Igår stöttade vi på räddningstjänsten Barncancerfonden genom att delta under RUN OF HOPE i Åre. 5km i brandställ & ett gäng av oss även med flaskpaket. Grymt jobbat & tack för att vi får vara med & stötta kampen mot cancer!

Så stolt & så nöjd över det lilla man kan göra, det lilla som betyder så mycket.

Jag tänker på alla som på något sätt varit i kontakt med denna elakhet.

Räddningstjänsten mot cancer!

A.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I lördags och under helgen har det varit Åre Höstmarknad. Byn är full av folk, vädret strålar och träden är gula.

Vi hade öppet hus under lördagen på brandstationen med mycket folk, lek, frågor och tävling mot oss brandmän.

Så viktigt att få lära alla barn och uppdatera alla vuxna om saker man bör tänka på inför en kris, eller en brand.


A.

Likes

Comments

Efter UTEFESTEN for vi på semester. Två veckor ledig & egentligen inget mer planerat än att bilen skulle rulla norröver. Narvik & Lofoten.

Bilen, brorsan van höll oss varma (relativt), torra & pigga (relativt). Sovmornar, god mat, regn, regn, regn & sol. Äventyr. Cykling.

Har ni varit hemma en vecka. Borta bra, men hemma bäst. Slår mig alltid av hur fint vi har det hemma när man varit iväg ett tag. Dock längtar jag tills det blir ännu finare... Snart så.

Framtida inlägg lär bli sammanfattade bilder av en trots allt, helt magisk semester.

A.

Likes

Comments

En trivsam och rolig helg i sol och regn. Vi har tillbringat helgen på UTEFEST på Höga Kusten, i FrilyftsByn vid Skuleberget. Vi har hållt kajakturerna för Melker Kajak med ett gäng fantastiska individer. Träffat så mycket inspirerande människor, ätit god mat, paddlat kajak och druckit kokkaffe.

Nu har vår semester börjat och Umeå är platsen vi sovit vår första natt. I eftermiddag far vi vidare norröver.

A.

Likes

Comments

Sammanfattar helgen som magisk. Goda vänner på besök, fantastiskt väder, KRÄFSKIVA, en tur på Skutan och en sväng till Ullådalen i goda vänners lag. Jag säger bara TACK!

A.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här sover vi om nätterna. Vårt sovrum med utsikt över Åreskutan & över Renfjället. Helt magiskt egentligen. Att man kan tänkas bli så fruktansvärt hemmablind är tragiskt.


I lördags var det storkalas här hemma. Sambon min har just fyllt 30år & resterande av hans vänner lika så. Det var 120års kalas med mycket folk.

Många glada miner, mycket kärlek & en öltapp. Kort & sammanfattande beskrivning. BRA KVÄLL. Tack mina vänner för att ni kom & firade grabbarna!

A.

Likes

Comments

Såhär var det hela... Min sambo fyller snart trettio. Om knappt en månad. Så ja, under ett par månader har vi planerat - jag & hans familj en överraskning. En resa till KUBA. Två veckor.

Vi hade styrt upp allt. Pratat med hans chef, hans kompisar, fixat visum, packat, ja, allt som ingår i en resa.

Berättade gjorde vi inte förns den kvällen vi for. Ca. fem timmar innan vi skulle sätta oss i bilen åh köra hela vägen ner till Stockholm & Arlanda. Han blev ställd, chockad! Så kul.

Jag grät. Så exalterad över att vi hållt detta inom oss så länge åh exalterad över vad vi hade framför oss.

Första veckan var vi i Havanna, andra på en ö sydväst om Kuba, en paradisö - Cayo Largo & de två sista dagarna avslutade vi i Vinales.

A.

Likes

Comments

Dörren, som man brukar säga, står alltid öppen. Vill bara börja med att tacka för de små visiter vi hunnit med redan detta år.

Är så glad att mina nära & kära vill komma åh hälsa på. Har ju trots allt flyttar drygt 100mil ifrån dem, även om åren gått sen dess. Att de orkar & tar sin tid. TACK. Ni är fantastiska.

Kort åh gott. Här bor de. Våra gäster. Tror de trivs rätt bra! Det är vad de säger iallafall...

A.

Likes

Comments

Vi hamnade ju på Kuba för ca. en månad sen. Lagom i landssorgen då Fildel Castro dog! Skriver mer om det i dagarna & definitivt bra mycket mer foton. Håll ut!


A.

Likes

Comments

Januariskidåkning... Ja, det brukar kort sagt SUGA fram till iallafall februari. Men ja, vad ska man säga. Efter att ha lämnat vården och börjat jobba vardagar kan jag inte annat än att säga: att ja, hittills har jag haft tur. Så fina helgdagar, och inte tala om skiddagar. TACK!

Besök har vi också haft, i mängder. Familj, vänner och ytterligare vänner. Nya på ingång! De ena åker, de andra kommer. Men det är kul med folk i rörelse. Är mest bara glad över alla som kommer hit och faktiskt hälsar på!

Har fotat lite för jobbet under dagen. Kul att få den äran. Ska nog försöka få till några ytterligare under morgondagen. Får se, får se. (Och ja, ta nya tag med bloggen. Haha. Jag är sämst. PUNKT).


A.

Likes

Comments

En kall sådan. Blanktjärn och isen ligger. Skridskoåkning och kokkaffe. Hundar, tänd brasa och kärlek.

A. .

Likes

Comments

En fantastisk lördag. Strålande sol, finbesök och gofrukost. Ledig helg för oss alla! På måndag börjar allvaret! En kaffe och fika uppe i Ullådalen - kyla, vacker utsikt och finaste koppen kaffe. Hunden med såklart.

PS. Denna man, ja, han är då det vackraste jag vet. Åh han är min, min livs kärlek.


A.

Likes

Comments

En magisk företeelse. Nu är marken klädd av vit pudersnö, ljuset har än en gång börjat lysa. Himlen som klarast, stjärnorna lyser på oss, små vackra individer i vår stora värld. Åh himlen, ja, himlen den LYSER - i alla dess gröna nyanser. Magiskt, Det gröna med en tjusande siluett av vårt berg, Åreskutan. Tack för denna syn. Än en gång, tack!

A.

Likes

Comments