View tracker

" Han förstod vad jag sa, lekte med tanken om ingenting.
Ibland har sträckan varit mer värd än målet.
Upp och ner, överallt"

Att gå tilbaka och läsa sådant som man skrivit för länge sedan, för många år sedan. Det är både skönt och hemskt. Vilken mörk tid kan man lugnt säga. Vart rymdes allt detta?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag tänkte våga lite nytt, med hjälp av Tomas. Lite nytt med kläder. Han är väldigt bra på det, han är väldigt bra på att få mig att känna mig bra. Så när vi var på väla fick ett par äppelknyckarbyxor och en röd polotröja följa med hem.

Idag, när jag samlat lite mod till mig blir den första kommentaren (om man inte räknar Tomas, som var att jag var vacker) : Hur ser du ut tomtenissa? Ska du iväg och lussa för någon.
Då är det sådär att våga prova något nytt. Får väl kasta av det, och bara vara.

Gick på fotvård igår. Hon sa att jag hade fina fötter! Hade med mig miles, han satt tyst och lugn i 1h . Min fina kille.

Likes

Comments

View tracker

Livet rullar på i 190, känns som om jag alltid skriver det. Men då måste det vara sant.

Har kanske tagit mig vatten över huvudet, när jag skapat ett julprojekt. Men det kan ju gå mer än åt skogen. En utmaning.

Låg och läste gamla blogginlägg. Vilken mörk och dyster människa jag var. Djupt nere på botten. Men nu, nu är allt upp-och-ner, till det bättre. Livet.

Likes

Comments

Ibland önskar jag att jag hade förmågan att stänga ute människor som inte har och göra i mitt huvud, att jag slapp bekymra mig för sådant som jag ej kan påverka.

Idag frågade T mig vad jag tänkte på. Mitt svar blev; jag funderar på varför jag alltid funderar så mycket.

Varför ska jag hela tiden försöka vara alla människor till lags? Varför ska jag vara den som försöker styra upp för att göra andra nöjda och glada, när jag själv mest känner mig överkörd. Nej, mitt nyårslöfte är rätt solklart iår:
1/ Bry dig inte om sådana människor som inte bryr sig om dig
2/ Ställ dig inte i vägen för att synas, för sådana människor som bara ser igenom dig.

Hemskt vad djupt, men så mycket från hjärtat som det bara går.

För övrigt vann vi med 7-1 mot landskrona idag! Mäktigt.

Likes

Comments

Det har varit en bra vecka, änsålänge. Den kommer nog fortsätta att vara bra, för jag är glad. Glad & trött.

Igår fick jag baka rocky road, och jag var i lite halvextas. Tomas smög mest omkring och lurade, härlig stämning.

Somnade på soffan till en film för tredje dagen i rad. Inte många inkasserade sambopoäng just nu.

Idag ska jag räfsa löv efter jobbet. Hjälpa mor och far med sitt. Ola tog framsidan igår, och med min vanliga tur idag så har väl alla högar flugit omkring. Men vad gör man inte för föräldrarna som alltid ställer upp.

Likes

Comments

Förr var jag rädd för att trampa folk på tårna, och för något år sedan slutade jag trampa, på något, på allt. Det var som om jag stod kvar på samma plats och lät allt röra sig ifrån mig, på avstånd.

Sen hände något och jag samlade lite mod till mig, tog ett beslut och jag bestämde mig helt enkelt. Nu har jag varit mån oxh medveten om att ej trampa på folk, och framförallt har jag blivit bättre på att inte bli trampad på. Fram tills nu.

Jag är garanterat inte lätt att leva med, Så ibland vill jag klappa Tomas på axeln och bara säga tack. Tack för att han står ut, står ut med min rädsla för att göra fel. Jag behandlar inte honom illa, det är inte det jag menar med att jag inte är lätt att leva med. Utan att jag nuförtiden är ständigt orolig för att göra fel, stora fel, små fel. Jag vill aldrig att någon ska kunna säga att jag gör fel, att jag glömmer bort min omgivning, att jag själv sätter mig i första rum. Men nu är det som att jag ibland måste göra det på något vis, för att inte gå under. Jag rättar mig efter folk som ej förtjänar det, skyddar mig själv från folk vars blickar bränner i min rygg, i min nacke. Jag som aldrig ville bli kallad något dumt, jag som aldrig ville låta folk komma åt mig, som inte förtjänade det. Jag lär mig, jag försöker lära mig.

Det blir inte bättre av sådant här, när man är konstant trött, när man är nervös över saker jag ej vet, eller när jag saknar folk.

Likes

Comments

Vissa dagar är orken nere på noll, typ som idag. Tusen tankar och funderingar och en rädsla för att misslyckas och såra någon. Men det går nog över, hoppas jag.

