Jag har köpt nya kläder till Juno från H&M Exclusive som jag alltid tycker gör fina grejer. Väldigt glassiga färger blev det: pistage, persika och hallon. Hon älskar det och känner sig finast i lekparken har hon sagt. Inte. Men mamma är nöjd och man klär dem ju mest för sin egen skull ändå vid den här åldern, eller hur? Det dröjde dock inte länge innan jag fick en komplimang för att min pojke hade en så söt grön jacka...

J längtar redan efter dagen då hon får klä sig själv, den saken är klar.

Likes

Comments

Det här är utsikten från Brooklyn Bridge Park- en ganska ovanlig fast vanlig utsikt när Juno och jag är ute och går. Hon sover i vagnen, jag kutar på med lurar i öronen. Men ibland måste man stanna upp och ta in allt detta. De jättestora husen som ser så små ut. Idag ska vi in i denna smältdegel, upp till svenska kyrkan på Upper East side. Jag känner alltid stress blandat med pirr när vi ska in till stan. Hela baletten på tunnelbanan. Alla människorna, trängseln. Samtidigt väldigt kul så klart! Och när vi väl är hemma igen känner jag mig alltid duktig och stolt att vi fixade det. Heja oss, heja staden!

Likes

Comments

Jag tänkte döpa det här inlägget till Weekend Vibes men det är ju redan tisdag! Här har det varit presidents day och långhelg så vår vecka har precis kickat igång. Med helgen kom värmen och vi firade med parkhäng tillsammans med våra svenska favoritfamiljer. Allt som allt var vi 9 vuxna och 7 barn, bland annat Junos bästisar Maggan och Elise. :)

Jag och Juno upptäcker parkleken.

Juno plockar fram sina skateboard moves.

...med tungan rätt i mun!

Hot daddys på favoritkrogen Henry Public som har kvarterets bästa burgare och livejazz på söndagar.

En härlig helg!

Likes

Comments

Vad gör man med barn med hosta? Hon håller både oss och sig själv vaken hela nätterna. Nu sover vi i skift på soffan och det känns som att checka in på Grand när man lägger sig där.

Nja inte riktigt. Men saken är den att Juno dessutom gråter emellan hostattackerna så kommunikationen från hennes sida är väldigt tydlig; det här suger. Kommunikationen från min sida var nästan lika tydlig när jag svor en salva medan jag mikrade mer mjölk kl 02:07.

När jag 10 timmar senare låg utslängd på yogamattan i shavasana så tänkte jag på det, att vi alla är sådana himla slipade kommunikatörer idag. Vi blogg och twittrar och rimmar roligt på Instagram. Men inte lyssnar folk för det. Säg ett budskap på 140 tecken som omgivningen bara inte kan ignorera? Inget är så effektivt som ett (barna)skrik.

Likes

Comments

Valentines alltså, inget för oss gifta. Eller? Jag hör nog till dem som tycker att det är ett kommersiellt jippo och en av årets sämsta dagar att fira kärleken på, varför göra det till ett måste liksom? Samtidigt vill man ju ta alla anledningar att fira något så härligt och svårfångat som kärlek. Jag förstår inte de som inte firar födelsedagar, bröllop, dop mm. Bara för festens skull om inte annat. En anledning att skåla i bubblor.

Jag gillar mer tanken på att fira Valentines med sina tjejkompisar i så fall, det ska jag satsa på nästa år, Galentines. Att göra Alla Hjärtans Dag lite mer inkluderande genom att fira kärleken till alla de man håller av. Sina barn, sina vänner, sina idoler... På tal om idoler; hur grym såg inte Solange ut på Grammys förresten? Hon ser alltid grym ut. Bildgoogla henne så får ni se!

Juno och Solange som en homage kanske? Nej det bli nog lite för spretigt. Men Juno och ... Jules? Det skulle jag fråga henne om, om hon ville bli min Galentine. (och nej det är ingen två på g, men om!) <3

Likes

Comments

Idag bjuder jag inte på några banbrytande mobilbilder direkt utan tvärtom ganska suddiga saker, så som de ser ut mest alltså. Vi gjorde en av de saker jag tycker bäst om i helgen, nämligen utforska våra egna kvarter. Vi bor på gränsen mellan Cobble Hill, Carroll Gardens och Boerum Hill i Brooklyn, tre mysiga områden med många barer, restauranger och affärer. Just den här söndagen brunchade vi på favorithaket Prime Meats och sen tog våra vänner med oss till ett mikrobryggeri i ett ombyggt garage. Lite folk + mycket spring i benen gjorde att det funkade för både stora och små!

Likes

Comments

Helgen alltså, regn, snö, hagel och minusgrader. Det blir inte bättre av att man har en liten apa hemma som klättrar på väggarna. Herr Nilson har blivit Fröken Carlson.

Fröken Carlson gillar att leka med mammas tamponger. Jag kan inte klandra henne för det. De är inpackade i glansiga plastpapper i glada färger och har en härlig och greppvänlig form. Lagom mjuka, men ändå lite tuggmotstånd. Mums!

Likes

Comments

Surfa på AirBnB är lite som att Hemnet knarka för mig. Det finns så mycket FINT! Vi har både hyrt hus upstate och downstate och på västkusten. Men nu är vi på jakt efter ett hus i Hamptons, närmare bestämt i North Fork som ska vara lite med chill än Southampton. Jag har även scrollat lite på sommarhus i Sverige men har inte alls haft samma jaktlycka tyvärr. Var är alla sköna hem där? 1) Finns de inte? 2) Är inte AirBnB lika utbrett? eller 3) Hyr man bara inte ut bostäder i Sverige på det sättet? Har ni förresten sett AirBnBs reklamspot på Super Bowl? #weaccept

Likes

Comments

Väska från Clare V.

Lekte runt med min nya tripod idag och valde så klart att ta en bild på min egne bakdel. Inte helt lätt utan en tripod kan jag säga --> nu lätt som en plätt! Passar även på att visa upp mitt nyaste fashion find, nämligen en fanny pack. Det kommer bli det nya heta, jag lovar. Jag använde den för första gången idag för att ha tunnelbanekortet i. Som en extra ficka. Win win!

Likes

Comments