunde livsstil.

10. Min kæreste ejendel ...

(Nanna)...telefon.

(Emma)...er Ludvig den lille hundehvalp som slet ikke er en hundehvalp længere og dertil solbriller og telefon.

(Julie)...er min iPhone og Ludvig.

(mor)...er min mobil.

11. Min mest brugt app på min iPhone er ...

(Nanna)...insta og snap.

(Emma)...Snapchat, Instagram og Facetune 2 ligger i hård konkurrence her.

(Julie)...Instagram inklusiv tons af redigerings apps, skarpt efterfulgt af Snapchat.

(mor)...snapchat.

12. Jeg er en spade til at ...

(Nanna)...bunde gulddamer.

(Emma)...Sjippe og grine stille.

(Julie)...fortælle folk når de har trådt over grænsen og en spade til at holde mund - snakker for meget, og at lade vær med grine voldsomt og højt.

(mor)...spille fodbold.

13. Min lillesøster er ...

(Nanna)...en majestætisk mongol.

(Emma)....En pain in the ass når hun tømmer tøjskabet og hende jeg elsker højest.

(Julie)...(rotten) god nok når det kommer til stykket, selvom jeg ikke altid vil være ved det..

(mor)....det dejligste.

14. Det jeg savner mest ved Danmark er ...

(Nanna)...familie og venner.

(Emma)...En god skive rugbrød med leverpostej og agurk på, den lille hundehvalp og selvfølgelig Dansebar.

(Julie)...selvfølgelig ABKKV, som står allerhøjst på listen over savnede ting. En tur på den lokale Dansebar med hele slænget og en god mængde rom og cola, ville bestemt heller ikke været helt dumt. Derudover Ludvig - Altid Ludvig.

(mor)...min dejlige mor ;-)


Jeg håber i synes det var sjovt, at læse med og at i måske fik et lille smil på læben da i læste de mange sætninger - det gjorde jeg i hvertfald(faktisk flækkede jeg af grin, men der skal heller ikke så meget til, hæhæ). Jeg er faktisk overrasket over hvor mange af "svarene" der er forholdsvis ens eller minder om hinanden... måske er der noget om snakken, haha. Dog er jeg lidt uenig med, at jeg ikke kan bunde gulddamer, men det må vel komme an på en prøve snart ;-).

Alt for nu - God søndag til jer alle!

-Astrid

Likes

Comments

New Zealand

Som de fleste der følger mig på Snapchat og Instagram nok har set, så var jeg i går til DRAKE KONCERT inde i Spark Arena, som ligger inde i Auckland Centrum.

Koncerten startede allerede 19:30 og vi ankom derfor til Spark Arena omkring kl. 19 - og vi var i chok over hvor lidt mennesker der var! Da der er 10 minutter til koncerten skulle starte, var der stadig rigtig tomt i Spark Arena og vi tænkte, at Drake måtte blive skuffet, hvis han så hvor lidt mennekser der var, haha. Dog gjorde det, at vi kom rigtig tæt på scenen og tæt på Drake(lucky us! haha). Men kl. 19:30 kom der opvarmning, som spillede i ca. 30 min, hvorefter vi ventede 1,5 time på, at Drake ville komme på. Efter 1 time var vi virkelig begyndt, at blive utålmodige og syntes det var rigtig irriterende at stå og vente, men da han så kom på ca. kl. 21:30 var det hele ventetiden værd!!!

Hans koncert var rigtig god, og er så glad for vi tog til den! Jeg kender dog ikke alle Drake's sange, men kunne da være med på mange, hæh. Drake er jo bare super cool og er vild med det meste af hans musik - OG så ser han jo heller ikke helt dårlig ud ;-)

Derudover var jeg meget fascineret af "loftet" inde i Spark Arena, på grund af de mange lamper som hang ned fra loftet, som i kan se på billederne. De bevægede sige hele tiden og i alle mulige farver - det var lidt, som om det var 3D.

Da koncerten var slut, tog vi en uber hjem og sov for første gang i mit nye anneks.


I dag har Emma og jeg holdt en lille picnic nede på stranden i 22 grader, hvor vi vidst begge fik os en lille morfar ;-D Alt for nu - God dag!

