Vardag, Fotografier

Min fina mamma bland blommorna!

Idag åkte jag och min klass upp till Moderna Museet för att kolla på ett par utställningar. Har ju sagt ett par gånger att jag länge velat ta mig upp till Stockholm för att fota i Kungsträdgården. Så efter Moderna Museet gick jag till Kungsan och träffade min mamma som hade varit på möte. Hann dock endast ta ett par bilder på blommorna för det blåste som bara den, tillslut började det även att spö regna. Så typiskt, det stod att det skulle vara soligt hela dagen men så blev det såklart inte. Men fick i alla fall några fina bilder på min mamma. Vi sprang även in till Zara när det regnade och jag fick med mig en ny skinnjacka! Sen åt vi en super god buffe också. Nu ligger jag hemma hos Robin och är helt inställd för myskväll! Kram.

Likes

Comments

Nytt, Style

Fick hem min studentklänning idag. Asså jag är så himla nöjd. Den sitter superbra och är verkligen perfekt sydd. Dock så tog jag bort ett band som satt i mitten av bröstet, den satt lite konstigt på mig. Men annars så är allt precis som jag önskat! Prövade även klänningen med mina skor och min mössa, kan ni förstå hur taggad jag blev på studenten? Är så sjukt redo! Kram.

Likes

Comments

Photoshop

Något av mitt favorit verktyg i photoshop måste verkligen vara kloningsverktyget. Jag använder den konstant för att städa upp på mina bilder en del. Till exempel om man råkar ha smuts på kläderna eller om det är någonting som stör i bilden. La upp en liten "tutorial" på hur man kan använda verktyget här i bloggen för ett tag sedan. Ni hittar den i kategorin "Photoshop". Men för er som är intresserade utav foto rekommenderar jag verkligen att ni söker på fler tutorials. Finns massa bra videos på t.ex. Youtube. Allt jag har lärt mig om photoshop har jag antingen lärt mig själv eller från Youtube! Kram.

Likes

Comments

Nytt

Förlåt för mina hemska ögonbryn som jag inte fixat på jätte länge!!!

Hej på er! Ser ni mina nya fina fransar? Min kompis Ebba har nyss börjat göra fransar och hon fick öva på mig idag. Jag har aldrig haft fransar förut men alltid varit sugen på att pröva. Dock så har jag aldrig riktigt vågat prova på grund av priset, samt att man lätt blir beroende haha. Men tänkte att jag skulle passa på nu när Ebba ändå behövde folk och öva på. Guuud vad känt det känns asså. Man känner sig fräschare med en gång! Jag hatar att använda mascara, eftersom att det alltid blir så klumpigt och sen är jag dålig på att applicera också. Men nu kommer det gå tusen gånger fortare att fixa sig på morgonen! Hennes instagram heter Eafransar på instagram, så in och följ henne. Kram.

Likes

Comments

Nytt

Hämtade nyss ut mina nya fina palazzo byxor! Dom är så himla fina och kommer vara sjukt fina i sommaren. Palazzo byxor är vida och raka vid benen, rätt så långa men tajta vid midjan. Ens ben ser så sjukt långa och fina ut! Har samma par i vitt och älskar dom. Dock så är dom sjukt långa, även XS. Men jag har tur då min mamma är designer och kan sy så otroligt bra! Jag är 167 lång, om det hjälper er. Kram!

Likes

Comments

Vardag

Usch vad tråkig bloggen har varit de senaste dagarna. Har inte fått ut några bra inlägg och har inte haft någon motivation. Har varit så mycket jag velat göra, men känns som om inget riktigt blir av. Har till exempel inte åkt in och fotat träden i Kungsträdgården ännu, något jag alltid gör varje år. Dock så ville jag ha en modell på fotona istället men våra scheman har varit så svåra att få ihop, blir lätt så när man pluggar och sen jobbar.

Men känner att jag inte fotat tillräckligt huvudtaget, kanske är pågrund av att vädret vände tillbaka helt till vinter. Var så taggad på vår och lite grönt igen. Sen har jag även inte haft något att fota, det har verkligen inte varit någonting. Jag har ju några få ynka veckor kvar i skolan och betygen sätt redan den 24 maj, det är verkligen sjukt. Är stressad och väldigt fokuserad på skolarbetet som jag inte fått klart ännu. Gjorde mitt allra sista NP idag och det känns så sjukt bra. Det gick även jättebra! Hade även omprov idag som gick galant, känns så bra när allt liksom glider på. Och jag vill fortsätta med den känslan. Jag vill lämna in allt och sedan känna mig nöjd med mitt arbete.

Jag vill verkligen inte negligera bloggen men det är så lätt hänt när man är stressad och så fokuserad på någonting annat. Mina tankar går liksom inte mot blogginlägg just nu och då blir det väldigt dåligt med idéer. Förhoppningsvis kan jag balansera de båda nu på slutet så gott som möjligt! Kram.

Likes

Comments

Instagram@astabush