Vardag

Hej på er. Long time no see hörni, Tänkte bara kolla in och uppdatera er lite om mitt liv och vad som har hänt på sistone. Jag har för det mesta bara jobbar och sedan levt ett helt vanligt liv. Inget speciellt har hänt och försöker för det mesta fördriva tiden medan Robin är i Magaluf, en sån där typisk killresa liksom. Om 8 dagar åker jag även till USA! Asså tiden har gått galet fort och snart är det dags. Hinner träffa Robin i 3 dagar innan jag åker och är borta i två veckor, det är så sjukt jobbigt att vara ifrån honom. Men jag är taggad och nervös över att få träffa min släkt igen efter flera flera år. Men jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska blogga på resan? Liksom ska jag ta med mig min systemkamera och dator? Är det något som skulle uppskattas och så undrar jag om jag själv kommer att orka bära på den, fast det lär ju vara värt det. Jobbet har väll varit den stora anledningen till att jag inte bloggat så pass mycket, men tar semester efter söndag så då lär det ju bli lättare. Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nytt

Äntligen får ni se vad som låg i Gucci lådan! Om ni läst min blogg så vet ni att jag länge suktat efter detta fina bälte. Har tänkt att spara ihop pengarna och köpa det själv, men på min födelsedag överraskade Robin mig med denna skönhet. Fick en bild på den för den hade inte hunnit komma ännu, vissa storlekar måste man vänta längre på. Men började böla när jag såg bilden. Först hade han köpt det minsta bältet som är 1,5 cm i bredden, alltså ganska så litet men fortfarande superfint, Dock så var självaste bältet för kort så var tvungen att byta den till en större storlek. Då bestämde sig jag och Robin att lägga till en liten slant var för att gå upp en storlek. Så tillslut blev det bältet med 4 cm bredd. Älskar den så mycket och tycker den verkligen går med allting. Har endast hunnit använda den en gång ännu men gud vad den drar åt sig uppmärksamhet haha. Är så tacksam och helt ärligt skämmer han bort mig way too much. Dock så tycker jag om att göra detsamma, längtar till Robins födelsedag hihi. Kram!

Likes

Comments

Vardag

Hej fina! Har haft en väldigt bra dag idag i Stockholm med min käraste mamma. Vi åkte in igen för att hon skulle lämna tillbaka ett par skor och sedan även fixa ett par glasögon till mig. Jag är nämligen galet närsynt, vet inte riktigt om nämnt det här på bloggen redan. Har i alla fall varit det i flera år nu men aldrig tagit tag i problemet. För det första så kostar det en del med bågar och sedan glas, sen så har jag aldrig riktigt kunnat se mig själv i glasögon förens nu. Men äntligen så hittade jag ett par som jag verkligen gillar från Vasuma! Inte för stora och med en riktigt smal ram, super fina i guld. Vi åt även lunch på Vete katten, kan verkligen rekommendera det stället om ni är sugna på en bra smörgås eller kanske en sallad! Kram på er.

Likes

Comments

Vardag

Tjenare! Det har ekat lite tomt hör de senaste dagarna känner jag. Men anledningen till det är att det har blivit full rulle i livet och jobbet. Har börjat mina pass i delikatessbaren och vissa dagar är 11-12 timmar långa. Men jag måste säga att jag trivs bra och känner att jag även jobbar riktigt bra. Sedan har det såklart varit midsommar som jag firade med massa kompisar. Men tycker att vädret var så himla dåligt då det var kallt och regnade för det mesta. Sedan har jag även gjort debut på Pinchos i helgen med Robin, Ida och Jakob. Det är en restaurang med cirkus tema och maten som man beställer är mer av en plockmat. All mat är alltså i väldigt små storlekar och så är det meningen att man ska välja 3-4 rätter. Det är en riktigt rolig restaurangen men det blir ganska dyrt om man vill bli riktigt riktigt mätt. Vi såg även den nya baywatch filmen, den var galet rolig och skulle lätt kunna se om den. Mer än så har inte hänt så vi hörs lite senare, kram!

Likes

Comments

Nytt, Tips

Inlägget är i samarbete med Idealofsweden

Rabattkod: SOMMAR20

Fick hem dessa två superfina skal från Idealofsweden igår. Dessa två skal är från deras nya sommarkollektion och åh så snygga dom är! Älskar skalet med monstera blad på, det är väldigt populärt just nu och förstår verkligen varför. Det finns fem nya skal i sommarkollektionen och jag valde Monstera Jungle samt Banana Coconut. Tror jag har fått en grej för "djungel" temade skal märker jag. Jag har en rabattkod till er som kommer att gälla i cirka 24 timmar på 20%. Kram på er.

Likes

Comments

Instagram@astabush