Header

Om mig

1. Pepparkakor eller lussebullar? Pepparkakor, lätt!

2. Skumtomtar eller knäck? Knäck, finns inget bättre julgodis!

3. Ischoklad eller marsipan? Ischoklad.

4. Köttbullar eller prinskorvar? Köttbullar såklart.

5. Julkorv eller julskinka? Julskinka, viktigaste på julbordet.

6. Lax eller sill? Sill.

7. Revbensspjäll eller Janssons Frestelse? Revbensspjäll.

8. Paradis eller Alladin? Ingen aning, båda?

9. Sylta eller leverpastej? Inget haha.

10. Glögg eller julmust? Julmust.

11: Rödbetssallad eller dopp i grytan? Rödbetssallad, ingen aning om vad det andra är.

12. Ris a la malta eller risgrynsgröt? Inget av dom, usch.

13. Äpplemos eller senap? Äppelmos!!

14. Hemma eller borta? Jätte svår fråga med tanken på att jag ska fira jul hos Robin i år. Han är ju dock som mitt "hem".

15. Utomlands eller Sverige? Spelar ingen roll sålänge jag är med människorna som spelar roll, aka Robin haha.

16. Ge eller få? Verkligen båda, fast lite mer att ge faktiskt. Tycker det är så kul när människor blir glada över vad dom fått samt så älskar jag att slå in presenterna också!

17. Mysteriet på Greveholm eller dieselråttor och sjömansmöss? Är det julkalendrar? Inte säker på vad det är faktiskt haha.

18. Chokladkalender eller paketkalender? Paketkalender & choklad!

19. Plastgran eller äkta? Alltid äkta!!

20. Arne Waise eller Ernst? Ingen aning.

21. När vill du att första snön ska falla? Aldrig. Jag gillar varken snö eller kyla.

22. Har du någonsin haft en grön gräsmatta på julen? Flera gånger tror jag.

23. När tycker du att det är dags att pynta? Första advent skulle jag säga.

24. Finns det något du vill göra mindre av denna julen? Nope.

25. Vilket färgtema tycker du passar bäst på julen? Rött och grönt.

26. Kan du komma på något negativt med julen? Jätte svår fråga.. skulle säga att julen handlar rätt så mycket om julklappar, vilket inte alla faktiskt har råd att med. Det finns många föräldrar som vill ge sina barn allt dom vill ha men inte har ekonomin till det, eller inte alls.

27. Blir du oftast mättad när julen är slut eller vill du ha mer jul? Mätt, verkligen.

28. Vad brukar framkalla mest stämning på julen/december? Julbelysning och julmusik!

29. Åker du pulka/leker i snön? Pulka och leka i snön!

30. Vilken är din favorit julfilm? Elf!!! Älskar elf!

31. Klär du dig fint på julen? Klär alltid upp mig lite till julen, klänning och lite festlig sminkning!

32. När öppnar du dina julklappar? På kvällen den 24 eller på morgonen den 25!

33. Julönskningar? Inget speciellt faktiskt. En iPhone 7 om man får välja vad som helst. Den nya kameran är otrolig!

34. Vilken är din favoritjullukt? Granris och när man julbakar.

35. Vad heter din/dina favoritjullåtar? Har en lista med massa av mina favorit låtar.

36. Gör du snögubbar? När jag var mindre såklart.

37. Favoritjulkalender? Brukade aldrig kolla på julkalendern när jag var yngre.

38. Konstigaste julklappen? Kommer tyvärr inte på något.

39. Vad är viktigast på julen? Mat, nära och kära samt julgranen.

Likes

Comments

Nytt

Woho efter tre veckor (!!!!) fick jag äntligen min tjocktröja jag hade beställt från Missguided. Köpte den när dom hade 50% rea så betalade endast 100kr. Tycker den är jätte fin, dock så var den större än vad jag trodde, tog till och med den minsta storleken. Så ett tips är att gå ner en storlek när man beställer från Missguided. Men jag lär aldrig beställa där ifrån igen. Helt sjukt att det tog 3 veckor för mitt paket att komma. Det tog 2 och en halv vecka för dom att ens skicka paketet i huvudtaget, man kan ju undra vad dom gjorde istället liksom. Skrev även flera gånger till deras kundservice och fick alltid ett svar men aldrig några resultat. Trodde inte jag skulle få mitt paket faktiskt. Så detta är definitivt sista gången! Kram.

