Hej bloggen.

Jeg hedder Astrid Bendix, jeg er 15 år gammel og har egentlig altid været inspireret af det med at blogge sin dag.

Så idag var dagen jeg besluttede mig for at give det et forsøg? Jeg vil derfor gerne fortælle jer hvem jeg er, og hvorfor jeg fik lysten til at prøve noget nyt af.


INSPIRATION, UDVIKLING OG MOD

Nu skal i høre, jeg har altid fulgt mange bloggere og set dem udvikle sig og det har altid fanget min opmærksomhed. Jeg har fulgt bloggeren og youtuberen Louise Madsen rigtig meget, hun er en stor inspiration for mig. Jeg har prøvet nogle gange at skrive nogle forskellige blogindlæg men unden held, for at gøre det færdigt. Så jeg håber jeg den her gang har nok mod og tillid til mig selv, til at læg et op.


HVERDAG OG FRITID

Jeg er 15 år som allerede nævnt, og jeg går i 9 klasse i Vejle.

I min fritid kan jeg godt lide at tage ind til byen, og tag på cafe eller restaurant med mine veninder. Jeg har fri hver dag kl 15:00, så tid mangler jeg lidt. Jeg går rigtig meget om i mode og at tøjet helst skal passe sammen og se acceptabelt ud.

Min typiske hverdag indholder normalt Netflix, træning og godt selvskab. Jeg elsker at komme hjem fra skole og se Netflix og ellers så bare ligge i min seng. Fordi jeg nævner træning som en del af min tyspiske hverdag er fordi jeg simpelthen også går i fitness 2/3 gange om ugen ellers løber jeg også en del.


BEGYNDELSEN

Jeg håber i nu ved bare LIDT om mig som person, og hvad jeg egentlig går rundt og laver.

Tusind tak fordi du læste mit allerførste blogindlæg, som egentlig kun er starten - det betyder en hel del for mig!

Jeg vil begynde at blog ihvertfald 1 eller flere gange om ugen, så bliv egentlig hængende.

XOXO Astrid<33


Likes

Comments