Har I set Zara's helt nye Limited Collection? Hvis ikke så synes jeg, I skal tjekke den ud. Der er bare noget helt særligt ved at være en af de eneste, som ejer et par bukser eller en cowboyjakke. Jeg er selv faldet lidt for de her par bukser, da de bare er utrolig søde med emojierne, som surmuler lidt! Kollektion er kun tilgængelig online.

Find kollektionen Her.

Håber du nød dette opslag <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Fashion <3

Hvis jeg skal beskrive min stil med et ord, ville det være; Speciel. Jeg er vild med rene linjer og enkle items, men samtidig elsker jeg vovede mønstre og skrigene farver. Desværre bor jeg i en lille by, hvor der ikke er plads til kreativ udfoldelse gennem tøjet. Hvis jeg for eksempel gik rundt i byen med denne smukke lyserøde frakke, som i mine øjne er et kunstværk, ville folk kigge efter mig og sende underlige blikke. Jeg må indrømme, at den passer bedre ind i storbyer som New York. Frakken er gudesmuk, og dine venner vil ikke have svært ved at finde dig, hvis du bliver væk.

Find frakken Her <3

Jeg håber du nød dette opslag <3

Likes

Comments

Et fedt outfit behøver altså ikke være dyrt. Du kan sagtens finde cool items, uden at prisen skal være helt uden for rækkevidde. Hvis du ikke har store mængder penge at lege med, synes jeg, du skal følge med i denne nye serie, hvor jeg sammensætter et fedt outfit til en værdi under 350 kroner! Lige for tiden er jeg blevet kæmpe fan af plisseret nederdele og har allerede anskaffet mig to. Derfor består dagens outfit selvfølgelig også af en plisseret nederdel og en enkel hvid T-Shirt.

Find nederdelen Her <3

Find T-Shirten Her <3

Håber du nyder serien, og at du vil følge med i fremtiden.

Likes

Comments

Fashion <3

Jeg er fuldstændig forelsket i Libertines nye kollektion. Vovede mønstre, cool jumpsuits og skønne nederdele er blot nogle få af de fantastiske items, den nye kollektion indeholder. Personligt glæder jeg mig utrolig meget til sommeren. Sidde på en bænk i parken med veninderne og slubre lækre is i sig; Man kan vel godt se godt ud imens, ikke?

Nogle af disse fede items ligger desværre i den dyre ende. Men hey, er det ikke en god investering? Jeg synes ihvertfald, at du skal tjekke hjemmesiden ud Her.

Likes

Comments