- Astrid

Likes

Comments

New Zealand
For tre weekender siden tog Emma og jeg en weekends tur til Cape Reinga. Da vi begge havde fået fri fredag eftermiddag, tog vi bilen og kørte 4 timer op nord, hvor vi overnattede hos min værst-fars forældre, da det var let for os, når vi skulle på tur dagen efter. Tidlig lørdag morgen skulle vi med en bus, som skulle transportere os rundt hele dagen for, at se en masse forskellige ting. Hele turen tog omkring 7 timer og var det hele værd! Fordelen ved, at tage med denne bus er, at den kører mange steder man ikke selv kan køre med sin egen bil og vi havde ikke fået set så meget på en gang, hvis vi var taget afsted på egen hånd. Emma og jeg fik os en god overraskelse, da vi så, at Trine og tre andre tøser også skulle med samme bus, som os, så det var jo kun hyggeligt, at vi alle kunne gøre det sammen.


På turen kørte vi blandt andet på the 90-miles Beach, som virkelig var en stor og populær strand(sjovt nok). Derudover surfede vi på sand! I starten var vi lidt skeptiske med ideen, fordi det var virkelig stejlt og vi fik af vide, at man ville have sand overalt også steder, som man troede var umuligt. Men men men, det var på ingen måde slemt, det skulle jo prøves og vi var på ingen måde dækket af sand, det var heldigvis rigtig sjovt!

Derudover var vi også på the White Beach, som var utrolig smuk, og det var ret vildt, at sandet kunne være SÅ hvidt.

Vi endte helt oppe i toppen af New Zealand i Cape Reinga - Danmarks Skagen. I Cape Reinga kan man se hvor Det Tasmanske hav og Stillehavet mødes oppe fra det populære fyr - fyret i Cape Reinga. Dog var vi lidt uheldige, med vejret og det var derfor ikke helt så tydeligt, at se de to have mødes.

Turen hjem bestod af små stop og en lille lur, hvor Emma og jeg derefter tog 4 timer kørsel mere i egen bil for, at undgå trafik om søndagen, da det var slutningen på skoleferie. Alt i alt en rigtig hyggelig tur!


En lille bonus update her fra, så flyttede jeg i går, ud i mit nybyggede anneks og jeg er rigtig glad for det - billeder vil komme!

- Astrid

Likes

Comments

Personligt

HEY!

I dag fylder jeg 20 år og for første gang, har jeg gået rundt i shorts og t-shirt på min fødselsdag, haha. Jeg har haft en stille og rolig dag, hvor jeg bare har arbejdet - dog var der sang, gaver og fødselsdagskage, fra min søde familie!

Billederne ovenover er fra min fejring i lørdags, hvor den ikke fik for lidt. Vi fejrede min fødselsdag med lækker tapas, vin og godt humør! Det var alt i alt en rigtig hyggelig aften og ville ønske vi kunne gøre det hver weekend!

Tak for de mange lykønskninger!

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion, New Zealand

Endelig er solen fremme og vi kan lufte de lange stænger igen!

Emma og jeg har haft en rigtig hyggelig dag, hvor vi blandt andet har været inde og se vores første Rugby kamp, som var en kæmpe success! Derudover har vi gået langs stranden i Takapuna med høj sol (og lidt skyer) og vi endte med, at spise aftensmad et mega lækkert sted, som hedder Tok Tok.

Det var alt for nu - god dag!

- Astrid


Likes

Comments

Personligt

Hey Hey, jeg tænkte det var på tide, at poste noget andet end bare om min rejse. Derfor har jeg lavet 10 hurtige facts om mig (udover mit navn og alder osv.), så folk der læser med og ikke nødvendigvis kender mig, kan få et lille indblik i, hvem jeg er.

1. Jeg er altid smilende og for det meste altid glad.

2. Mit grin er meget højlydt og kan næsten altid høres.

3. Jeg kan ikke fordrage, når folk smasker, om det er med åben eller lukket mund.

4. Jeg er 180cm høj.

5. Jeg har en stor kærlighed til rom & cola - og kan drikke en del af det, haha.

6. Jeg behandler min hund(Ludvig), som var han min lillebror.

7. Solbriller er min yndlings accessorie.

8. Jeg har stort set tøj krise hver evig eneste dag - også selvom jeg bare skal hjem til en veninde en søndag aften...

9. Jeg vil til hver en tid vælge rigtig mad frem for slik og kage.

10. Min livret er boller i karry.


Selvom 10 korte facts ikke fortæller hvem jeg er som person, håber jeg dog alligevel i fik et bedre indtryk af, hvem jeg er.

Godnat herfra NZ og rigtig god dag til jer i DK!

- Astrid

Likes

Comments

New Zealand

Hej alle!

Sidste søndag tog jeg tre dage til The Coromandel, da jeg havde hele sidste uge fri, fordi drengene var på besøg hos deres bedsteforældre. Derfor udnyttede jeg tid og tog på tur med to tyske piger, Noa og Julia, som også arbejde som Au Pair her i Auckland.

