Hey

I dag er det mandag, så der kommer endnu en "My week". Det bliver igen en "My week plans", så det er vel nr 2 det her:)

Mandag er jo i dag, og jeg har ikke haft det særligt godt - så jeg tog selv hjem og ligger ny med min coputer i skøde og en spand ved siden af. Jaaay...:(

I morgen håber jeg stærkt på at værefrisk og tage i skole, for efter skole skal jeg være sammen med Line og til madkunstskab + vi må tage kage med til håndværk og design!!!!

Onsdag skal jeg til præst (om jeg gider), og derefter i skole som alle andre dage. Efter skole skal jeg ud med reklamer, hvor Line måske skal med;)

Torsdag har vi fysik/kemi, og derfor er jeg nok død lige på torsdag. Jeg HADER fysik/kemi, næsten lige så meget som jeg HADER at være syg.... Efter skole skal jeg til dans på street mekka.

Fredag, lørdag og søndag har jeg ikke helt planlagt - tror bare den står på netflix.

Det var egentlig det, ses i næste oplæg som kommer til at handle om netflix:)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey igen!

Jeg laver denne serie "My week plans", som kommer hver mandag, hvor jeg fortæller lidt om hvordan min uge kommer til at forløbe. Håber I synes det er en god ide:)

Mandag forløb ligeså stille, med en dobbelt tysktime, en dobbelt dansktime, og en dobbelt matematiktime. I dansk har vi om blog, essay og klumme - så derfor startede jeg en blog :) Efter skole var jeg sammen med en af mine bedste veninder, og vi Facetimede med en af vores venner det meste af dagen. Så tog jeg hjem, spiste og her sidder jeg så og skriver dette. Senere skal jeg se netflix, som jeg gør hver aften. (The vampire diaries kan varmt anbefales)

Tirsdag, skal jeg selvfølgelig i skole - om jeg gider... :( Efter skole skal jeg være sammen med en af mine andre bedste veninder, og hjælpe med nogle lektier - inden vi skal til madkunstskab, og ja jeg går til madkunstskab:)

Onsdag begynder med præst, og derefter en lidt for lang skoledag. Det gør det heller ikke bedre at efter skole venter der en avisrute, hvor jeg skal rundt med aviser og reklamer i godt 2 timer. Tjaa, hvad gør man ikke for penge.. Jeg er nok færdig ved en 17-tiden hvis jeg begynder kvart over 15.

Torsdag er det Caros fødselsdag og det skal fejres!! Med både fysik/kemi og geografi - heldige os.. Efter skole skal jeg hurtigt hjem, og derefter til 2 gange dans lige efter hinanden, i Street Mekka.

Fredag, lørdag og søndag er jeg ikke 100% sikker på, men jeg tror at jeg fredag skal ind i byen og købe konfirmationsgave til en af mine veninder. Måske skal jeg ud og overnatte på efterskolen med en veninde og sove, men det er ikke sikkert :)

Sådan lyder en standard uge af mit liv, selvfølgelig er der klemt lektier og netflix ind alle steder hvor jeg kan gå ned i gear. Nogle uger er mere spændende end andre, så der kommer nok en forskel af længden på disse "My week plans". Håber at det er interessant at læse om min uge - vi ses i morgen!

Likes

Comments

Hej. Det her er på en måde en opsamler/fortsættelse på sidste konfirmationsoplæg. Det her handler nemlig om konfirmation igen, denne gang forslag til ønsker. Hvad er fair at ønske sig? Er det fair både at skrive en Macbook, en ny mobil og et kamera på? Og vil gæsterne tænke at du er en forkælet møgunge? Og måske blive du skuffet, hvis du regner med at få alt på ønskesedlen, og ikke får det? Whatever, her er 5 forslag til ønsker, både store ønsker og mindre :)

IPhone 7/7+

En ny mobil kan altid bruges, og når man skal have en ny er det godt at vælge den nyeste så den holder længere. Hvis du er til iPhones, er de nyeste 7'eren og 7+'eren, og valget mellem de to kommer jo an på om du er mest til en stor eller lidt mindre mobil.

Macbook air

I 7. klasse og fremover er det vigtigt med en god computer til skolearbejde, og der er Macbooken et godt forslag. Air eller pro, det kan jeg jo ikke vælge, men vi har begge derhjeme - det eneste minus ved Air er at cd'er ikke kan indsættes. Og minusset ved Pro er at den er stor og tung.

Smykker

Gode smykker er ikke særligt svære at finde, både Jane Kønig, Pernille Corydon og Pilgrim laver mange pæne smykker. Min favorit er Jane Kønigs V-ring i rosegold. Eller jeg elsker alle smykker i rosegold hehe, men V-ringen er virkelig pæn, den kan fås i tre modeller - en med perler, en med diamanter og en standard. De kan fås i både guld, sølv, rosegold og jeg tror også rhodineret sølv.

Penge
Penge er altid et godt øsnke, som nok står på alles lister. Penge kan jo bruges til alt, opsparinger, nyt tøj og blå mandag, så defor er det nok en stor favorit.

Parfumer

Parfumer er altid godt, specielt når man ikke selv skal betale. Den parfume jeg bruger er "Ralph Lauren Big Pony nr.2", og den kan klart anbefales :)

Det var det, selvfølgelig er tøj også et must - men det er I sikkert bedre til at finde end mig :)

Ses!!


Likes

Comments

Hej igen.

Jeg går jo i 7. klasse, så min konfirmation sniger sig langsomt ind på mig. Jeg skal konfirmeres d. 13. maj 2017 kl 11 i Hjerting kirke, og bagefter holder jeg fest på Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole. Til festen bliver der inviteret ca. 70, så jeg er i fuld gang med alle forberedelserne. En stor ting er tøjet, både til selve konfirmationen og blå mandag, og jeg har købt kjolen. Jeg er ikke sikker på hvad modellen hedder, men den er købt i Panayotis og kostede 1500kr. Den er meget enkel, og blonde hele vejen ned. Den har lange ærmer, og der et kind of bælte, som bare er en 3 cm bred elastikrem, tror jeg. Kjolen er råhvid, og jeg skal have en hvid denminjakke på til - men det er ret svært at finde i råhvid. Skoene er jeg ret sikre på, Adidas nmd i hvid. Jeg har dog ikke købt dem endnu, dem skal jeg købe lørdag i uge 10. Dette emne "konfirmation", kommer både til at handle om mig og min konfirmation, ønsker, forslag til blå mandag tøj og meget mere.

Håber at I finder det her en smule interessant, for jeg er ret lost når det kommer til at blogge.

Vi ses!!:)

Likes

Comments

Hey!

I dag er det fredag, og det er ugens næstbedste dag efter lørdag. Solen skinner, og jeg er i godt humør - så i dag får I en "5 facts om mig":)

1. Jeg elsker at sove

2. Jeg har 2 små brødre

3. Min livret er pizza

4. Jeg har et mærkeligt grin

5. Min yndlingsfarver er sort og turkis


Det var det, ses!

Likes

Comments