Sen dag ett har Aston haft ett eget instagramkonto - AstonofSweden -av den enkla anledningen att man som förälder gärna visar upp sitt barn, man blir överröst av bilder pånyttfödda barn i alla sociala medier och föräldrar fyller sina konton med alla typer av bilder av sina barn - vilket är helt naturligt när man precis fått det vackraste och bästa i livet.

Vi valde att istället för att fylla våra egna konton med barnbilder, att skapa ett eget flöde för Astons vardag - så de som vill se bilder på vår son fick göra ett aktivt val i att följa. Vilket vi tyckte var det bästa sättet utan att behöva tvinga någon till att se massa barnbilder.

Till bilderna på instagram har vi skrivit lite halv komiska (tycker i alla fall vi) texter kring bildens innehåll. Så det är inte helt seriöst och ska tas med en nypa salt. Är en vuxens tolkning på vad som försegår i ett litet barns huvud när han utforskar världen.

Självklart är ni välkomna att följa AstonofSweden, kommentera gärna och säg "Hej".Likes

Comments

Hej och välkommen till vår blogg!

Det är nu 1 år sedan Aston föddes och till skillnad från så många andra småbarns bloggare så har vi allt att vänta in tills Aston skulle vara lite större innan vi började blogga om honom och vårt liv. Men nu är det dags och det är fantastisk kul att just du har hittat till vår blogg!

Här kommer ni få följa Aston, vårt familjeliv och de utmaningar som man ställs inför i vardagen som förälder. Hur man kombinerar och balanserar karriär och familjeliv. Kommande inlägg kommer ni får bekanta er mer med oss, Jonas & Emelie som är Astons föräldrar och få lära er mer om vår fantastiska son Aston. Vi kommer även bak-datera flera inlägg då vi kommer återberätta mycket från första året tillsammans med Aston.

Ni kommer inte bli lurade av sponsrade inlägg där vi får gratis saker i utbyte mot att vi skriver om en produkt - skulle vi tipsa om något så är det av ren välvilja utan någon vinning för oss, ni kommer heller inte bli propagerade med politik eller likvärdigt ställningstagande. 

Detta är en geniun blogg, en dokumentation för er alla att deltaga i om vårt liv.

Återigen, varmt välkomna till vår blogg!


Likes

Comments

Instagram@astonofsweden