Här är mina favoriter bland H&Ms badkläder. Bikinin högst upp till vänster har jag redan slagit till på, perfekt med bandeau bikini för att slippa ränder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vår och sommar föredrar jag en lätt bas som låter mina fräknar synas. Armani Luminessence CC cream jämnar ut huden, ger lyster, återfuktar och har spf 35. Enda minuset- den pyttelilla tuben och det höga priset. Ni hittar den här

Likes

Comments

Jag älskar att testa nya skönhetsprodukter men har några favoriter som jag alltid har hemma. Clarins beauty flash balm finns alltid i mitt badrumsskåp och följer med mig på alla mina resor. Jag använder den som ansiktsmask, primer och dagcreme. Den ger ett fantastiskt glow och får en att se sådär underbart pigg och hälsosam ut.

Jag köper min hos min favorit webbshop Skincity .

Likes

Comments

Jag ska gifta mig nästa sommar och planerar för fullt. Jag längtar så tills jag hittar min klänning, just nu tänker jag mig något med spets och djup rygg.

Likes

Comments

Jag är så kär i min nya gula väska från Mango. En liten färgklick i mocka som ska få hänga över min axel i vår. Ni hittar den här för 349kr, ett riktigt kap för äkta läder tycker jag.

Likes

Comments

Hittade den här fantastiska spetsblusen från Self Portrait. Styla med smala jeans och ett par snygga klackar så är du redo för fest. Du hittar den på Wakakuu för 2599kr.

Likes

Comments

T-shirts med print funkar alltid. Matcha med mom jeans för den ultimata looken.

Likes

Comments

Jag använder Pinterest dagligen för att hitta stylinginspiration. Här är ett urval av vad jag kikat på under veckan.

Likes

Comments