Äntligen

Likes

Comments

Det är magi i livet. Speciellt när solen lyser för tredje dagen i rad. Visserligen var det -8 grader imorse, men nu är det väl runt 20 i solen, intill husväggen. Där jag placerat mig med glädje.

Jag brukar inte känna av det där mörka halvÅret speciellt mycket. Men i år, då förstod jag verkligen vad alla pratat om. Hur man knappt kommer upp på morgonen, när livet känns skit trots att man är omringad av kärlek. Precis så har jag känt. Men nu, nu är det lite som en ny människa.

Kanske inte just idag. Då jag underpresterat. Kanske berodde det på mig, kanske inte, mest troligt var det nog en kombination. Men hem och vila och sen skapa nya, bättre förutsättningar för morgondagen. Det är skönt att man kan få en ny chans iaf och varje dag kunna utvecklas och göra saker bättre.  Det tycker jag är fantastiskt med mitt jobb. Man blir aldrig färdig, man bara lär sig mer och mer.

Jag och T firade inte direkt någon allahjärtansdag. Vi kramades och kollade på film, som vi brukar. Han är min valentin alla dagar på året, och han får mig att känna mig som en prinsessa varje dag. Så det känns skönt.

Till helgen kommer det mesta gå i 190. Jag ska på fredag åka till Tina och bara vara, sen på lördag tar jag tåget till Helsingborg där jag ska spela match med rökehjältarna. Efter matchen vankas det lagfest & 25årsfest. Och på söndag är det ola-pass och visning av huset. Livet på en pinn. Och vet ni, det gör inget att helgen kommer gå fort, för på måndag. Då, då har jag minsann lov.

Likes

Comments

Knappt att det går galet fort!
I fredags hade vi tacomys, kollade på innebandy och sov.  Idag väckte Miles oss vid kvart över 8 och vi förberedde en långfrukost. Efter det styrde vi kosan mot kalas, och nu leker Miles med en kompis och jag och grynet har följt mello. Inga magiska låtar direkt. Någon som kanske kan sätta sig snart, kanske.

Imorgon vankas det match mot stanstad, och min rygg verkar inte vilja samarbeta. Men bara att bita ihop tänker jag

Likes

Comments

Den kommer lite närsom. Slår till hårt, löst, snabbt, i etapper. Och ibland är den bara där när jag vaknar, och det är fortfarande ett projekt i sig att hålla allt i schack. Inte det lättaste må jag säga.

Just nu befinner vi oss i en situation som skapar mer oreda i huvudet än vad jag varit med om på väldigt länge. Flera inblandade, jag är längst ner på listan, måsten som ska fixas, papper som ska skrivas och jag är på det avstånd som jag hatar. Jag står bara bredvid och kan inget göra. Och alla som känner mig vet att kontrollbehovet växer sig oftast väldigt stort, väldigt tungt, väldigt kraftigt när jag ej får vara den som styr skutan. Och då blir det oreda i hjärnan. Därför längtar jag mer än någonsin till den 1 april då vårt liv börjar, på riktigt.

Likes

Comments

Detta har jag inte tid med.
Ögon som rinner, öron som värker, näsa som rinner och en temperatur på 35.1. Känns lite lågt och då har väl kroppen reagerat på något. Tomas hindrade mig från att gå till jobbet, jag tänkte att jag kanske skulle kunna. Men nej, blir man svettig av att ta på sig strumporna, då, då är något tokigt.

Tomas krigar på som aldrig förr med lister, elektricitet, städning och idag är det äntligen fotografering. Låt detta gå fort så vi kan starta vårt nya liv.

Likes

Comments

Jag har världens bästa människor omkring mig. Det har jag verkligen och nu de senaste veckorna, eller kanske månaderna så har det varit lite på tal om att jag inte skriver i min blogg. En del utomstående tycker det är bra, för då betyder det att jag mår bra. En del människor tror att jag håller inne på saker, och det i sig är ju inte så bra. Det är faktiskt en kombination.

Jag mår fantastiskt med det livet jag lever nu, det är underbart. Ibland är jag ledsen; arg, nedstämd, orolig och allt. Mina hjärnspöken kommer på besök, och det är nog så det är. Skillnaden är att jag inte behöver hantera dem själv. Det hjälper Tomas mig med. Denna underbara människa som ibland ger mig gråa hår, men som nästan alltid hela tiden gör mig sådär lycklig.

Så anledningen till att min blogg och mina tankar uteblir är för att jag mår bra, och för att tiden den läggs på annat. Men är såklart roligt att folk noterat att jag mår bra.

Igår var det dags för mammas födelsedagsfirande och som vanligt vankades det magiskt god mat och trevligt sällskap. Livet alltså.

Likes

Comments

Imorgon är det fredag & ännu en vecka har passerat. Då är det helt plötsligt bara 2 veckor tills det är lov. Jag älskar mitt jobb, men njuter också av min ledighet.

Veckan har varit bra. Jag har varit trött, men glad. Det känns som om vi säljer av en massa här ifrån huset och jag älskar det. Vi kommer nämre och närmre det som ska bli vårt, min älskade och jag och miniman.

Har varit och mätt, donat & trixat idag.

Likes

Comments

Bröllop igår, i nybro & då fantastiskt det var. Jag kände mig lycklig hela dagen & jag insåg ännu en gång att jag träffat mannen i mitt liv.

Likes

Comments

Veckorna går i ett kan man väl lugnt säga. Redan torsdag och framför mig har jag mina två kortaste dagar, 13.15. Visserligen möte idag, men det blir trevligt.

I em hoppas jag på att göra så lite som möjligt. Att komma hem så sent en onsdag, och hära hur klockan ringer 05.00, DET är ingen höjdare. Men det gjorde inte så mycket, egentligen då vi vann mot FBCE igår. Heja oss!

Nu ska jag ta mig till jobbet & dricka 75 koppar kaffe! Heja oss igår. Heja mig idag!

Igår var jag också och lekte med mina smågangstergrabbar. Livet på en pinn alltså!

Likes

Comments

Jag somnade själv då tröttheten tog över mig vid 22. Tomas han kan inte sova då så han brukar stanna uppe. Och i vanliga fall brukar jag alltid höra när han går upp för trappan då den knakar värre än vet inte vad. Men inte inatt. Och när det händer, då vet man, att tröttheten bara är förnamnet.

Dagen idag betyder 6.30-14.30 på jobbet, sedan hem och förbereda inför matchen imorgon och upp med luckor. Heja oss.

Likes

Comments