View tracker

Vi firade min födelsedag i veckan som gick. Eller firade och firade. Vi fick ställa in pg jobb och istället blev det lite spridda skurar av kalasande... På kvällen satte jag på Thelma & Louise så att Juno skulle underhållas medan jag korkade upp en flaska vitt och åt Moule Mariniere direkt ur kastrullen. Självklart unnade jag mig bara ett glas och självklart tittade jag tillsammans med Juno. Barn ska inte lämnas ensamma med sån avancerad underhållning har jag hört... Men jag fick faktiskt i mig alla musslorna så det var en bedrift i sig. På lördagen firade vi lite till, den här gången alla tillsammans, med french toast och mimosas på June, en mysig vinbar i vårt kvarter. Av min trötta blick och begynnande dubbelhaka att döma så var det kanske inte den bästa av ideér. Det tär på en att vara någons mor de dagar då man egentligen bara vill vara ett födelsedagsbarn. MEN nästa år fyller jag jämt så man kan väl säga att jag "spar" mig inför det!

Translation: birthday celebration at June.

Likes

Comments

Här kommer ett tips på en webshop jag gillar mycket, Need Supply & Co. Jag älskar deras stil och att de blandar fina märken som Rachel Comey och Apiece Apart med billigare som Just Female (för övrigt kul hur ett ganska så oansenligt märke i Sverige har finstatus här, men så klart funkar det så även åt det hållet. Det är lita samma sak med Vagabond som här nästan har status av ett indiemärke).

Ännu roligare blev det när jag upptäckte att det har en "brick and mortar" affär i Richmond, Virginia, dit vi ska åka i juli. Vi ska fira 4th of July hos några vänner som bor där och ta bilen ner så att vi kan stanna till i Washington och kanske i Baltimore. Då blir det att browsa racksen på riktigt!

Translate: this is one of the nicest online stores I know, Need Supply & Co.

Likes

Comments

I helgen åkte vi upp till Catskills där vi hade hyrt ett hus. Vi var ett gäng på 5 vuxna och 3 barn och det kändes som att en hel del vuxenpoäng (om man ens kan prata om det längre?) kammades hem bara genom det upplägget. Huset var ett gammalt "farmhouse" med knarrande golv, stora rum och charmig inredning. På natten var det tyst, mörkt och stjärnklart vilket det ju aldrig är i NYC och på dagen såg man bergen som rullade längs med horisonten. Så himla fint, jag blev helt kär. Vi hyrde det genom en mamma i Bococa Moms, alltså den lokala mammagrupp som jag är medlem i, men huset finns också på AirBnb, och det kan man boka här om andan faller på!

Morgonpys!

Vardagsrummet.

Juno och Jonas i morgonfrisyrer!

Så fint matrum.

Huset från baksidan.

Jag och Juno jobbar på att få lite sol i nacken.

Bergen! Så nära The Revenant som jag har kommit typ.

På lördagen åkte vi till Kingston som bjöd på vintage shopping, grilled cheese, milkshakes och ett stopp hos butchern för mat till kvällen/grillen. Verkligen en mysig liten stad, inte långt från Saugerties som jag skrev om här.

Tobias fyndar.

Hela gänget samlat.

Bild från det mysiga lunchstället Outdated i Kingston som även sålde massa fina vintageprylar, speciellt skrivböcker, skyltar och planscher som såg ut att komma från en skola på 50-talet.

Translation: this weekend we stayed in the Catskill mountains.

Likes

Comments

Projekt inreda fortsätter... Att Hemnetknarka är ju ett begrepp hemma, eller hur? Här i USA skulle man kunna säga att motsvarigheten är att Craigslistknarkar. Craigslist är deras motsvarighet på Blocket ungefär. En snabb surfning idag gav mig dessa godbitar från b.la. West Elm, CB2 och Design Within Reach. Tyget från Marimekko har jag faktiskt slagit till på som gardin till vår balkongdörr. Tror att det kommer blir perfekt!

