View tracker

Woohoo idag kom inloggningsuppgifterna till Mary Kay <3
Ren lycka att kunna sitta och läsa igenom ett och annat, nu återstår såklart bara att jag ska få min produkter =) Lite smått fundersam på en och annan sak som jag vart lovad men som antagligen inte kommer att bli så oerhört besviken, hoppas min teamleader kommer att kunna lösa detta.


​Nu börjar magen bli hungrig så det är dags att bege sig mot köket och laga lite mat. Har dock inte bestämt vilken mat. Funderar på att be Jerry göra kycklingbörjare idag =)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tjoho!
Nu händer det mycket saker i mitt liv må jag säga. Igår hade jag bästa Frederike här och vi snackade om allt mellan himmel och jord. Vi pratade om våra män, skolor, jobb och barn men den största samtalsämnet igår var ändå Mary Kay. När Frederike började sälja i våras kändes det självklart att jag skulle bli hennes kund. Lika självklart kändes det igår när hon frågade om jag vill bli en del av hennes team =)

​Jag har själv använt produkterna i fyra års tid, och jag har bara en massa gotta att säga om det. Nu väntar jag med spänning på att min första leverans ska komma hem =)
Super lyckliga jag <3

Likes

Comments

View tracker

Som ni kanske har läst såhar ni kanske förstått att jag i ett Viktväktarna. Tyvärr tyckte inte jag attdetta fungerade för mig. Jag kände mig totalt tokig på att räkna och väga allthela tiden, och jag förstår varför man ska göra det för att man ska kunna gåner i vikt. Men när att äta blev stressigt och livet kändes förjävligt pga. attman skulle hinna med att äta valde jag att sluta.

Strax innan sommaren var min man med rugbyn och fick en skanning som visadealla värden i kroppen, ett ungefärligt värde. Måndagen efter tog han med mig påen vägning. Det var första gången jag kom i kontakt med Herbalife.

Första dagarna var ett rent jävla helvete, jag var hungrig konstant hela tidenoavsett om jag precis ätit. Veckan efter började på samma sätt, jag börjadetappa tron på om detta verkligen var något för mig. Lördagen på andra veckanhände något, jag var inte hungrig jag hade ofantligt mycket energi.

Nu gick det fort, veckan efter började jag få tillbaka min färg och orken gicki taket lyckliga jag.

Sen blev det sommar och jag valde att inte köra till hundra under 2 veckor. Nuär det full fart igen och jag känner mig lyckligare än någonsin, jag orkarhoppa och busa med barnen, jag springer och varje gång någon säger något om minvikt blir jag över lycklig.

Min strävan av att komma ner i vikt är ofantligt stor men nu börjar jag kännaatt jag har hittat hem. Det är detta jag ska göra nu för att jag ska lära kännamig själv =)

Jag vaknar varje morgon och längtar efter att få dricka en fantastisk shake.

Likes

Comments

Det är så skönt att äntligen ha kommit in i rutiner igen. Att äntligen vara tillbaka på barnan.
Jobbet fungerar så oerhört bra, och är så otroligt tacksam att jag fått denna möjligheten. Varje dag känner jag att jag lär mig nya saker och utvecklas något som jag har längtat efter ett bra tag, Samtidigt som jag utvecklas som pedagog utvecklas jag även som mig själv alltså som Alexandra. Av den anledningen att man frågar mig hur jag tänker och ser på saker. Vilket direkt betyder att jag måste få ett hum/ tänk om hur jag ser på det.
Mycket kanske högskolan bistår med som fakta och olika teorier men när man kommer ut i verksamheten känner jag mig ändå så oerhört naken. Jag saknar erfarenhet i många av dagens/verksamhetens olika delar. Sen finns det alltid några som betyder mer som förebilder än andra. Jag har två, dessa två känner jag att jag kan fråga allt mellan himmel och jord och jag kommer att få ett svar och ha chans att utvecklas, samt deras förhållningssätt som jag älskar varje gång tänker jag " en sån pedagog vill jag me vara" dock har jag långt kvar ditt men jag har en strävan som jag vill nå.


Bjuder idag på en äldre bild där jag är rödhårig/mörkhårig. Det krävdes många dagar och behandlingar hon frissan innan mitt bröllop för att få tillbaka det blonda håret. 
Nu blir det att snart krypa ner i sängen för i morgon är det jag som öppnar =)
Sov gott

Likes

Comments

​Nu var de allt längesedan jag skev. Och mycket har hänt. Vi har nu kommit in och iordning i vår nya lägenhet och vi trivs oerhört bra. Vi har även fått reda på att vi har fått tillgång till ett hus så vi kommer snart att flytta igen. Jippi. 

I måndags började jag på jobbet så nu kör vi jobb och plugg i ett halvår iaf =)


Ska försöka bli bättre på att uppdatera här 

Likes

Comments

Jag drar mig för att skriva detta inlägg då detta inlägg är en riktig bekräftelse på hur stor man misslyckats med sin vikt.
Jag tillhör den sorten som alltid kämpat med min vikt på ett eller annat sätt. Jag har alltid varit stor. Första gången jag ändrade kosten var med stoppljusen i viktväktarna, efter det har det bara rullat på den ena bantnings metoden efter den andra.

