Hej hej, ledsen att det var så länge sedan jag skrev men nu tänker jag iallafall uppdatera lite.
För två veckor sedan hopptränade jag på Benny. Vilket gick jättebra, han lyssnade bra och hoppade fint.
Sen på onsdagen hoppade jag på Gabbi, det gick också jättebra. I söndags så var det paj and jump, det gick verkligen åt helvete. Hon stannade jättemycket och kändes bara allmänt ofräsch. I måndags så hopptränade vi, hon kändes bättre men ingen sån där superträning som vi brukar ha. Det har gått så JÄVLA bra för mig och Gabbi, är jätterädd att förlora hennes förtroende och att jag ska bli rädd eller något. Igår så gjorde jag illa ett finger, fick in en sticka som var 1,5 cm lång under nageln. Hela dagen igår dunkade det i fingret. Det var tänkt att jag skulle rida Manne igår, men jag fick ta Benny för att det skulle göra för ont annars. Manne är väldigt pigg och stark, så han skulle bli för stark för bara 9 fingrar. Men Benny var sjukt fin. Han brukar vara väldigt motstridiga och inte vilja gå på tygeln. Men igår gick han i form JÄTTEFINT. Fick mycket beröm av tränare. Hon tyckte att han såg väldigt fin ut. 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er. Ja, idag har det som vanligt inte hänt så mycket. Har vart ute och gått med mamna 45min på morgonen, riktigt skönt nu när det är så fint väder. Sen har jag vart i stallet och skött om Gabbi. Hon var snäll å så. Ät fortfarande i stallet ska åka hem snart hade jag tänkt. Ikväll blir det nog filmmys med Godis, popcorn eller något till.

Nu kommer vi till det lite mer seriösa. Jag vet att det inte händer värst mycket här på bloggen just nu men, jag tror att det kommer bli roligare att läsa sen när skolan drar igång, det händer ju mer då och så kanske lite fler börjat läsa så jag kan fråga vad ni tycker om saker och så. Men håll ut i ca 2 dagar till. Så ha det bäst så ses vi senare.

Likes

Comments

Hej på er. Okej, jag ljög lite i rubriken har faktist ingen plan för idag. Har inte gjort något nu på morgonen, men ska nog försöka hitta på något lite senare, jag kan ju inte direkt sitta i soffan hela dagen. Men det blir kanske blir en sväng upp till Gabbi.

Likes

Comments

Hej på er! Nu på morgonen har jag inte gjort något speciellt, har bara kollat på tv. Men om 1 h tänkte jag åka till stallet och ta hand om Ramondo (min mosters häst). Sen ska jag antagligen pyssla lite med Gabbi om jag hinner. Uppdaterar er senare om hur det gått! Hare bra!☺

Likes

Comments

Hejsan tänkte bara berätta om min dag hittills. Än så länge har jag inte gjort så mycket, har bara kollat på film, ätit och bloggat. Ska nog bara blogga lite mer och sedan äta middag, känns lite konstigt att inte ha något att göra, jag menar på vardagar så stressar man ju sönder för att det är så mycket att göra. Hade tänkt att jag skulle ta en sväng upp till Gabbi idag också men så blev inte fallet, med tanke på all snö så kände jag att jag kunde ta en vilodag idag. Idag har det snöat som tusan om du missat det. Fast jag tycker ändå att snö är mysigt, då kan man sitta inne utan anledning, Fast det är ju ändå lite jobbigt när man måste skotta och när man lär gå till skolan i massa snö... Usch!!

Men aja nu har jag pratat väldigt mycket så hej då ha det bra. Kommer antagligen fler inlägg för att jag inte har något att göra och för att jag tycker att det är så kul att börja blogga igen.

Likes

Comments

Gabrielle "Gabbi"
Namn: Gabrielle
Född: 28 april 2000
Mankhöjd:-
Ras: Oldenburger
Kön: Sto

Övrigt: Gabbi är ett snällt sto på 16 år. Hon hoppar 👌 om man KAN rida henne. Hon vill att man håller i munnen, släpper man stannar hon direkt. I boxen är hon lite sur ibland, hugger mot grannarna, dock väldigt mysig mot dig. Snäll och sadla, träns och borsta.

Det var lite fakta om Gabbi. Alla kanske inte känner lika, men jag har ridit henne ganska länge nu och jag upplever henne så!☺😘

Likes

Comments

Hej allihopa. Jag hade tänkt berätta om mig själv nu när jag startat en blogg igen. Hade en annan blogg här på nouw men den går det inte att logga in på så jag börjar här istället.

Vem är jag då? Jo, jag är en glad tjej som blir 14 år i år. Jag älskar dessutom hästar, jag har ridit i ungefär 8 år. Under alla åren så har jag haft många favorithästar men nu är min favorit ett sto på ungefär 168cm. Mycket humör i henne men riktigt rolig att rida. 
Det var väl lite fakta om mig, kommer nog lite fakta om Gabbi snart också.

Likes

Comments