Va ju ett tag sen man skrev, men dagen  började iallafal bra. Vickans Syster kom på morgon kaffe ochnsen bar det av til Barkaby för letandet av dopkläder till Zeb. Blev minst 6 olika butiker och Ikea.. Men dom hade potatismos igen så xet va ju Kanon. Hem städa städa städa. Så till det roliga. skulle köra hem mamma och en hylla till min bror. allt går bra sotter i bilen och svänger ut på gatan och BAAM.. Bilen tog några andetag sen död. Ut och banka på Tanken frsöka starta men ICKE. Komstaterat att nu är Soppa Pumpen helt död. hitta en parkering. Putta bilen fickparkera utan vare sig Servo, bromsar och i UPPFÖRSBACKE... Det gör jag aldrig om. Blev en orentlif natt promenad så hämtar hyrbil imorgonbitti. Ingen sovmorgon här inte.. 


Positiva får köra ny V70

negativt Dyrt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

vi somnade som vi alla 3 brukade igår kväll. men det dröjde inte länge innan lilleman började skrika hysteriskt vilket han aldrig gör.
Han hade blivit dålig och förkyld:-( Stackars liten svårt och andas så vi fick försöka få han och sova så mycket som möjligt men han tycke det nog va lika hemskt som oss. 4 timmars sömn sen jobb 06.00. va tufft. Men allt för grabben.

Gick in på Apoteket på lunchen och köpte nässpray för små, samt koksaltlösning i pipeter. Hoppas de funkar. Mamma hade iallafall kommit över för att hjälpa lite medans jag var på jobbet. Sen var det dags för biltur för att handla oj som han sov. det behövde han verkligen. Tycker så synd om han. Så liten och inte kunna göra något. Hoppas han får en bra natt idag :-) Så alla 3 får sova. Tur jag har min medicin i sådana lägen ger ju lite mer energi och motivation för dagen iallafall. Nu är vi hemma hos mamma och fixar hennes telefon som hon fått.

Snart hem och Sova. är helt slut efter natten+ Stressig måndag.

positivt idag fick ett smakprov från lovemades barnmat som kommer v38. Ekologisk, krav och Svensk Barnmat. Kanske en succé?

Likes

Comments

Söndag kväll. Måndag och Arbete imorgon. Igår kände jag mig iallafall någorlunda återhämtad från sjukdom så det vankades Bilbesiktning som förövrigt gick åt skogen. Sjukt nervöst aldrig besiktiat bil förut. först så Kollar jag efter triangel 20min innan min tid. Till min förvåning så hade jag ingen. Shit Google direkt och hittar en mekonomen som har öppet. Väl köpt. 10 minuter kvar, ingen fara vet ju iallafall vart det ligger. Men icke, så Google igen och kommer fram på pricken.

Verkar iallafall gå bra tills vi sitter på bromstest och han frågar om jag nyligen bytt något. Jo har bytt Ok, skrivor och belägg bak.
Tråkigt för dem bromsar ojämt och handbromsen är "kass" Så UNDERKÄND.

Jaja verkstaden i veckan och kolla upp.

Så hem och förbereda för kräftskivan.
Blev otroligt lyckat och trevligt även fast vi avrundade allt innan 23. Så sova gott fick vi också då Mamma tagit lilla killen med sig hem.Likes

Comments

Zeb är pappas lilla kille och lycka.
Sen du kom till världen har all min ångest försvunnit. Mina dåliga tankar likaså.
Du är nummer 1 i min värld och nummer 2 är min Älskade Victoria.
För er skulle jag riva murar och klättra över berg.

Innan Zeb kom trodde jag aldrig jag skulle bli Pappa. och att det skulle vara så UNSERBART. det visste jag inte. Men ångrar aldrig att vi tog beslutet att behålla dig. Dina ljud när du håller på att somna, Dina leende på morgonen och när man kommer hem från Jobbet. Ditt skratt när du flyger med pappa.
Likes

Comments

Nu va det äntligen fredag, Som folk säger.
Själv känns det inte som det utan jag har tacklats vidare med mitt virus. Tjejen skulle ut på lite Aw så tog bilen över till mamma med lillgrabben för att få lite uppasning det är ju Mammor bra på :-) så mamma badade Zeb och jag fick vila lite mer. Skönt att slippa tänka på massa Saker när man mår såhär. Börjar känna mig bättre iallafall förutom den här mattheten och illamående. Men kan inte sluta tänka på jobb. måste slappna av mer antar jag. Svårt när man har en hel avdelning som e sjukdomsdrabbad. Både jag och Linus. Känner ju mig hemsk som är hemma. Men man måste tyvärr låta kroppen bestämma ibland. Tyvärr. Tycker det är skönt att va på jobbet.

Kunna släppa allt som är "utanför" arbetsplatsen och bara vara jag och mina medarbetare.

Ska snart vara Pappaledig också skönt men jobbigt. kommer väl besöka jobbet med zeb jämt bara för att kolla Siffror inköp och sånt kul. Att man inte kunde kolla jobbmejlen hemifrån.
Nog med Jobb ska vara frisk på Måndag så är det bara.

Dagens positiva Zeb Somnade i Pappas knä :-)

Likes

Comments

sitter då här på Vårdcentralen i spånga. de enda jag kunde få en tid genom internet. för att ringa o boka tid är hemskt usch och fy. Så väntar på svar. känner mig helt slut fortfarande. men vad ska man göra. kan det vara en Grov förkylning? Isåfall den värsta jag varit med om. Va ju ett under att ens komma upp ur sängen. Men Zebs klättrande och petande fick en att vakna. Sen gjorde min älskling Te med honung till mig. Världens bästa.
Sen blir det hem och kurera vidare och hoppas att lillgrabben är "lugn" idag. Han har ju faktiskt sovit 10 timmar. och det har jag med :-) Ingen medicin glömd idag så det är bra.

Likes

Comments

Vaknade upp imorse och kände mig helt horribel. Extremt trött och orkelös, huvudet tungt som en kanonkula. Men men Sambon hade uppmärksammat att de hade börjat med brunch på Ikea så fick kämpa emot sjulkligheten och bege oss dit. Barn och sambo i bilen och vi kommer på att jag glömt medicinen. Så var bara att vända om. Väl påväg hem så tar jag fel avfart och vi får åka runt och vända. Trött sjuk + ingen medicin ger ju en väldigt Slöare kombination. Men väl påväg igen. Vilken mat buffé med ägg yoghurt kaffe frallor. som en hotell frukost fast IKEA och för bara 87kr för oss båda. Avvikande från dieten jag går på (Dukandieten) så var det underbart. lite ångest efter. Så brunchen och skötbordet vi skulle ha blev en dyr affär med blommor bord m.m. Men endån inget som var onyttigt.
Kvällen avslutades med kycklingfilé inlindad i bacon och en sås på minifreiche och fetaost. Underbart gott. Idol på tv och ligger redan i sängen. helt matt. Imorgon blir det vårdcentralen för att se vad man råkat ut för.

Dagens positiva händelse. Zeb Somnade i min famn. har aldrig hänt. Vilken lycka. Den spralliga och livliga killen hittade Lugnet hos Pappa :-)

  • Vardagar
  • 49 Readers

Likes

Comments