Haft det riktigt skitjobbigt i några dagar, med nära till panikångest och deppighet så är jag rätt glad att jag har den arbetsträning jag har.

Jobbat morgon idag, vilket betyder att jag haft möjlighet att sitta ner och kunna mysa med vovvarna en hel del. Mina favorithundar var på dagiset idag så hade famnen och knäet fullt med sovande hundar. Vilken terapi det är!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Väntar på att kvällens valpträff skall börja om en halvtimme. Får hoppas att några kommer alls då hundcafeet i lördags så var det inga som kom.

Dessa små liven är så roliga å så mysiga, men ack så mycket jobb.

Tur att man har minigrisar å gnagare till sällskap innan någon annan kommer.

Likes

Comments

Har varit tokförkyld hela veckan. Vilket har varit skönt när vädret varit som det varit. Men igår blev det äntligen sol, jag mådde bättre och då passade man på att sola på balkongen en sväng.

Förkylningen har nu börjat släppa, men täppt näsa och hosta sitter kvar fortfarande. Vilket inte alltid är så kul, men bara det släpper.

Idag kommer det bli ännu varmare, så man får väl sätta sig på balkongen igen och försöka få lite mer färg :)

Likes

Comments

Efter att ha försökt vara lite mer ambitiös dom senaste tre veckorna med att arbeta konstant med 2 lediga dagar under tiden så slog det tillbaka på mig.

Vaknade med halsont, snorig, slemmig och hostig. Blir nog att försöka att ta de lugnt och inte jobba den här veckan.

Inte nog med det, så gör ryggen så ont och inflammationen i nerven gör sig påmind. Då jag har gått ojämt efter en operation i knäet så har all värk i höft å rygg blivit värre med tiden

Likes

Comments

Gårdagen tillbringades på Pride med SSU i Växjö större delen av dagen med pojkvännen och en gemensam vän till oss. Mellersta systern var med och peppade oss, samtidigt som hon skulle förbereda allt.

Ca 10 000 människor var med, man kände kärleken i luften och människor som stod upp i solidaritet för allas lika värde oavsett vem dom älskar och vem dom är.

Äntligen börjar folk tåla att alla älskar olika, människor som älskar människor av damm kön är inte lika tabu. Människor som föddes i fel kroppar, får äntligen en chans att få vara sig själva.

Samtidigt som det finns människor som gör allt för att förstöra hbtq, som skadar dessa underbara människor som inte vill något annat än att få vara sig själva och kunna få älska precis den dom vill.

Likes

Comments

Ibland är de tur att man har denna Donna när kroppen och hjärnan inte vill samarbeta. Kroppen gör ont och hjärnan vill så mycket mer än bara det här

Likes

Comments