Att uppdatera en blogg är alltid trevligt, tror jag.

Det finns egentligen två anledningar till varför jag skriver nu. Antingen är det för att jag skulle må dåligt, eller tvärtom. Och det är tvärtom. Så mycket tvärtom det skulle kunna bli. MEN, det finns så mycket som rör sig. Och det handlar bara om det fina, fina som finns i min mage. Det som växer så det knakar.

Jag älskar att vara gravid. I början tyckte jag det var jobbigt att inte få berätta för någon. Sen tyckte jag det var jobbigt att inte få berätta, och det enda jag gjorde om dagarna var att kräka. Folk tittade och undrade säkert, men det var ingen som frågade.

Sen när jag gick ut med det, eller vi. Då var det som att allt släppte och jag började må fantastiskt. Och det har hängt i. Jag älskar att se mig själv bli större, jag älskar det på riktigt! Och jag kan knappt vänta tills om 85 dagar då han är färdigbakad. Det kan säkert vara så att han kommer om 95 dagar, eller så kommer han om 75. Det är det ingen som vet, och det är inget jag kan fundera över. Han kommer när han kommer helt enkelt och han är så välkommen. Att göra denna familj ännu mer fantastiskt.

För det är så, att så mycket kärlek som finns här. Det är underbart. Ibland bråkar Vi, tycker olika, är irriterade och vill sjunka under jorden, men vi vet vart vi står och vart vi ska, och det är framåt tillsammans. Jag, Tomas och Emilio, en enhet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allt rullar på tycker jag.
Det är den 22 maj idag, den 16 juli slutar skolan. Då jobbar jag tre dagar till, sen är jag ledig till augusti. Ser fram emot det, även om jag älskar mitt jobb, och trivs varje dag.

Har kommit in i en liten kräkperiod igen, får se hur länge den håller i sig :)

Hade en fantastisk helg med min familj. Göteborg och skratt, skratt & skratt mest hela tiden. Kärlek .

Likes

Comments

Detta med att inte ha orkat göra något på länge, när det äntligen vänder, ja då pirrar det till i kroppen deluxe.

I lördags sprang jag, igår var det Olapass och idag tog jag en tur med Tomas.  Lovley.

Helgen då?
I fredags hämtade jag tina på jobbet och efter det körde vi till ullared. Hade världens mysigaste helg. Vilken kvinna det är! Livet!

Likes

Comments

Bloggen var ett ställe för mig att skriva av mig allt det dåliga som fanns och kändes. Egentligen borde det kanske vara nu jag skulle upplysa världen om hur lycklig jag är, hur glad jag är och hur bra allt är, oftast. Ibland känns det skit, men då är jag för trött för att meddela världen någonting.

jag har alltid haft lättare för att sätta ord på känslor som plågar mig, det har alltid varit så. Nu är det mer att jag njuter av livet som halvtjock med en bulle på magen, njuter av att vakna på morgonen utan att må illa eller kräkas, njuter av att leva och känna mig nöjd med tillvaron. Nu är livet bra.

förutom att tomas snarkar och viftar i sömnen så den blir ryckig och dan. Men sådant kan man ta när man får sova med mannen i sitt liv.

Likes

Comments

Jag har slarvat i trafiken, det har jag. Men idag var det inte jag som slarvade. Kom till ett rödljus, stannade på lagom avstånd från bilen framför. När jag stått där ett tag flyger jag fram, tappar luften & släpper händerna från ratten. Bakom mig har någon kört in i mig. Jag har aldrig varit med om sådant tidigare. Så jag gick ut, försökte säga vad jag tänkte mellan alla tårar och paniken som bröt ut. Men då körde bilen iväg och kvar stod jag utan koll på någonting. Det blev inget synligt på min bil, kan ha hänt något på insidan, det ska vi kolla. Men så magiskt chockad jag blev. Livrädd. Och jag förstår att det ibland händer olyckor, men smit inte, smit inte från en olycka som du själv har orsakat.

Glad påsk på detta då.

Tack till mamma, pappa, svärmor & sambo

Likes

Comments

Där finns så mycket jag vill säga men som gör att jag trampar folk på tårna. Mestadels handlar det om att vara sådär tyst, inåtvänd, osäker och långt borta på något vis.  Lite så som jag själv var innan jag träffade Mr.T. Nu förstår jag inte hur jag kunde tillåta mig själv att falla så långt, så långt ner.  Och nu i efterhand skäms jag över alla de människor jag höll på att dra ner i mitt fall. Om det någon gång går, att be om ursäkt så mycket som jag borde, då kommer jag göra det. Förlåt.

Likes

Comments

Bitchkram på TV och en tjej som skriver, kan det bli mer bekant på något vis. Det är nog en av få resor jag hade kunnat tänka mig att ta mig för. En resa, för att få skriva. Annars är inte det här med resor något som känns speciellt aktuellt för mig. Men skrift, det är det bästa sättet att få grepp om livet

Likes

Comments

Livet går i ett, så hinner inte med spexiellt mkt med uppdatering osv. Trivs som fisken i vattnet i vår nya bostad, alla trivs. Och nu är det äntligen helg, så vi kan få trivas igen, tillsammans. Ha en helg tillsammans. Ikväll är det familjemys deluxe på schemat. Som jag längtar.

Likes

Comments

Här kan man vara!

Likes

Comments

Dagen D är här, och ingen är lyckligare än vad jag är.

Likes

Comments