Hej alle sammen

Jeg er blevet ret vild med nelly.com og har derfor fundet et mega lækkert sommer sæt derinde fra. Det er et super fest sæt om jeg selv overvejer at købe her til når det bliver lidt varmere, men også bare til hvis man skal til nogle fine lejligheder. jeg er i hvert fald mega vild med sættet,

links

Toppen kan du finde Her

Tasken kan du finde Her

Skoene kan du finde Her

Bukserne kan du finde Herxoxo Asta Bruun

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej alle sammen

Nu kommer mit første "rigtige" blogindlæg, håber i ville tage godt imod det.

I dag skal vi snakke lidt om tandblegning. Jeg har prøvet noget helt nyt nemlig 100% Natural Teeth Whitening som er en naturlig tandblegning der for det naturlige hvide frem i dine tænder. Det er 100% naturligt og det VIRKER, jeg er så glad for dette produkt, jeg har prøvet det i en uges tid nu og kan allerede se forandring. og bare rolig, det indholder ikke kemikalier, Det er såmænd bare kokosnødeskal der er blevet forkullet i ovnen, økologisk appelsinskal ekstrakt og organisk mynte ekstrakt Jeg er så glad for mit produkt og kan 100% anbefale det.

Du kan købe produktet her til kun 129 kr https://www.deal-it.dk/flotte-taender-med-aktivt-kul


xoxo Asta bruun

Likes

Comments

Hej alle sammen

Velkommen til min blog..

Mit navn er Asta Bruun, jeg er 15 år gammel og kommer fra en lille by udenfor Aalborg. Jeg er lige gået ud af 9 klasse og har nu læseferie. Jeg har valgt at starte denne her blog op fordi jeg synes det er noget helt vildt spænede noget, og jeg følger selv en masse blogger. Min blog kommer meget til at handle om Fashion, Beauty og lige havd jeg går og laver. Lige nu har jeg som sagt læseferie hvor jeg egenligt bare læser til de eksamener jeg skal til.

Jeg laver et blogindlæg omkring eksamener, og de eksamener jeg har været til og dem jeg skal op til senere.

I min fritid går jeg til cheerleading, som jeg går rigtig meget op i, mit hold vandt en 2 plads til DM, og derfor kvalificerede vi os til EM i prag den 21-25 juni!

Håber i ville læse med, i er altid velkommen til at skrive hvad i gerne ville have jeg måske blogger om og får mine synsvinkler på noget.

xoxo Asta Bruun

Likes

Comments