Försov mig imorse och slutade kl 1 i skolan så tänkte att det inte ens var nån idé att åka dit. Jag och Jens åkte ner till stan och gick runt i lite affärer, köpte en bomber jacka och några tröjor, kanske lägger visar dem i ett annat inlägg! Vi satte oss sedan vid ån för det var ju så fint väder tidigare idag, tyvärr så försvann solen och det blåste.. Vi kom hem nyss och jag måste skriva klart mitt tal för nationella imorgon, så himla stressad över det, och nervös att det ska gå åt helvete. Hatar att prata stå och prata för en stor grupp, får panik av det. Så kvällen kommer bestå av plugg mest, ska också hinna duscha, äta middag och se ex on the beach.. Hehe. Hoppas ni har en mer intressant kväll än vad jag kommer ha.. Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helt sjukt hur mycket jag saknar det här, vill tillbaka!

Likes

Comments

Är så himla skoltrött och den här veckan har vi historieprov och nationella i svenska, är jättestressad och känner bara att det kommer gå dåligt. Men har alltid den känslan om allt jag ska göra,, nej usch vill inte ens tänka på det. Det ända positiva just nu är det härliga vädret! Som jag längtat efter värmen, vi får hoppas att den stannar nu också. Har inte gjort så mycket idag, varit i skolan och nu på kvällen tog jag och Linnea en promenad med hundarna. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på serier. Kram!

Likes

Comments

Det är tivoli i närheten där jag bor i några dagar nu och eftersom jag och Jens firar ett halvår tillsammans tänkte vi göra någonting extra roligt! Först åt vi på burger king och sen gick vi till tivolit, vi var inte där så länge då det var ett ganska litet tivoli, men det var roligt ändå! Nu ligger jag i sängen och ska kolla på nån serie, kram!

Likes

Comments

Är i skolan just nu och är så jävla arg, eller snarare besviken. Höll ett tal på svenskan men blev inte godkänd för pratade i 10 sekunder för lite?! 3 minuter var godkänd och jag pratade i 2,40 minuter. Svenska är ett ämne jag tycker om och siktar efter ett högt betyg i. Började klockan 12 imorse så det är ju någonting positivt med den här dagen. Slutar snart och då ska jag åka hem och vila, är så trött från gårdagen. Hoppas ni får en bra fredag, kram!

Likes

Comments

Det som står högst upp på min önskelista (fyller år snart juu) är en sminkspegel, dels för att man får ett bra ljus när man ska sminka sig och det är fint som inredning! Har länge velat ha en, tyvärr är ju mitt rum ganska fullt just nu men med en ny möblering så skulle ett bord och en sminkspegel få plats! Asså åh finns så mycket jag vill göra om i mitt rum..

Likes

Comments

Bloggade ingenting igår för var helt slut efter skolan. Vi jobbade så bra att vi fick vara lediga idag, sjukt skönt!! Så sov till 12, direkt när jag vaknade så gick jag en lånpromenad med hundarna, kastade lite pinnar med Doris, hon blir helt galen, mina älsklingar! Vi mötte också upp Jens. När vi kom hem så lagade vi lunch och sen dess har vi bara legat i sängen då båda är halvt sjuka och jag har migrän. Snart ska vi äta middag och sen blir det väl att kolla på lite serier! Kram på er.

Likes

Comments

Nu sitter vi på tåget hem till Uppsala, vi är framme runt sju. Idag har vi firat Jens lillebror Filip som fyller 11! Känner lite ångest över att det är skola imorgon. Lovet har gått så himla fort, skulle behövt påsklov en vecka till..

Likes

Comments