Likes

Comments

Vardag

En liten uppdaterad på min dag. Vaknade upp runt 10 och tog den första bussen in till Södertälje. Kunde inte bestämma mig om jag skulle åka till skolan eller inte idag. Har nämligen i stort sätt inga lektioner på tisdagar men jag har jätte mycket plugg att göra så valde att sätta mig på espressohouse istället. Man skulle kunna tro att jag lever på espressohouse men det har bara blivit mycket på senaste tiden. Jag jobbar mycket bättre när jag inte är hemma, tror det är så för de flesta. Har en jätte jobbig engelska uppsats som ska in imorgon och jag är inte ens lite klar, typiskt mig att välja engelska 7 liksom. Men jag har i alla fall en början, så det gäller att jag kommer igång nu och sedan gör klart den på lektionen imorgon. Så ska sitta här ett bra tag tills jag är klar med det mesta. Kram.

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag, Fotografier

Två bilder, ena från en buske i höst och andra när vi landade i London precis när solen gick upp.

Många har redan börjat med sitt gymnasiearbetet men eftersom att jag går foto betyder det att jag ska fota någonting som mitt gymnasiearbete. Man ha rätt så fria händer faktiskt, vilket är jätte skönt för många har olika "stilar" när det gäller foto. Man ska även skriva om sin ide och hur det gick när man fotade, liksom självaste "resan". Jag älskar att fota natur. Massa macro och låg F stopp som 1,4.

För mitt gymnasiearbete vill jag så gärna åka någonstans, helst Island faktiskt. Det är så himla fint där och tror att det verkligen skulle passa mig perfekt. Tänkte åka dit med Robin men tyvärr förstördes min dröm eftersom att man måste vara minst 20 för att hyra en bil!!! Robin fyller 20 i augusti men det är ju alldeles för sent då. Tänkte på att ta med min pappa men han verkar inte alls ha tid och min mamma har inte körkort. Man måste verkligen hyra bil i Island för annars kommer man ingen vart. Finns så mycket att se och så många ställen att åka till. Vill inte att jag känner mig "fast" liksom.

Så jag har lite panik över vad jag ska göra, men har inte gett upp hoppen ännu om att resa någonstans. Norge är ju jätte fint, även Amsterdam och Skottland till exempel! Liksom Switzerland är ju helt otroligt. Förhoppningsvis så kommer allt gå bra ändå och jag blir nöjd med mitt arbete. Kram.

Likes

Comments

Kollage, Style, Tips

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR

Tänkte ge er lite tips på julklappar till den där speciella killen. Min pojkvän har i stort sätt allt på denna bild, har gett en hel del av detta till honom i födelsedagspresent och han blev otroligt glad. Flera av plaggen är hans favoritplagg! Alla plaggen kommer antingen från NellyMan eller JunkYard. Kram

Inlägget innehåller adlinks

Likes

Comments

Tips

Kan inte påstå att jag är så flitig när det gäller mina ögonbryn. Det tog en lång tid innan jag började noppa dem och det är faktiskt inte så ofta jag känner att det behövs. Men jag har prövat en hel del olika ögonbryns produkter, allt från gel till pennor. Men har kommit fram till att mina favorit produkter till mina ögonbyn är dessa två från NYX. Två pennor, en smal och en tjockare. Börjar alltid med den smala för att göra linjer samt fylla i lite, sedan tar jag den andra som är mer av en "crayon" och fyller i allt. Har rätt så mörka ögonbryn, med tanken på att jag slingar mitt hår blont lite då och då. Brukade förut använda pennan från Anastasia men den är extremt mycket dyrare än NYX och dom är exakt lika bra! Produkterna finns att köpa på H&M.

Likes

Comments

Instagram@astabush