Förra veckan hittade jag förresten en superfin rund spegel på gatan som någon som renoverade hemma ställt ut. Perfekt patina och lagom stor att hänga över vår byrå i sovrummet. Ett riktigt kap med andra ord! Lastade den mödosamt på vagnen och rullade hemåt nöjd och belåten. Vad händer? Ett kvarter från målet börjar Juno gallskrika. Jag bromsar in, lite för hårt visar det sig för spegeln flyger i marken och går i tusen bitar. Mitt framför en full uteservering ska tilläggas. Helvetes skit, nu är det enda jag kan tänka på hur fin den hade blivit här hemma!

Translation: got my apartment therapy on Craigslist today. 

Likes

Comments

Nyss hemkommen från Sverige och sugen på att rivstarta projekt lägenhet! Det brukar ju bli så när man har varit borta ett tag, att man blir sugen på att göra om hemma. Man ser liksom vad som saknas. De här godingarna hittade jag på Tappan Collective och One Kings Lane. Tydligen är jag sugen på lite öken/hav i mitt sovrum. Får se om det blir något köp!

Translation: looking at some new stuff to hang on our walls.

Likes

Comments

I helgen var vi på bröllop i Ramundberget. Resan upp tog 8 timmar, lika långt som från New York till Stockholm. Ganska galet om man tänker på det så. Men det var roligt att susa genom den svenska landsbygden. En sån skillnad från New York. Det var min bästa kompis som gifte sig och hon sa ja bland snöklädda berg i strålande solsken. Festen hölls i toppstugan och för att komma upp dit tog alla gästerna sittliften. Juno hängde inte med upp så Tobias och jag fick en kväll för oss själva. Skulle dock behöva tre till för att stilla den hungern... Inte för att jag saknar att bli på dojjan men jag hade gärna dansat hela natten och njutit lite längre av att inte ha en kräktrasas slängd över axeln och att se min man i något annat än myskläder. Vi var bara där i två dagarn minus resan upp och resan ner men jag lyckades ändå få till en hyfsad slalom, dricka varmchoklad och äta leverpastej på tunnbröd. En riktig "toppen" weekend! :)

Fix och bubbel på Funäsdalens frisörsalong innan vigseln!

Jag och Jenny som var den andra brudtärnan sminkade oss klara!

Lillis var så klart också med och höll ställningarna från bilstolen...

Innan bröllopsmiddagen på restaurang 1000.

Jag unnar mig ett glas (eller två...)

Renhjärta serverades.

Min partner in crime Jenny. 

Det fina bröllopsparet!

Translation: this weekend we went to a wedding in the Swedish alps.

Likes

Comments

JANUARI
Det har tveklöst skett ett omkast på min Instagram sedan Juno kom. Jag tror att 10 av 17 av mina senaste bilder är på henne.... :) Stolt förälder tycker att alla ögonblick är värda att dokumentera.

FEBRUARI
Vi fortsätter i samma anda som januari med bilder på familjens nytillskott... En promis i Brooklyn Heights med barnvagnen, Junos passbilder, med gudfar och så en bild från Alla Hjärtans dag.

MARS
Aktiviteten var rätt låg under mars månad. Vi tog en promenad över Brooklyn Bridge, välkomnade en leverans blöjor från Honest Company, läste sagor och firade påsk i en tigeroutfit signerad Mini Rodini.

Translation: January through March through Instagram.

Likes

Comments

Förra veckan var det helt galet tempo på circus Reutercarl! Vi presenterade Juno för familj, släkt och vänner samt tog oss upp till Ramundberget och tillbaka. Juno klarade av det hela bra och har varit sitt vanliga lugna och glada jag. Men efter en flygresa med mellanlandning, nya miljöer, nya ansikten och en släng av jetlag så märker jag på henne att hon är trött. Vi har kompenserat genom att vara extra generösa med slurkarna och har låtit henne sova i sängen mer än vanligt på nätterna. Så nu kommer man väl hem med en riktig liten bossy pants...

Med farmor på Blå Porten.

Translation: last week was spent with family and friends in Stockholm and the Swedish alps.

Likes

Comments