Når man nytårsaften klokken 23.59 skal til at hoppe ind i det nye år, tænker mange af os, hvad de gerne ville opnå i det nye år. Det kan være at gå oftere i træningscentret, eller at de gerne ville være et bedre menneske. Hvordan bliver man et bedre menneske? Det er meget individuelt, hvordan man definere et menneske. Jeg vil definere et godt menneske, som en person der tror på sig selv og får de bedste ting frem i andre. En ting jeg har lært af de femten år, jeg har været et menneske, er at ingen mennesker er engle. Alle 7 milliarder mennesker på denne jord har en lille djævel inde sig. Hvad er djævel, kan man så spørge sig selv? En djævel er det modsatte af en engel. En djævel er ond og en engel er god. Det har de fx vist i mange tv-serier og film, hvor en person står i en situation, hvor de skal træffe et valg . På den ene side af skulderen er englen og på den anden skulder er djævlen. Englen fortæller det oprigtige og det gode, hvor i mod djævlen fortæller det onde og egoistiske. Jeg synes, det er virkelig god filmisk måde at demonstrere hvordan vores indre tanker fungere.

Det begyndte rigtig at gå op for mig, at alle ikke var engle for ikke specielt lang tid siden. Jeg havde en veninde, som jeg troede var sød Lige pludslig stoppede hun med at snakke til mig. Ude af det blå vendte hun mig ryggen. Jeg havde ikke gjort hende noget, hverken fortalt nogle af hendes hemmeligheder eller snakket bag om rykken på hende. Så hvorfor? Det har stadig i dag ikke fundet ud af. Jeg har måske heller ikke haft lyst til at dykke ned i det, fordi det er fortid. Jeg ved bare at når jeg kigger på hende og ser hvordan hun er sød over for alle andre undtagen mig. Kan jeg ikke lade værd med at tænke, at hun er totalt dobbeltmoralsk. Hun lader som om hun er den sødeste til engle, hvor imod sandheden i min optik, er at hun er den største djævel jeg nogensinde har mødt. Det er heller ikke ford, at dette indlæg skal være et angreb mod hende, men det var en stor øjenåbner for mig. Selv dem man tror er jordens sødeste, kan være det komplet modsatte. Den situation har lært mig, at jeg aldrig ville synke ned på det niveau. Måske er det endelig godt at man prøver sådan nogle situationer. Ikke fordi at det er godt at være ond, men det er alligevel godt at opleve det, fordi man kan lære rigtig meget af det. Nu skal jeg ikke sidde her og skrive om at jeg er den største engel. Jeg har da også været en stor djævel, fx en gang hvor det var mig der vendte en pige ryggen. Og det var et langt dybere venskab, end det jeg havde med hende der vendte mig ryggen. Jeg konkluderer, udfra af både have prøvet at være en djævel mod en og prøvede at der en der har været djævel over for mig, at ondskab er noget man kan lære rigtig meget af. Ondskab er en ting der er godt at opleve, men også godt at prøve af gøre mod nogle. Det kan danne det menneske man gerne ville blive, fordi man oplever nogle situationer, som man ved man aldrig ville tilbage til igen. Jeg bliver aldrig en engel, men jeg lærer af mine fejl. Prøv at tænk over hvad for et menneske du gerne ville blive og hvad der skal til får at blive det?

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Personligt

Ciao Bloggen

I dag er det mandag, en nye dag på ugen. Jeg elsker Mandag, fordi at man kan starte på en frisk. Hvis nu ugen før ikke har været så god., så er mandag den dag, hvor man kan vende det negative til det positive. Men mandag kan også være den mest trælse dag på ugen, fordi at man lige har haft weekend og skal i gang igen. For at måske kunne gøre din mandag bedre, vil jeg dele mine ynglings numre med dig, for at du måske kan vende den negative energi til en positiv energi.