The Coromandel er et smuk naturområde og kendte for de mange smukke strander, der ligger rundt omkring. Den mest populære strand er The Hot Water Beach, hvor man graver huller i sandet for, at kunne mærke det varme vand, som kommer fra to underjordiske sprækker, der er placeret tæt på hinanden. Vandet var så varmt, at vi måtte grave et hul med koldt vand sammen med hullet med det varme vand, før det var til at holde ud at side i(Billede ses nederst højre hjørne). Derudover tog vi til Cathedral Cove, som også er en meget smuk strand, her er der en form for klipper omkring. For at kommer dertil gik vi i ca. 40 minutter i gennem skov, smukke omgivelser og ikke mindst op og ned at meget stejle bakker - men flot var det, haha (Billeder ses øverst til venstre og øverst højre hjørne). Billedet nederst i midten (af mig), her var vi gået fra stranden af og ud til ø der lå lidt mindre en 1km ude i vandet - dette var kun muligt på et bestemt tidspunkt på grund af tide vandet. Her klatrede vi op at øen for, at komme op og se den flotte udsigt.

Vi overnattede tre forskellige steder, første sted hed On the each Backpackers, hvor vi bare havde lejet tre senge, fordi vi hurtigt skulle videre morgnen efter. Det andet sted hed Surf and Stay, hvilket var et mega fedt og afslappet sted og der boede også mange andre unge. Her havde vi et værelse i et stor hus, hvor man delte køkken, bad og toilet - det var ligesom at være tilbage på efterskole for en kort stund. Det sidste sted vi overnattede var hos et ældre par der havde et ekstra værelse som de lejede ud til backpackers.

Alt i alt var det en rigtig hyggelig og smuk tur, og det var helt sikkert ikke sidste gang jeg kom der - skal have Emma og Trine med næste gang ;). Vi var rigtig heldige med vejret, og jeg fik min første lille tan, JA TAK! Og angående sol og godt vejr, her i New Zealand er det ikke for sjovt, at den solcreme med mindst faktor du kan købe er med faktor 50...

Det var alt for nu :-D

-Astrid

Likes

Comments

New Zealand

HEJ! Undskylder for stilheden på bloggen, men nu er jeg tilbage med lidt spændende billeder fra dagens tur ;;)

Hvis man har set "The Lord of the Rings" og/eller "The Hobbit Trilogies" så burde man kunne genkende på billederne hvor jeg har været i dag. Til dem som ikke har set filmene så har jeg været på "Hobbiton Movie Set" og oplevet "The Shire" og "Home of the Hobbits". Det hele var meget smukt, sjovt, idyllisk og småt(haha).
Det tog 3 måneder at filme The Lord of the Rings Trilogy og det tog 12 dage at filme The Hobbit Trilogy og toppede med 400 mennesker på filmsettet.

Jeg må indrømme at jeg kun selv har set 1'eren og 2'eren, men jeg har mig i tankerne at få set de sidste, selvom det kræver man har god tid, eftersom, at hver film tager omkring 3 timer...

God Weekend!

- Astrid

Likes

Comments

New Zealand

I lørdags tog Emma og jeg ind til Auckland Centrum, for at tjekke byen ud. Normalt ville Emma og jeg til hver en tid vælge bilen som vores transportmiddel(hæhæ), men i dette tilfælde tog vi altså bussen, da det ikke er til at finde en parkeringsplads inde i byen. Det var heldigvis dejlig let, at tage bussen og det tog kun omkring 10 minutter. Vi brugte dagen på, at kigge på butikker på Queen Street, spise mad, og gå en hyggelig tur i parken med en kop Chai Latte.

Queen Street er en gade med butikker - Aucklands svar på Strøget. I den ene ende ligger de dyre butikker og i den anden ende(ca.) ligger en hyggelig park, "Albert Park" - The Heart of the City. Vi spiste god frokost og fik begge brugt lidt penge. Derudover fik vi købt os en Chai Latte(det er ikke mange steder de sælger det! - SO HAPPY!) og tog den med i parken. Vi slog os ned på en bænk i solen, og indåndede den friske luft - ja, det lyder måske lidt åndssvagt, men luften er virkelig frisk og rar, haha. Alt i alt havde vi en rigtig hyggelig dag!


En kort opdatering, om hvordan det ellers går her i New Zealand: Det går stadig godt og familien er stadig rigtig søde. Jeg har dog mine kampe med drengene, og har også været lidt syg, men mon ikke det hele nok skal gå. Vejret er så småt ved, at blive varmere, men det regner stadig meget...

- Astrid


Likes

Comments