Undskyld, undskyld, undskyld... jeg ved godt at jeg sagde, at interviewet ville komme op en dag i efterårsferien, men jeg har bare ikke haft tid eller også har vi glemt det...😬🤦🏼‍♀️
Men i værtifald er det oppe nu, og bedre sent end aldrig ik'?

🚨ADVARSEL🚨
I interviewet bliver der nævnt en masse skate navne... bare rolig jeg ved heller ikke hvem de alle sammen er 😂😝

... hvis nogle af jer ikke har læst min tidligere indlæg, er Sigurd min tvillingebror☺️

Hvad er dit navn? Sigurd Misfeldt
Hvor gammel er du? 12 år
Hvor kommer du fra? København
Beskriv din stil med ord: Street, og næsten alt mit tøj er fra skatemærker eller genbrug.
Hvad laver du i din fritid, og hvad interessere du dig for? Jeg skater næsten hver dag, og så spiller jeg også meget trommer.
Et hverdags outfit for dig? Mine outfits består nok mest af et par Dickies bukser, en longsleve, sweatshirt eller en hoddie. Tit også en hue, og så selvfølgelig også nogle skatesko😝
Hvad ønsker du dig lige nu til din garderobe? Det ved jeg sgu ikke, jeg ønsker mig ikke rigtig noget tøj, det er nok mere skate relateret ting. Eller nårh jo, der er en Polar fleece jakke (Gonzales Fleece Jacket)
Hvad for nogle butikker er dine ynglings? Street machine, Lab (skateshop) og Le Fix.
Er der nogles stil du ser op til? De er alle sammen skatere, og det er nok en der hedder Sebo Walker, Boo Johnson og Tom Knox.
Hvem er dine ynglings skatere? Jeg tror at det er Sebo Walker.

Xoxo Sigurd og Asta💒

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Mode

Halløj!
Nu er det endelig bliver efterårs ferie, og derfor har jeg jo massere af tid til at lave en masse indlæg her på min blog.🍂❣️

I dag har jeg min tvillingebror Sigurd med, hvor vi viser vores outfits for i dag. Vi skal egentlig ikke noget specielt men jeg havde lige lyst til at lave et indlæg og han gik med til, at være med så...

Og i kan godt glæde jer til et afsnit af "Fashion Adventure" med Sigurd, på et tidspunkt her i ferien🎪

Xoxo Asta og Sigurd💒👫

Likes

Comments

Inspiration

Her er der endnu et lille indlæg i serien Art inspiration, hvor jeg har taget en masse billeder fra forskellige instagramprofiler. Jeg synes nemlig Instagram er et rigtig godt inspirations sted, og derfor har jeg laget to forskellige collager med nogle forskellige billeder.👄😍🍇


Håber i kan lide det!😆

Xoxo Asta💒

Likes

Comments

Mode

Hejsa:)

Jeg tænkte at jeg lige ville vise jer mit outfit for i dag.
Jeg kan selv rigtig godt lide det her outfit fordi jeg synes at det ser ret fedt ud med en nederdel over denim/mom jeans, når det ikke lige er varmt nok til ikke at havde noget inden inder.

😜😉🚨

​Sweatshirt:​ genbrug

​Nederdel: ​Monki

​Jeans: DKNY

Sneakers: ​​New balance

Xoxo Asta 💒


Likes

Comments

Hej!
Jeg havde lige lyst til at lægge dette op, men jeg ved egentlig ikke rigtig hvorfor 😅
Jeg tror bare at det er fordi det er nogle mega fede billeder, og så er det LYSERØD BOBLEPLAST!💒😆

Likes

Comments

Inspiration

Hey! Jeg havde lige lyst til at starte en ny serie som handler om inspiration fra billeder af kunst, eller outfit-inspiration. Eller alle mulige andre kreative ting. De her billeder har jeg set på Instagram, de er ret seje og, de inspirere og motivere mig meget til alt muligt kreativ, men faktisk også til min stil!🎪Asta <3💒

Likes

Comments

Mode

Hej! Jeg har lavet en ny serie som hedder "fashion adventure", hvor jeg interviewer nogle forskellige personer med fed stil.

I dette afsnit har jeg min mega seje og søde veninde Alma med. Hun har en mega fed stil. Og så har hun også en blog som hedder "AlmaKaerup"den SKAL i virkelig gå ind og tjekkke ud, hvis vil blive inspireret til en mega fed og cool stil🐉

Læssss! ☺️

Hvad er dit navn? Alma Kærup
Hvor gammel er du? 12 år
Hvor kommer du fra? København
Beskriv din stil med ord: farverig og street.
Hvad laver du i din fritid, og hvad interessere du dig for? I min fritid går jeg til fodbold og dans, og jeg interesser mig for mode, kunst og interiør.
Hvad er et hverdags outfit for dig? Jeg har ikke nødvendigvis et outfit, men det er oftes et par dickies bukser, et par denimbukser eller en lang farverig nederdel, alt sat sammen fine farverige toppe eller en hoodie.
Hvad ønsker du dig lige nu til din garderobe? Det må nok være saks Potts Train Track Jacket, selvom den er rimelig dyr men man har vel lov til at ønske, lol.
Hvad for nogle butikker er dine ynglings? Ganni, street machine, monki og Urban outfittets
Er der nogles stil du ser op til? Jeg er helt vild med Veneda Budnys stil og Freja Wewers, og så også bare alle mulige andre fede personer på Instagram.
Hvad er dine ynglings emojis? 🚀🏁🛵🍊🐲
Jer til sidt har, du et godt outfit råd? Det er nok det ret klassiske at sige, men det er også bare det vigtigste synes jeg. Man skal gå i det man selv føler sig tilpas i og være ligeglad med hvad andre tænker om det.

Håber i kan lide det!
Alma og Asta <3

Almas Instagram er alma_kaerup

Likes

Comments

Rejser

Velkommen!

Her er der nogle billeder fra min sommeferie, hvor jeg var i Canada og USA. Jeg var blandt andet i New York (USA) Toronto (Canada), Montreal (Canada) og Boston (USA). Det var en mega fed tur! Og vi lavede alt muligt.

Håber i vil kigge med fremover!

Asta <3

Likes

Comments

Instagram@asta_misfeldt