05/02/2017

Hej igen

Alt er perfekt! Eller… vi skal bare lige se bort fra skolen, lektier, at det er vinter ( og mega koldt :/ ), at jeg er doven om vinteren, og resten at alt det jeg ikke magter i min hverdag. ;) Ej jeg er faktisk ret glad for mit liv lige nu, bare ikke placeringen af det, ahaha. Tror bare at alt ville være lidt bedre hvis det ikke blev vinter, men jeg ved det ikke.

En ting jeg elsker, er at drikke vand med et sugerør, ved ikke hvorfor, men det får mig bare til at drikke meget mere vand.

Men tilbage til det med at alt er perfekt lige nu. Altså mine venner er vildt dejlige for tiden ,fordi de støtter mig rigtigt meget da jeg har haft det lidt svært ( af personlige årsager ) og jeg elsker dem virkelig så højt for det de gør, da jeg på ingen måde sætter dem ind i hvad der sker i mit hovede eller mit liv, men alligevel er de der for mig.

Min hund er jeg virkelig også begyndt at sætte pris på, for det hjælper mig vildt meget når jeg er sur, at kommer ud og gå med hende. Måske lidt fordi hun er ret lille så vi går ret langsomt, hvilket får mig til at slappe af og trække vejret.

Også er hun den bedste hyggenygge marker, især til en søndag ligesom denne. Hun er SÅ dejlig bare at nusse med mens jeg ligger og ser “Danmarks næste topmodel”

Ahaha syntes lige i skal se et billede af min fantastiske hund <3

Kom nok lidt ud på et sidespor sorry:/

Husk at hav det mega fedt, tænk positivt og elsk dem omkring dig :))

- Asta

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

02/02/2017

Hejsa

Den bedste følelse jeg kender tror jeg er, at vide man har en man er så tæt med, at det føles som om at man har kendt hinanden siden man blev født, og at det bare er meningen at man skal stole på hinanden. Og at man ved man er så tæt på hinanden og åben overfor hinanden at alt er ligegyldigt når man er sammen. Ingen ting betyder noget. Ikke andet end at man er sammen.

Hvilket måske hænger sammen med, det med bare at kunne holde om en og vide man er tryg og at alt bare er som det skal være. Bare at blive holdt ind til en varm og tryg person, som man ved kun vil en det bedste.

Jeg håber at alle har en person, som de føler sådan med. Eller har prøvet at føle sådan, for det så fantastisk, og så forfærdeligt hvis ikke man passer på personen, for når personen er væk, er alting anderleds, alt er et helvede til at starte med, men der ordner sig med tiden.

Hav en god aften & husk at tro på dig selv <3

- Asta


Likes

Comments

01/02/2017

Hej igen

Jeg kom lige i tanke om hvor meget man lader en anden person styrer ens liv, når man er forelsket ( altså sådan helt nyforelsket) fordi alt man tænker på er den ene person.

Hele ens liv i den periode drejer sig om den ene person. Fordi man har ( ca ) altid tid og overskud til lige at tage et par timer ud af kalenderen, hvis de skal bruges sammen med lige den person. Men det er ikke sikkert at ma ville gøre det med andre, fordi man faktisk måske ikke har tid.

Hahah kom bare lige i tanke om det:)

Hav en god aften og elsk dig selv som du er <3

- Asta

Likes

Comments

26/01/2017

Jeg er SÅ sur!

Jeg har lyst til at hoppe og stampe i jorden, af vrede og skuffelse. Jeg bliver så Mega skuffede og vred når jeg giver op, men alligevel gør jeg det forholdsvis tit.Jeg hader at give op, fordi jeg ikke kan, det gør mig så ked af det.

Og det hader jeg også, være ked af det. At vise dem omkring en hvor svag men er, er bare så flovt.

Forsæt god aften.

- Asta

Likes

Comments

23/01/2017

Hej igen

Jeg håber i har haft en dejlig weekend, eller bare en der har været bedre end min. Jeg har haft feber hele weekenden, og har det stadig. Så jeg er blevet hjemme fra skolen. Hvilket er vildt irreterne, da det begrænser mig ekstremt meget, i hvad jeg kan og må.

Men der er da også lidt gode ting ved at være syg, altså jeg må sove så meget jeg vil, jeg må have nattøj på hele dagen. Også elsker jeg at drikke varm kakao, som den på billedet;)

Dog kan jeg ikke drikke så meget af det, da jeg får en dårlig fornemmelse af det i min mave. Det er lidt nederen.

Min kakao:

Jeg fylder mit glas ca 75% op med kakao. Varmer det i mikrobølgeovnen. Tager det ud af mikrobølgeovnen. Hælder en lille sjat mælk i, også er det bare med flødeskum og chokoladesovs, så er din kakao færdig, og det var jo ret nemt ;)

Hav en god aften og elsk dig selv som du er <3

- Asta

Likes

Comments

17/01/2017

Hej

jeg sidder lige nu under min dyne, med min macbook og slapper lidt af, efter en lidt hård dag. Ehhmm jeg har haft en ret dårlig dag:/ Fordi jeg fik stillet en udfording, i skolen som jeg ikke kunne overskue , så jeg fik lidt tåre i øjnene, hvilket bare ødelagde resten af min dag.

Når jeg har det sådan, hjælper det mig rigtigt meget at høre musik, fordi jeg ikke føler, at jeg behøver at være tilstede, for så forgår det hele nemlig oppe i mit hovede.

Hav en god dag:)

Hav en god aften og elsk dig selv som du er <3

- Asta

Likes

Comments


Hejsa

Mit nytårsforsæt var lidt anderleds end de fleste andre jeg kender, fordi mit var: at leve livet. Det lyder sikkert mega mærkeligt, men det føler jeg ikke rigtigt at jeg har gjordt før hen. Altså jeg mener ikke at jeg skal gøre alt muligt ulovligt eller ting man skal være ældre for, men bare at rykke mine grænser og overskride dem. Prøve en masse nye ting for ellers bliver mit liv nok lidt kedeligt i længden, tror jeg:) Så det er det der skal ske her i 2017 , derfor tror og håber jeg lidt at det bliver som et nyt liv jeg skal leve.

Derfor har jeg også besluttet, at mit hår selv må bestemme hvordan det vil se ud, fordi jeg ikke længere vil bruge tid på at glatte det ,eller bare få det til at se mindre krøllet ud. Da det er lidt spild af tid, når vi har sådan noget skiftende vejr her i Danmark. Så i får lige lidt billeder at mit hår der, lever sit eget liv;))

men hvad var jeres nytårsforsæt?

- Asta

Likes

Comments

Hej

Mit navn er Asta Sofia Nilsen, jeg deler min fødselsdag med min tvilling, vi er 14 år. Udover det bor jeg på Lolland, i et lille hus med mine forældre og vores to hunde.Jeg går i skole på Falster, i en klassen ,hvor jeg egentlig bare gerne vil slutte min skole og starte et nyt sted. I min fritid arbejder jeg på Burger King, hvilket jeg er virkelig glad for, udover det går jeg til springgymnastik og rider en del. Jeg er først lige begyndt til gymnastik med min bedsteveninde, Anna.Jeg har det rigtigt svært ,fordi jeg ikke tør meget af det vi skal, derimod min ridning, kan jeg godt når jeg vil og tager mig sammen, og tror på mig selv, det er bare lidt svært. Det og meget mere vil I høre meget mere om i fremtiden.

Likes

Comments