Godmorgon och välkomna hit 😊

Efter en super bra helg så tänkte jag uppdatera lite!
förresten det är OKTOBER 🍁

Ja, men vad har jag gjort denna helgen?
Det är nämligen så att jag har varit hos en av mina närmsta vänner. Så i fredags tog jag tåget till uddevalla och dom kom och hämta mig vid tågstationen, sen åkte vi faktiskt till mariestad haha!
Min vänns pojkvän har en son som bor i västerrås så vi mötte dom i mariestad och hämtade upp Texas som han heter. Så det blev en hel del att åka tåg och bil!
På lördagen åkte vi och hämta en soffa dom hade köpt och på kvällen åkte vi på en underbar bilträff i trollhättan, vi kom inte hem förrens 00;00. Sen blev det söndag, och jag ska åka hem, men upp och hoppa tidigt för vi ska vara i stallet 08:30 - 16:00 för min vän hade stalljour, direkt till tåget efter stallet för att lämna av mig! vilken lyckad helg må ja säga..
MEN, alltid ska det vara något och denna gången var det min axel som krånglade och min ENDA bh jag hade med mig gick SÖNDER och mina bröst bara hänger och dinglar (inte skönt någonstan) detta handlar då om att byglarna står åt alla håll, för att få upp en bygel i armhålan eller mellan brösten är då inte skönt.. okej jag är fortfarande arg, haha. skitsamma!
OCH min ena hörlur pajjade innan jag satta mig på bussen, dom har funkat galant tills jag VERKLIGEN behöver dom.... Så detta resulterar till att jag haft en väldigt bra helg med massa komplikationer 😂

haha ha en bra dag 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Idag har det varit en fullspeckad dag, jag har varit i skolan hela dagen men sista lektionen var inställd "WHIIIUUU". Jag drog till stallet med min bästa vän och hon mockade och fixade höpåsar medans jag satt den mesta tiden och kolla på.. Jag fick ett sånt sug på äpple paj att jag nästan googlade på äpple paj, haha!^^
Efter stallet så åkte vi till ett fik i stan och jag fick min äpplepaj :)

Trots min smärta i benet så har jag tagit mig ut på äventyr idag, inga smärtlindrande utom att jag suttit i en rullstol halva dagen och avlastat ☺

kram 💕

Likes

Comments

Välkomna in :)

Idag är det så mycket som Måndag 25 September, och mycket riktig sista veckan på denna månaden! 😊

Idag kunde jag inte sätta mig upp i  sängen så jag fick rulla ner på golvet och resa mig upp efter hand där ifrån, mamma frågar mig "skall du inte stanna hemma idag" men icke sa nicke så åkte jag till skolan oavsett med mina kryckor som avlastning! Jag var med halva dagen sen fick jag alldeles ont och tog bussen hem.

När jag kom hem la jag mig i soffan direkt och kollade på tv, sedan dess har jag legat här! :(

Nu har jag testat smärtlindring i tablettform och ett varmt bad och inget hjälpt så nu testar jag Liniment (inget sponsrat).

ni får ha en bra kväll 🌷

Likes

Comments

välkomna in 😊

Söndag och sista dagen på denna veckan, vilket kan vara skönt! :)

Idag har det varit ett rent ut sagt ett HELVETE, vaknade runt 09 och känner att jag har fruktansvärt ont i vänstra höftleden.
Men jag kämpade mig upp och tog en  morfintablett, men det blev inte bättre!
Jag hade bokat en bowmingbana för mig och min kompis så jag pallrade mig ner dit och mår verkligen inte bättre av det! Jag går till resecentrum och lämnar av min kompis som skulle med sin buss, jag känner att jag inte kan ta ett enda steg till och sätter mig och kan inte ta mig där ifrån på ca 30 minuter.. ringde färdtjänst för det gick verkligen inte, sen dess har jag legat i soffan död! ;(

Hur ska jag ta mig till!? man orkar inte mer att känna att man inte kan göra saker för då får man skit för det dagarna efter!

kram, hoppas det är bättre imorgon! ♡

Likes

Comments

Välkomna hit 😊

Idag är det Lördag 23 september, det går så himla fort och snart är det redan Oktober!

Jag och min kompis Eva har varit i skogen och plockat svamp i 3 timmar, det var kul men jobbigt. Mina leder tog en aning stryk men envis som jag är så sket jag i det och tog mig ut endå. Nu har jag en aning ont och ligger i ett bad med kokhett vatten och njuter av värmen, sen blir det att lägga sig och kolla serier!

Jag har dock mycket ångest just nu, jag ställde mig på vågen och ser siffror jag INTE vill se. Jag fattar inte, jag har ju en svår ledsjukdom som gör att jag inte kan gymma eller gå mycket lixom röra på mig. och jag har en hjärna och mage som älskar mat, jag har försökt med massa dieter men mitt psyke klarar inte av att räkna och skit och skippar jag en dag så går lixom jorden under för mig. Jag blir så ledsen på mig själv!

kram Ebba

Likes

Comments

Lite om mig! :)


Namn: Ebba Vedenvik

Ålder: 17, men i november blir jag 18!!

Bor: Borås, Västragötaland

Diagnoser: Asperger och EDS (Ehlers danlos syndrom)


Hej, välkomna in till min blogg. Vad kul att just DU kom in och kolla.. Du kanske vill lära dig mer om diagnoserna EDS och Asperger, då har du kommit rätt. Här kommer jag berätta diagnosera utifrån mitt liv, hur jag lever med dom.

Jag är då en sprallig person som älskar hålla på med djur, fast hästar och hundar är mina "favvo" djur. Jag red 2 dagar i veckan tidigare men nu endast max 1 gång i MÅNADEN om ens det, det har ju sina anledningar. Jag klarar inte av att sitta på hästryggen längre då mina höfter inte accepterar det. Fått lägga ridningen på hyllan sålänge, jag är gärna i stallet endå dom dagarna jag orkar helt enkelt! Sen kan jag vara så dum att sätta mig på hästryggen oavsett om jag vet att jag kommer få ont, men där kommer min asperger in och leker med mig. ("Jag vet att jag gjort det innan så varför kan jag inte göra det nudå?"). och sen får jag ont. Dom här två diagnoserna krockar, det är det jag kommer skriva om här i denna bloggen och en massa annat.

Gå in på min profil och följ <3

Mvh Ebba <3

Likes

Comments