Jag har slarvat i trafiken, det har jag. Men idag var det inte jag som slarvade. Kom till ett rödljus, stannade på lagom avstånd från bilen framför. När jag stått där ett tag flyger jag fram, tappar luften & släpper händerna från ratten. Bakom mig har någon kört in i mig. Jag har aldrig varit med om sådant tidigare. Så jag gick ut, försökte säga vad jag tänkte mellan alla tårar och paniken som bröt ut. Men då körde bilen iväg och kvar stod jag utan koll på någonting. Det blev inget synligt på min bil, kan ha hänt något på insidan, det ska vi kolla. Men så magiskt chockad jag blev. Livrädd. Och jag förstår att det ibland händer olyckor, men smit inte, smit inte från en olycka som du själv har orsakat.

Glad påsk på detta då.

Tack till mamma, pappa, svärmor & sambo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Där finns så mycket jag vill säga men som gör att jag trampar folk på tårna. Mestadels handlar det om att vara sådär tyst, inåtvänd, osäker och långt borta på något vis.  Lite så som jag själv var innan jag träffade Mr.T. Nu förstår jag inte hur jag kunde tillåta mig själv att falla så långt, så långt ner.  Och nu i efterhand skäms jag över alla de människor jag höll på att dra ner i mitt fall. Om det någon gång går, att be om ursäkt så mycket som jag borde, då kommer jag göra det. Förlåt.

Likes

Comments

Bitchkram på TV och en tjej som skriver, kan det bli mer bekant på något vis. Det är nog en av få resor jag hade kunnat tänka mig att ta mig för. En resa, för att få skriva. Annars är inte det här med resor något som känns speciellt aktuellt för mig. Men skrift, det är det bästa sättet att få grepp om livet

Likes

Comments

Livet går i ett, så hinner inte med spexiellt mkt med uppdatering osv. Trivs som fisken i vattnet i vår nya bostad, alla trivs. Och nu är det äntligen helg, så vi kan få trivas igen, tillsammans. Ha en helg tillsammans. Ikväll är det familjemys deluxe på schemat. Som jag längtar.

Likes

Comments

Här kan man vara!

Likes

Comments

Dagen D är här, och ingen är lyckligare än vad jag är.

Likes

Comments

Det som var 59 dagar, är nu bara nere på 2. 2 nätter till i huset, sedan i lägenheten. Livet. Känner mig lyckligare än någonsin, att ha hittat en man som älskar hela mig, varje dag, oavsett. Att få spendera livet med en miniman som jag tycker så oerhört mycket om. Och att vi dessutom har vår Gunn Pixel Kisensson. jag älskar min familj.

Likes

Comments

Om tio dagar får vi våra nycklar till lägenheten & vi har ändrat oss! Inte att vi ska flytta, men att vi ska flytta fortare. Så på fredagen kommer vi flytta allt hej och hå! Lådor, möbler, tavlor - allt. Även lite av den maten vi kan få med oss. Så nu om 10 dagar, då kommer vi spendera första natten i lägenheten. lovely.

Likes

Comments

Det är en rätt vanlig rubrik för mig har jag kommit fram till. Eller det känns som om den är det.

Jag är lycklig. Nöjd över livet. Bloggen har alltid varit min 'trygghet'. Här har jag kunnat vara lite dum i huvudet i fred, tycka & tänka högt, och få skriva av mig på sådant som stör mig.
Förr använde jag den oftare. När livet var nere på botten, alltid, varje dag. Då när ingenting var bra, hur mycket jag än låtsades och försökte. För 1.5 år sedan försökte jag inte ens bry mig om att dölja det. Jag var som ett ösregn när jag skulle någonstans, lika väl som jag kunde komma in glad utåt men ledsen inåt. Nu är allt lite annorlunda hela tiden. Jag har alltid haft vänner som ställt upp, det har jah verkigen haft. Likaså en familj som kramat, tröstat lyssnat fast jag inte sagt något. Det har jag fortfarande. Är bara att jag har inget och klaga på, direkt. För livet är så bra.

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på lovet & jag lider inte av någon jätteångest. Nu har jag mest ångest för att det är så länge tills vi får nycklarna.

Igår var jag hos Tina. Fick god mat, många skratt & härlig sällskap. Tog 1h och 20 minuter att köra hem. Barmark på vägen dit. Kaos på vägen hem. Gled förbi en lastbil utanför örkelljunga, där det enda jag kunde tänka var " glid åt höger, glid åt höger". Kunde inte styra, ratten bara släppte och däcken levde sitt eget liv. Då var man inte speciellt stor bakom ratten minsann.

Nu blir der soffläge innan det vankas match mot Landskrona. Mitt mål för dagen är att hålla ihop kroppen. Mitt största och faktiskt enda mål.

Likes

Comments