Jag och T simmadr igår. Bubblade mer än vad vi simmade, men en mysig stund för avkoppling.

Likes

Comments

Redan söndag.
Gårdagen spenderades i Qpoolen. Där krigade vi oss till en vinst & nu räcker det med att stå bredvid. På lördag så ska jag vara med, det bara är så.

Kom hem, då slog vi oss ner i soffan, drack kaffe innan vi sedan skulle bege oss ut mot firandet av Fars dag. Emilio han fick bestämma allt, och jag fixade det praktiska. Så vi styrde kosan mot Hässleholm och Elefanten. Vilken mat!

Åt Toast Skagen & Ryggbiff, vilken kombination alltså i min mun. Fantastisk! Är lyrisk.

Kom hem, kollade på Så mycket bättre, grät en skvätt. Kort därefter somnade jag nästan direkt. Tomas sov på soffan för att vara snäll mot mig då han skulle upp tidigt och äntligen få ut och jaga. Men jag vaknade ändå vid 7, så vi åt köttbullemackor och drack kaffe tillsammans innan klockan slagit 7.30.

Nu är han iväg, jag och Emilio har städat huset, gjort läxor, packat kläder i lådorna så vi har allt färdigt måndag-fredag. Vi hämtas om ett tag för att åka och bada i Perstorp. Minns ej när jag badade där sist? Hursom, ska bli himla trevligt att åka ut på lite äventyr.

För övrigt är det Emelies födelsedag idag. Hittade bilder på oss från länge, länge, länge sedan. Och nu, nu har vi massor av bilder från allt vi varit med om. Jag älskar dig. Grattis på födelsedagen.

Sen är det en man som också har en dag idag. Pappa, fast han har å andra sidan gjort sig förtjänt av att utnämnas till världena bästa pappa alla dagar om året.

Likes

Comments

Vecken efter höstlovet har gått i 190 kan man säga. Jag känner att jag verkligen kommit in i det, och faktiskt känner själv att jag är med i det hela, att jag kan!

Träningen denna veckan har gått åt skogen. Jag tränade i måndags, första gången, hade ont överallt i tisdags. Tränade ej i onsdags, men igår. Och idag är kroppen svullen, öm och stel. Jag hoppas innerligt att dem hittar vad som är fel på mig.

Veckan har varit bra, har varit trött men det är väl så man är när man knappt ser solen och det är mörkt mest hela tiden.

Blir mer och mer kär i T & i har haft det fantastiskt. Några smådiskussioner, men inget man inte klarar av.

Nu har jag kopplat på helgkänslan, grabbarna håller på att göra sushi och vi ska bara ha det sådär fredagsmysigt som vi kan.

bildtext.
Fick bilden från Marika och en av våra tusen bakisbilder från livet.
Hade mys med fina, fina agaton, Harry och hans mamma och pappa.
gjorde en julgran med kidsen. Lite gles och sådär, men ni ska få se i december.

Likes

Comments

I fredagskväll hade vi bara det sådär magiskt mysigt, lugnt och behagligt. Vi njöt av livet och av att bara ha det bra.

Vi sov länge i lördags innan det blev dags för grabbarna att åka till HBG och VM i parkour. Jag styrde kosan mot Syster, och sedan vidare mot 25 års fest med en touch av gala. Kände mig till en början inte alls bekväm i långklänning och sådär, men det lättade. Jag & Emelie höll ett tal till älskade Marika.
Vi fick skjuts hem på natten av Daniel, och jag gjorde något mysigt, jag sov hos mamma och pappa. Det var härligt att få krypa ner i sin gamla, gamla säng somna på studs. Vaknade av att Tomas skickade vid 10.15. Då kändes det ändå rimligt att gå upp.

Blev hämtad, åkte till Ikea & fortsatte ha en mysig helg. Kom hem, packade upp, fixade med lådor, bakade lussebullar och fixade matlådor för hela veckan. Inte dumt alls att ha förberett allt sådant.

Så nu ligger allt i frysen, och vi kan fokusera på att umgås med varandra istället för att lägga tid på att laga mat.

Jobbade första dagen igår, och det kändes inte speciellt dumt när jag tänker efter. Stack till träningen och kunde vara med på både spel och övningar. Har inte så magiskt mycket känningar idag, men en nerv i kläm uppe vid skuldran. Det går inte så bra för min rygg!

Har sovit i långkalsonger & raggsockar inatt, det är väl vintervarning på det. Det är också vintervarning när man får sätta igång parkeringsvärmen i bilen, fast å andra sidan är det skönt att komma ut till en uppvärmd bil om 20 minuter. Livet på en pinn.

Likes

Comments