Header
  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Idag bjuder jag på en video på mig själv istället för en lång text. Denna video är ifrån när jag tar fram min sötaste blick och blinkar lite gulligt med ögonen för att tigga till mig lite mat!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är en mycket givmild kille, så när familjen beklagar sig över att jag fäller så mycket då fattar jag ingenting. Menar man måste faktiskt dela med sig. Som när vi haft gäster då tänker jag alltid, nu är de allt glada när de kommer hem och får se på sina strumpor att en sån stor del av mig följt med dem hem. Så vill ni ha lite Asthon kärlek med hem...
Kom då och hälsa på! ❤️

Likes

Comments

Bor ihop med tre honor. Ja ni kan tänka vilket elände, tur för husse att jag kom och jämnade ut. För vad är det med honor och detta gnällande och ältande.
- Varför tittar du så konstigt på mina byxor, de är väll (ve och fasa) inte fula?
Säg ärligt!
- Julia va tyken mot mig
- Nej jag hade inte gjort något!
- Åh mitt hår är så fult
- Hur ska det bli med ditten och hur ska det bli med datten.
- Hela världen är emot mig!!!
Men jag har börjat ana ett mönster här... Detta gnällande och ältande är som värst några dagar i månaden. Jag och husse har börjat lära att då är det bäst vi håller oss på avstånd. Annars finns risk att örona börjar blö av allt gnäll. Vi försöker säga till honorna att allt är som det är å blir som det blir. Men får bara till svar
- Ja precis allt är skit!
Ibland kastar de sig lipandes över mig när jag ligger och gonar mig i soffan.
- Det är bara du som förstår mig Asthon!
Men jag...?
Jag förstår inte ett skit.

Likes

Comments

Idag på min promenad träffa jag en brud.

Likes

Comments

Har hört om att jag inte ska få sova i mattes och husses säng längre. Nu ska ni få höra anledningen. Jag har ganska nyligen gått från att vara pojke till att bli man, lyfter tom på benet när jag pinkar. Ja iallafall, jag tycker att män ska vakta sin familj. Vilket jag tycker att husse sköter något bristfälligt. Nattvakten tex. inte ser jag husse stiga upp när sängen är som skönast runt 02:00 snåret för att kolla att inga obehöriga har ändrat lyan. Nejdå han ligger så gott i sin säng och snarkar. Så jag visste ingen annan bot än att ta saken i egna tassar. Varje natt nu i ca 2 veckor har jag varit tvungen att stiga upp för att säkra hemmet. Detta tar ca 1 min, sen vill ju jag givetvis tillbaka upp i sängen igen. Men den är så hög så jag klarar inte detta själv, då springer jag från den ena sidan till den andra tills någon av slöfockarna kan masa sig ur och lyfta upp mig. Och detta ska tydligen störa deras nattsömn.
-ursäkta mig?
Ja jag säger bara ursäkta mig för att man försöker upprätthålla ett intet existerande säkerhetstänk.
Vart är världen på väg!

Likes

Comments

När jag är ute på promenad händer det ibland att jag träffar på något lite längre fram som uppfattas som intressant i mina ögon. Brukar vid dessa tillfällen spänna ut min vältränade bringa lyfta blicken och speja åt dess håll. Matte säger då att jag ser ut som en stilig sjökapten som spejar ut över sitt hav. Men att en sak fattas och det är ett par burriga polisonger. Stilig sjökapten låter trevligt, men jag vet inte om burriga polisonger låter lika trevligt..

Likes

Comments

Tror jag är ganska unik bland hundar när det kommer till vilka dofter som uppskattas. Visst jag kan tycka det är trevligt att nosa på pink då och då, men det är mest för att ha koll på vilka typer som rör sig i kvarteret. Dofta på blommor... ÄLSKART. När matte har tvättat min filt i sköljmedel... ÄLSKART. När golven moppas med Ajax... ÄLSKART. Att schamponeras med mitt schampo... ÄLSKART.
Ja sån är jag!

Likes

Comments

Brukar ofta träffa på en engelsk dam utanför där jag bor. Hon kommer alltid fram och pratar så glatt till mig på engelska, och jag blir alldeles till mig. Vet inte vart jag ska ta vägen och åmar å kråmar mig framför henne. Hon brukar ha en liten hund med sig också vilken jag som hastigast brukar hälsa på av ren artighet. Sen när damen ska gå vidare så säger hon alltid BYE! Då sätter jag mig alltid ner i andakt och lyfter på min berömda tass, där och då önskar jag av hela mitt hjärta att jag också kunde få fram ett BYE! Tänk om det är så att jag i ett tidigare liv spatserat på Londons gator...
OH MY GOD
Jag en sexbomb i London!

Likes

Comments

Vad är egentligen problemet?
När jag är ute på promenader så träffar jag ofta andra (i mina ögon) fyrbenta vänner. Gör då som vanligt börjar vifta på hamstern och hälsar glatt. Hamstern är förresten min svans den kallas så av familjen, de säger att min svans ser ut som en hamster som jag råkat sätta mig på. när jag gör detta, hälsar alltså så händer nästan alltid något av detta. Antingen börjar "vännen" morra åt mig eller så gömmer den sig bakom sin matte/husse. MEN HALLÅ ELLER vad har jag gjort? Det värsta är små hundar, och detta har faktiskt hänt några gånger helt plötsligt från ingenstans kommer de rusande och biter sig fast i min hälsena! Men jag som är en fredens man sätter mig (dock) lite nervöst ner och lyfter på tassen. Familjen tycker då att jag är lite korkad... Men med lite peace love and understanding kommer man långt!

Likes

Comments

Husse säger att jag är det dyraste han köpt, nu ska jag berätta varför. Kom till familjen den 8 september, hade tidigare bott hos en familj som av olika anledningar inte kunde ha mig kvar. Husse hämtade mig i sin bil och placerade mig i baksättet med hundbälte. Jag älskar att åka bil så vi gör det ganska mycket. Men när en vecka gått med en del bilåkande hade det lagt sig en vacker (enligt min mening) vit pälsmatta på de svarta sätena. Husse bestämde att här måste skaffas kombi, vilket också gjordes. Efter en tid bestämde sig familjen för att jag inte tycker om att promenera i stan, familjen bestämde att här måste skaffas villa. Vilket också gjordes. Sen har vi gammelmatte som är lätt neurotisk när det gäller mig. Vi bullar kan ju lida av en del hälsoproblem så hon släpar mig till veterinären var och varannan vecka. Än så länge har det inte varit något "fel" på mig. Sen ska hon köpa den "bästa" maten pga min känsliga mage. Om jag fick välja skulle jag hellre ätit köttbullar och prinskorv, men inget gott unnar hon mig för jag har tydligen lätt för att lägga på mig säger hon. Sist men inte minst ska hon tydligen dra iväg mig på hundsim i förebyggande syfte, för jag har tydligen känsliga leder också. Fast veterinären sa att det var inget fel på mina leder, men matte säger att det skadar inte att ligga steget före. Sen har jag ju tuggat i mig ett par skor eller två. Men förstår egentligen inte problemet jag är ju ovärderlig.

Likes

Comments