View tracker

Hej, nu nalkas hösten o löven blir röda o gula.. Nej int för mkt poesi nu va..
Men hoppas iaf att ni har de bra o att ni har en fin höst, lovar mer upd i höst❤️🍁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

​Ja... här är 4 ut av dom sammanlagt ca 724 bilder jag tog när jag var i Linköping och Göteborg. Det var en kompis till mig som ville att jag skulle ladda upp några bilder här så varsågod! kram på er alla nästa upd kommer nog när jag är i London. flyger ditt tidigt söndag morgon!!

Likes

Comments

I förrgår va min lilla plutt ute och sprang i naturen, han var väldigt försiktig o jag va me han hela tiden. Idag ska jag slappa och packa min väska för jag åker till LONDON på lördag! Så tagga mkt bilder o uppdatering då!
Får lix mer o skriva om då...❤️

Likes

Comments

Träffade kammi har om dagen på Liseberg asså älskar verkligen henne, super mysig person och ger dom bästa kramarna!❤️

Likes

Comments

God morgon! Igår åkte min kusins lag ur Gotia men dom kom till A-slutspelet så dom gjorde en bra insatts. Många bra spelade matcher Bla. Mot tyskar, islänningar och greker. Idag ska vi bada och sola. Ska bli 26+ idag. Jo vi har varit på Liseberg typ alla kvällar och de har varit super mysigt!

Likes

Comments

Idag vaknade jag i Uppsala istället för i min stuga igår åkte vi 7h bil till Uppsala, i onsdags så var vi på en rid tur i ottsjö ett ställe där jag ridit en gång förut. Hästen jag red heter Glofax och han va fett mysig o snäll. Vi hängde också med en kille i min stuga och åkte båt o körde fyrhjuling typ varje kväll. Imorgon åker jag och mina kusiner till Göteborg o gotia.

Likes

Comments

Hej igen, vet de va över i månad sedan. Men är iaf nu i min stuga med mina kusiner. I onsdags så kom jag hem från en vecka i Linköping med Linnea o karro kommer bilder därifrån snart.❤️❤️

Likes

Comments