Nytt, Tips

Inlägget är i samarbete med Idealofsweden

Rabattkod: SOMMAR20

Fick hem dessa två superfina skal från Idealofsweden igår. Dessa två skal är från deras nya sommarkollektion och åh så snygga dom är! Älskar skalet med monstera blad på, det är väldigt populärt just nu och förstår verkligen varför. Det finns fem nya skal i sommarkollektionen och jag valde Monstera Jungle samt Banana Coconut. Tror jag har fått en grej för "djungel" temade skal märker jag. Jag har en rabattkod till er som kommer att gälla i cirka 24 timmar på 20%. Kram på er.

Likes

Comments

Nytt

Fick med mig hem denna fina tunna jacka från Zara när jag var i Stockholm igår. Den kommer ifrån Zara Basic och älskaaaar den. Den sitter så himla fint och passar perfekt till en lite finare outfit. Har inte riktigt någon tunnare jacka till när det är rätt så varmt ute men man ändå vill ha någonting på sig. Den kostade 499kr och jag köpte den i stl XS. Kram!

Likes

Comments

Om mig

-Idag tisdag ska jag in till Stockholm med min mamma för att hjälpa henne att shoppa lite. Är rätt så bra på att få andra och shoppa har jag märkt. Det var länge sedan hon handlade något och det brukar gå bättre om jag hjälper till.

-Onsdag är det jobb igen. Jag ska börja mitt första skift i delin för sommaren och tror att det kommer att bli väldigt kul. Dock är det ju snart midsommar och skulle gissa på att många smörgåstårtor måste bli gjorda.

-Torsdag jobbar jag även i delin. Kommer för det mesta vara där under sommaren, mycket skönare än till exempel kassa.

-Fredag är det midsommarafton och det ska firas hemma hos en kompis med Robin och massa andra. Jag jobbar nämligen dagen efter och kan därför inte åka så värst långt hemifrån.

-Lördag och jag jobbar igen. Men det är en röd dag vilket gör en mycket mer motiverad.

-Söndag har jag inga planer och ska nog mest ta det lugnt och spendera dagen med Robin. Har två långa pass på måndag och tisdag så vill inte göra något speciellt på söndagen.

Likes

Comments

Tips, Kollage

Inlägget innehåller adlinks.

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR

Klicka på länkarna ovan för att komma till produkterna

På senaste tiden har jag verkligen märkt hur kilklackar börjat komma tillbaka. Nelly har fått in en hel del och jag börjar faktiskt att tycka om dom. Förr i tiden så hade jag skakat på huvudet helt och hållet men nu skulle jag faktiskt kunna tänka mig att köpa ett par! Kram.

Likes

Comments

Vardag

Heej på er! Visst har det varit en sån underbar dag dag? Jag tog vara av värmen och åkte in till stockholm med ett par girls för att gå i butiker och bara njuta. Det är ju galet mycket reor just nu men köpte bara en klänning från Zara. Den är så otroligt fin med en öppen rygg och hela köret. Måste dock åka in och byta den för dragkedjan gick sönder när jag försökte stänga den. Så det suger att jag måste fixa det, hade varit en fin klänning till midsommar. Annars så satt vi i Kungsträdgården och tog ett glas, dock så tog värmen nästan slag på oss. Har ju ungefär en mini semester i en vecka och sedan börjar jag jobba hela sommaren, otaggad men ändå taggad. Kram!

Likes

Comments

Tips

Sen jag klippte mitt hår kortare och slingade det blondare har jag försökt att hålla det så friskt som möjligt. Såklart sliter blekningsmedel en del på håret och det går ju inte direkt att undvika. Men jag har hittat en hårrutin som funkar väldigt bra för mitt hår! Tänkte därför dela med mig av vad det är fr produkter som jag använder mig av.

Loreal professionnel paris- Silver schampoo som jag använder åtminstone 1 gång i veckan. Om jag vill ha större effekt har jag shampoot i håret ungefär 15 minuter! Verkligen en av de bästa schampoot som jag använt, fungerar så bra.

Loreal paris Elvital Caring balm treatment- En hårinpackning som också kommer ifrån Loreal. Använder den oftast efter silverschampoot, eftersom att håret kan bli rätt så torrt efter.

Schwarzkopf Gliss Hair repair- Använder denna sprej flitigt som ni kan se! När mitt hår är handdukstorkat sprejar jag balsamsprejen i mitt hår. Mitt hår kan trassla rätt så lätt och den gör det mycket lättare att borsta ut håret, den hjälper även för slitna toppar.

Schwarzkopf Gliss daily oil elixir- En hårolja som jag använder efter balsamsprejen, lägger dock den endast i mina toppar och undviker rötterna för att inte göra håret oljigt.

Likes

Comments

Instagram@astabush