Drunk in the morning - Lucas Graham

Lucas Graham danmarks verdens stjerne og har skrevet dette dejlige nummer. “Drunk in the morning”, er min ynglings sang at høre om morgenen, fordi at den altid får mig i godt humør. Bare fra starten med I know it's five in the morning, morning. Not sure who I'm calling, calling. Hver gang jeg hører den bid af sangen, kommer jeg i godt humør. Elsker også bare selve musikstykket, hvis du fjerner teksten. Det er super fedt" Sangen kan streames her

Queriro Que Vuelvas - Alejandro Fernández

Har du hørt om Latino sange? Jeg elsker Latino sange, fordi jeg elsker den Sydamerikanske Kultur og det spanske sprog. Det er måske lidt sært, men vi har alle vores særheder. Måske skulle i søge lidt mere ind i musik-genren? Sangen kan streames her.

Only Teardrops - Emmelie de Forrest

Vinderen af det Europæriske Melody Gramprix, er altid på listen over mine ynglings sange. Helt tilbage i 2013 da sangen vandt, forelskede jeg mig i sangteksten. Budskabet om at leve i nuet, men også at sangen er en kærlighedssang. So come and face me nowHere on the stage tonight Let's leave the past behind us. Dette stykke kan jeg bare synge igen og igen! Sangen kan streames her

The Girl from Ipanema - Stan Getz

Jeg kunne bare forstille mig side i bydelen Ipanema i Rio De Janeiro, med en is kold Cola, og godt selskab, og høre denne fantastiske brasilianske sang. Hvis du er til Jazz og god stemning, synes jeg at du skal høre sangen, og resten af Girl from Ipanema albummet. Det er herre fedt. Sangen kan streames her

Håber at i fandt lidt måske fandt lidt inspiration fra verdens stjernen Lucas Graham, til lidt jazz fra Stan Getz.¨

Tak, fordi at i læste med i dagens indlæg, vi ses snart.

-Asta

Likes

Comments

Det startede alt sammen en søndag eftermiddag, hvor en femten årige pige surfede rundt på internettet. Hun fandt en blog, hun synes var rigtig interessant og så fandt hun en til. Hun opdagede, at der var et stort dansk bloggerunivers. Der var mange forskellige blogs. Langt de fleste handlede om mode, rejser, & sundhed. Hun begyndte, over en længere periode, at undersøge mere ind i det danske bloggeruniverset, af ren nysgerrighed. Der manglede noget med noget mere dybde, til folk på hendes egen alder. Hun kunne efter en del tid konkluddere, at der manglede noget. Hun havde, stor respekt får danmarks bloggere og den tid de lagde i deres arbejde. Men Hun følte stadig, at der manglede noget, til folk på hendes egen alder. Men hvad?

Jeg vil dykke ned i hvad jeg skriver om. For mig, er det vigtigt, at der er en dybere mening, med hvad jeg skriver. Og nok det vigtigste, prøve at hjælpe læseren. Der så mange budskaber, jeg gerne vil ud med. Så hvorfor ikke skrive om det? Min blog kommer til at være en ung kvindes rejse i livet. De ting, der er på min vej mod voksenlivet og hvordan fortiden, kan have stor indflydelse på hvem man er. Og hvad der har hjulpet mig til at komme videre. Nu skal det lige siges, at jeg ikke er ekspert på området, men jeg vil dele ud af min egne oplevelser og erfaringer, som jeg har gjort mig i gennem livet.

Min blog kommer også til handle om, hvad der sker i mit femten årige teenageliv. Mit liv på Efterskole i Svendborg, og min store interesse får hvad der sker i verdenen, både set fra poltisk side og menskelig side.

Det er vigtigt får mig, at være oprigtig om hvad jeg skriver. At jeg skriver får min egen skyld, og ikke presset får mere og mere succes. Jeg skal have det sjovt, når jeg skriver, fordi det så bliver det mere ægte får både jer og mig.

Likes

Comments