Hej!
Jeg havde lige lyst til at lægge dette op, men jeg ved egentlig ikke rigtig hvorfor 😅
Jeg tror bare at det er fordi det er nogle mega fede billeder, og så er det LYSERØD BOBLEPLAST!💒😆

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Inspiration

Hey! Jeg havde lige lyst til at starte en ny serie som handler om inspiration fra billeder af kunst, eller outfit-inspiration. Eller alle mulige andre kreative ting. De her billeder har jeg set på Instagram, de er ret seje og, de inspirere og motivere mig meget til alt muligt kreativ, men faktisk også til min stil!🎪Asta <3💒

Likes

Comments

Mode

Hej! Jeg har lavet en ny serie som hedder "fashion adventure", hvor jeg interviewer nogle forskellige personer med fed stil.

I dette afsnit har jeg min mega seje og søde veninde Alma med. Hun har en mega fed stil. Og så har hun også en blog som hedder "AlmaKaerup"den SKAL i virkelig gå ind og tjekkke ud, hvis vil blive inspireret til en mega fed og cool stil🐉

Læssss! ☺️

Hvad er dit navn? Alma Kærup
Hvor gammel er du? 12 år
Hvor kommer du fra? København
Beskriv din stil med ord: farverig og street.
Hvad laver du i din fritid, og hvad interessere du dig for? I min fritid går jeg til fodbold og dans, og jeg interesser mig for mode, kunst og interiør.
Hvad er et hverdags outfit for dig? Jeg har ikke nødvendigvis et outfit, men det er oftes et par dickies bukser, et par denimbukser eller en lang farverig nederdel, alt sat sammen fine farverige toppe eller en hoodie.
Hvad ønsker du dig lige nu til din garderobe? Det må nok være saks Potts Train Track Jacket, selvom den er rimelig dyr men man har vel lov til at ønske, lol.
Hvad for nogle butikker er dine ynglings? Ganni, street machine, monki og Urban outfittets
Er der nogles stil du ser op til? Jeg er helt vild med Veneda Budnys stil og Freja Wewers, og så også bare alle mulige andre fede personer på Instagram.
Hvad er dine ynglings emojis? 🚀🏁🛵🍊🐲
Jer til sidt har, du et godt outfit råd? Det er nok det ret klassiske at sige, men det er også bare det vigtigste synes jeg. Man skal gå i det man selv føler sig tilpas i og være ligeglad med hvad andre tænker om det.

Håber i kan lide det!
Alma og Asta <3

Almas Instagram er alma_kaerup

Likes

Comments

Rejser

Velkommen!

Her er der nogle billeder fra min sommeferie, hvor jeg var i Canada og USA. Jeg var blandt andet i New York (USA) Toronto (Canada), Montreal (Canada) og Boston (USA). Det var en mega fed tur! Og vi lavede alt muligt.

Håber i vil kigge med fremover!

Asta <3

Likes

Comments

Instagram@asta_misfeldt