Nu var det bra längesedan jag skev iigen! Helgen var intensiv men årsmöte och fest och massa kärlek.

Veckan har gått i samma tecken massa kärlek från höger till vänster! Så ofantligt glad över all kärlek som ges från allt till alla!

Idag visar vi våra älskade nyheter i Mary Kay i en speciell tillställning för våra gäster ♡

Kramar Assa 🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min björn min kära nallebjörn! Nalle phu har liksom på något sätt blivit en björn som jag försöker ha med mig i mina tankar när det blir för intensitet.

Idag är det Fredag och firar första veckan tillbaka på jobbet känns grymt skönt önskar bara att energi ville samarbeta med allt jag vill göra! Soffhäng ett litet tag till sen blir det att försöka städa och greja lite ❤

Kramar Assa

Likes

Comments

Hör kommer ett riktigt jävla klaga inlägg! Idag är en riktig skot dag! Haft huvudvärk i 4 dagar, den där sorten där inte ens värktabletter hjälper! Somnar med huvudvärk och vaknar med huvudvärk! Brukar inte ha huvudvärk så detta är oerhört jobbigt. Inte nog med huvudvärk så kom den där härliga mensen! Så nu har jag huvudvärk samt att jag vartannat ligger och svettas sönder tack vare mensen. Ibland önskar jag fan att jag vore man! Som bara kunde gå ut genom dörren när det blir lite jobbigt med frugans humör


​Kramar  Assa

Likes

Comments

Idag kom den efterlängtade snön äntligen! Trots att jag fått skotta snö vid 3 olika tillfällen idag klagar jag inte. Vägarna har inte varit skottade och på vägen från jobbet låg 4 bilar i diket men jag klagar inte. Jag älskar att träd, buskar, vägar och gräsmattor är vitbelagda jaa jag älskar att vi får ett härligt vitt vinterlandskap och allt som hör det till. Som att ut och leka i snön åka pulka, grilla korv, dricka varm choklad.

Så nu kanske ni förstår att jag hoppas att det inte regnar bort under natten utan att vi har massor att njuta av när vi vaknar imorgon.

Känns skönt att vara tillbaka på jobbet, får massa energi av alla underbara kramar barnen ger, alla skratt och alla härliga samtal. Känns som jag kunnat säga detta hur många gånger som helst, shit vad jag saknat alla barnen 😍

Kramar Assa

Likes

Comments

Godkväll!

Igår hade jag glädje att få ta en tjuvtitt på vårt kommande sortiment i Marykay! Det är alltid lika festligt att se alla nya produkter.

Dessa två härliga paletter kommer att gästa oss i vårt sortiment iaf så långt lagret räcker. Båda palleterna gav en bra täckning men tjusiga färger. Min absoluta favorit är den översta då den färg skalan passar min hudtorn lite extra bra.

In permanent i sortimentet kom en ny doft på vårt älskade satin hands. Med samma egenskaper som den nuvarande satin hands.

• Härligt mjuka händer utan torra och nariga områden

• Varsam exfoliering och rengöring

• Återfuktning i upp till 24 timmar
• Len och ljuvlig

unika med detta satin hands är att det även finns i mindre storlek perfekt att ta med på semestern.

Så kontakta nu din konsult så du får testa alla dessa skönheter ❤

Kramar Assa

Likes

Comments

Detta är min Maja! Hon vet alltid vad hon behöver göra för att jag ska vara lugn och inte stressa upp mig för saker och ting! Som idag när jag försöker få ordning på lite papper, så lägger hon sig i mitt knä hon gillar iinte i vanliga fall att ligga i knä och nu har hon legat här i 2 timmar! Min älskade misse Maja!


Nu blir det iaf ett försök att åka iväg och hämta lite produkter som jag kan leverera i veckan! ❤

Kramar Assa


Likes

Comments

Godmorgon!!

Älskar dessa mornar när allt bara rullar upp! Blev väckt vid 9 och har redan hunnit med att göra frukost. Det för mig är ett stort steg! Frukost består av en harbalife Shake och en kopp kaffe. Ni vet det där nyårslöftet jag pratade om i början av året, att gå ner i vikt eller bli mer hälsosam är inte ett av det löftena. Jag tänkte att det kommer att komma oavsett nyårslöftet eller inte. Hebalife får mig helt enkelt att bli piggare och jag behöver aldrig tänka på vad jag ska äta till frukost!

Ett av löftena är däremot att jag ska utveckla mig själv och mitt Mary Kay! Så att så sakta nu komma igång känns helt jävla underbart! Det jag satsar kommer jag att investera i mig själv!

"Winners never quit, quiters never win"

Kramar Assa

Likes

Comments

Hej hopp!
Ibland så blir saker och ting inte riktigt som man tänkt sig. Idag är en så dag. Jag försöker att i lugn och ro ta till mig saker som händer i min omgivning samt att förstå hur många människor jag har i mitt liv som faktiskt älskar mig för den jag är. Som bryr sig om hur jag mår. Jag är lyckligt lottad. Som sagt det blev inte som jag hade tänkt mig, jaga trodde jag skulle bli totalt sönder stressad över allt som skulle hända underdagen men motsatsen bevisades, inte pågrund av att det var lite att göra utan pågrund av att alla är så kärleksfulla.

Börjar känna mig mer och mer som hemma i huset vilket känns som en lättnad. 
kramar Assa

Likes

Comments

JJupo som det låter har det varit sämsta dagen på riktigt länge! Inte orkar/velat göra någonting. Har under hela dagen kämpat som en jävla idiot för att för att få något gjort. Vilket i slut enda tydligen inte syns ett jävla skit!

Min älskade man har börjat träna det är ju trots allt januari och som föregående år kör han som en jävla idiot i början av året. Han glömmer bort att jag existerar för att han ska kunna träna! Och jaa det är jävligt jobbigt när man står helt själv med allt.

Jag är sjukskriven för att jag har gått in i vägen för att det är för mycket i det privatlivet, har under senare tid längtat efter jobbet som en dårre och börjar på måndag jobba 25%igen. Det har varit och ät en prövning varje dag. Jag vet inte om jag kommer vakna med känslan av att ha energi eller om jag kommer vakna av känslan att jag orkar inte det någonsin igen.

Tänkte iaf att jag imorgon ska försöka få iväg min bil då den är sönder så jag kan få den lagad, antagligen kanske den inte startar pga att den stått ett tag. Saknar mitt liv mer ensam än någonsin, jag har hittils inte tjänat något på denna flytt!


Oj vad gnällig jag är!! Förlåt!

Kramar Assa

Likes

Comments

Godmorgon!

Efter att intresserad sovit igår natt var det jag som somnade innan klockan 19.30.

Skönt att vakna nu utsövd och förväntansfull, någon hade sagt till mig att det ska vara snö ute så hade önskat att för första gången se huset snötäckt, inte ens en enda snöflinga måste erkänna att jag grymt besviken.

Som jag skrev så är det nytt år vilket naturligtvis innebär att grannen ska ut!

Då aldrig tidigare har haft en gran som barrat sså förbannat jävla mycket tidigare! Blev att klippa sönder den gren för gren för att slippa få barr i hela huset!!

Nu får det bli frukost då jag är oerhört jävla hungrig!!

Kramar Assa

Likes

Comments