En vår bestämde jag mig för att dricka soppor. Jag drack under en period av 9 veckor dessa veckor var då inte speciellt jobbiga, klart som fan att jag var hungrig men tyckte ändå att det gick över förväntan. Har nu i efterhand förstått att jag var en riktig bitch 24/7.

Ju mer jag gick ner i viktig desto lyckligare blev jag. Fanns inte en dag som jag inte skrattade och kände mig vakrast. Samtidigt fanns det inte en enda dag som jag inte fick höra något negativt om min vikt. Främmande människor kom fram och sa hur tjock och äcklig jag var. Helt plötsligt tyckte människor det var okej att kritisera och såga mig vid fotknölarna. När jag ser tillbaka på bilder och minnen så förstår jag att det kanske inte var min vikt det egentligen kritiserad men någonstans är det bara jag som kan välja hur jag tolkar vad du säger till mig.


Jag vet att skillnaden är stor.
Jag vet hur mycket jag gått upp.
Jag är inte blind jag ser du behöver inte påminna mig att jag borde gå ner i vikt. Jag bli faktiskt däremot ledsen när du säger att jag behöver verkligen vända denna onda cirkel och jag inte kan gå upp mer i vikt nu. Jag har faktiskt detta år gått ner 10kg men det är klart att ingen ser det för att det är många kg kvar att gå ner.

​Jag är påväg tillbaka till denna vikt men det kommer ta tid denna gången. Denna gång ska jag njuta av tiden det kommer att ta att nå mitt mål samtidigt. Det kommer garanterat bli både massa minus men även ett och annat plus för ja vet att det är så min kropp fungerar. 

Kärlek till alla!

Likes

Comments

​Idag är en dag som är grå och dyster. Tappat all motivation till att få något gjort med skolan, känns bara tråkigt och jobbigt så funderar på att ta en förmiddag här utan plugg. Kanske fixa och dona lite. Längtar hem så in i norden nu. Känns som att man inte riktigt får något privatliv när man bor hos mor och far. 

Kaffet står på bordet iaf och det ska bli oerhört gott att dricka andra koppen för dagen. 

Likes

Comments

Jaa hjälp vart ska jag börja, idag är en sådan dag som bara gör att man blir alldeles utmatad. Inatt har jag sovit som en kratta då maken snarkat väldigt ljudligt har jag varit hemma hade jag sovit på soffan. Några timmar blev det iallafall tillslut. Jag är en person som behöver min sömn annars är jag verkligen inte att leka med. Jag blir en riktigt jävla bitterfitta och vägrar göra saker jag inte känner för. 

Nu sitter jag iallafall i soffan hos mor min och önskar att kvällen kunde komma fortare så att jag kan lägga mig och sova. Funderar allvarligt på att sova på soffan i natt. Behöver verkligen sömn nu. 

Hoppas ni har haft en bättre dag. 

Likes

Comments

Idag är jag sådär hopplöst trött, så halv 8 bestämde jag mig för att nu är det dags att krypa ner i sängen. Jerry väckte mig vid halv 11 när han kom hem efter att varit ute med sina kolegor. Tog en stund men till slut somnade jag om och vaknade lika trött i morse. Jag förstår inte, måste vara vädret. Vill ha sol och värme!

Idag är det skoldag med inplanerad ws i matematik. Kan inte alls påstå att jag är taggad men förhoppningsvis släpper det när man väl kommer igång i em. Nu får det bli ytligare en kopp kaffe i hopp om att jag ska bli piggare!

Fick precis reda på att vi inte ens ska vara i skolan utan på en lekplats. Känner mig inte alls i form!

Likes

Comments

​Insåg nu att det var sjukt längesedan jag skev ett inlägg men sjukt mycket har hänt oxå. I fredags låg en lapp i brevlådan att på måndag kommer vi att börja i ert badrum =) himla lycklig vart jag samtidigt som jag visste att det betyder att jag måste börja packa ihop och förbereda för ett par veckor hemma hos mor och far min. Känsla att flytta hem till föräldrarna är inte alls rolig, hade Jerry inte varit med hade det nästan känts som att vi skiljt oss! Men tack gode gud att vi är här båda två och att vi njuter av varandra och att vi är lyckliga och att vi slipper bo utan badrum.
Min bror börjar dock tröttna på att jag är " hemma" hela tiden och frågade igår efter att jag varit här i två dagar när är det dags för dig att vara hemma hos dig lite mer? haha underbaraste. 

I fredags åkte vi till våra underbara vänner i Dalsjöfors och njöt av grillat samt promenad i deras stora och helt otroliga trädgård, blir sjukt avundsjuk och sugen på hus när jag är hos dem. Blev några timmar mys med deras dotter med. Nästan hela eftermiddagen, kvällen satt vi på deras inglasade altan innan vi flyttade in i soffan. 

Lördagen var en jobbig dag, både jag och Jerry kände oss ur form och bara låg i soffan hela dan eller iaf tills fyra då det var dags att åka till ett annat par av våra underbara vänner. Killarna var ute och byggde altan samt att det grillade samtidigt, gottit blev det allt. Vi tjejer passade på att prata i kapp och drick vin =) allt lika mysigt att prata skratta och prata minnen med denna underbaraste donna. 

Oj blev ett långt inlägg! Hoppas ni stod ut! =)
Kram

Likes

Comments