Idag hitar ni mig här. Med feber, en kopp ingefära-te och oändligt många magasin. Tack vare att solen ville titta fram känns det ändå inte helt deppigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att detta har varit min utsikt de senaste dagarna. Inga filter, ingen redigering, bara helt naturligt och såå fint.

  • 25 Readers

Likes

Comments

Destinationen just nu är Hemsedal och känslan i kroppen är lycka blandat med smärta, haha. Solen har värmt våra ansikten hela dagen och benen värker men OJ vad härligt det är! Funderar på om fjällen kan vara meningen med livet? Allt är så bra, ingen hets, älskar det.

  • 29 Readers

Likes

Comments

Nu gör jag ett nytt försök. Idag var det sol och D-vitaminen boosta mig så pass mycket att jag fick feeling och ville prova på att slänga in några rader från mitt liv här då och då!

Likes

Comments

Julen, som sagt min bästa tid på året. Varför vet jag ej men oj så mysigt jag tycker att det är! I år var nog en av de bättre jularna. Vi var hos farmor som är ca världsbäst på julen och ständigt påminner om att "julen är barnens högtid". Jag klagar absolut inte och tänker se mig själv som barn i många år till!

Likes

Comments

Igår fick jag nöjet att dricka kaffe med henne efter jobbet. Vi drömmde tillbaka till Palma för typ exakt ett år sedan och tog igen tiden sedan senast. En liten Amanda boost som var mycket behövlig!

Likes

Comments

Två avtryck från min lördag som avslutades med middag på Tavena Averna. När vi ätit oss mätta hamnade vi på Hops med massa bra människor!

Likes

Comments

Lever ju stickade tröjor denna tiden på året. Denna underbara skapelse som jag hittade på Cos hade mer än gärna fått bli min!

Likes

Comments

Söndag kväll och jag tänkte sammanfatta dagen lite. Gårdagens glöggfest slutade upp på Henriksberg = kom hem sent & vaknade sent. Så dagen var först igång runt lunch för min del. Jag, syster och mor tog en promenad till stan för lite småfix men var så trötta redan när vi kom fram så vi började med en paus på da matteo. Är ju en lyckans ost som har en så fruktansvärt snygg syster, dör lite. Det var väl ungefär dagens höjdpunkt, sedan strosade vi runt i stan någon timme, kikade på matchande julpyjamasar och fönstershoppade innan vi åkte hem igen. Nu blire senaste avsnittet av Hela Sverige Bakar junior! 

Likes

Comments

Dagen hittills har varit topp. Åkte in till stan vid lunch för att få lite julshopping gjort men det slutade med att jag stötte in i min kära mor som var lika kaffesugen som mig. Vi hamnade vid en fönsterplats da matteo i Viktoria passagen och diskuterade bl.a. nyår. Supermys! Eftermiddagen avslutades med lite shopping till mig, så det kan gå haha

  • 99 Readers

Likes

Comments