View tracker

OJ! Vad ska man säga. Vart ska man börja. Det händer så mycket i våra höstackar just ny, vi har så mycket planer och idéer. SÅ kul. Men man bli ju som snurrig.

Kontor.. Kök.. Utbyggnad.. Tak.. Tomt! När ska tiden finns för två individer som äger ett hus som jobbar heltid? Haha, I stort sätt har vi i dagsläget hunnit med ganska mycket basic. Målat om hallen, toaletten och gästrummet. Renoverat sovrum och ett rum på entréplan. Nästa stopp är vårt kontor. Jag drömmer! Egentligen är idén färdig om hur vi ska göra. Tapet från Josef Frank, vårklockor. Allmogelister som i övriga huset, behålla de gamla trägolvet - om det behålls i trä men uppslipat är ännu inte klart. Vitt? Lutat eller målat? Hundklor.. Lär inte bli vitmålat iallafall. Skrivbord, förvaring och plats för datorer. Kanske en kamin. JA! Kommer bli så fint.

A.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I måndag gjorde jag det. Jag började mitt nya jobb. Jag har, efter sju år lämnat vården bakom mig . i stort sätt. Kommer nog inte klara att hålla mig därifrån fullt ut, men det kan inte handla om mycket, beroende på vad min kropp och mitt huvud klarar av. Att jobba mer än heltid är väl inte optimal för någon, därför kan jag kanske tänka mig att hoppa in något nattpass under helgen eller liknande. Mer än så kommer nog inte hinnas med.

Det blir faktiskt så i helgen. Jobbar måndag till fredag på min nya, nuvarande jobb. Hoppar på första natten fredag kväll och natt nummer två lördag. Går av söndag morgon, för att gå till mitt ordinarie jobba igen på måndagen. TJO! Ska nog kunna klara av att härda detta, då vi ska iväg på KIKOFF i nästa vecka.

Jaha, vad innebär då mitt nya jobb. Hm.. Det frågan har jag också stället mig hundra gånger, men efter två arbetsdagar känns det ändå mer klart. Tack och lov. Jag jobbar på ett företag som heter Destination Fjällen, i Åre. Där sitter jag på vårt kontor nere i byn och jobbar med bokningar och dess bokningssystem. SPÄNNANDE! Det är mycket att lära, mycket att göra. Men även jag ska klara av att lära mig detta. Äntligen får jag lära mig någon nytt! Underbart.

FÖ. En av helgen promenader i kylan med damen min, som inte alls var nå pigg i helgen. Var nära på att ringa veterinärn, men det ordnade upp sig. TACK & LOV!

A.

Likes

Comments

View tracker

En kall sådan. Blanktjärn och isen ligger. Skridskoåkning och kokkaffe. Hundar, tänd brasa och kärlek.

A. .

Likes

Comments

En fantastisk lördag. Strålande sol, finbesök och gofrukost. Ledig helg för oss alla! På måndag börjar allvaret! En kaffe och fika uppe i Ullådalen - kyla, vacker utsikt och finaste koppen kaffe. Hunden med såklart.

PS. Denna man, ja, han är då det vackraste jag vet. Åh han är min, min livs kärlek.


A.

Likes

Comments

En magisk företeelse. Nu är marken klädd av vit pudersnö, ljuset har än en gång börjat lysa. Himlen som klarast, stjärnorna lyser på oss, små vackra individer i vår stora värld. Åh himlen, ja, himlen den LYSER - i alla dess gröna nyanser. Magiskt, Det gröna med en tjusande siluett av vårt berg, Åreskutan. Tack för denna syn. Än en gång, tack!

A.

Likes

Comments

Frågan är varför jag inte kom längre än såhär.. En månads uppehåll, och ja, nya tag! Två veckors semester har jag haft, och egentligen all tid i världen för detta men nej. Så skönt att bara gå hemma och skrota - pyssla, måla, inreda - fixa! Jag trivs. Snart är min semester slut och nya äventyr tar vid. Skräckblandad förtjusning, men känns bra. Droppar kanske bomben, som för mig, är en bomb imorn.


Likes

Comments

Jag hade en bra födelsedag, för snart en vecka sen. Och inte tala om kalaset i vårt fjös som varade till tidig morgon. Klockan var fem när dansen tog slut och musiken slockna. 

TACK alla fina individer som ville fira med oss. Som ville dansa med oss. Och vara med oss. 

Fick denna fantastiska vas av min bror när jag fyllde nu, ytterligare bilder på presenter kommer. Mor & far kommer upp till helgen - ska bli mysigt. Jag har sparat ägg från våra höns till dem! De blir här över helgen & vi är ledig. Mys! 

A. 

Likes

Comments

Dessa nätter. Kvällar. Hösen. Himlen, solnedgången är som vackrast. Orden finns inte när man behöver dem. Vinden ligger stilla, sjön är blank och himlen visar sig från sin absolut bästa sida. Åre, Jämtland - mitt hem, platsen att leva mitt liv på.

A.

Likes

Comments

​Att mysa i stora koftor, mössor och varma kläder. Det är väl ändå fantastiskt. Inte sant? Grått, svart... Fint. 

För min del, som från och med en månad, ska förbli på kontor må ta & införskaffa nya kläder. Har skänkt bort mest allt jag äger under utrensning. 

A. 

Likes

Comments

​I Helgen har det varit Åre Höstmarknad och jag har varit ledig. Det är en trevlig helg var år. Mycket folk, fint väder och väldigt mycket glädje i byn. Även gott om REA och andra fina inköp. 

Vi har iallafall shoppat. Mest inne på Houidini förstås, det är väl kort sagt i dem kläder jag lever i, så varför då kunna ha för mycket? Halva priset tas tacksamt emot. Blir inte billigt för det, men billigare. Jag är nöjd med mina inköp. 

En ny Primaloftjacka, rosa. En PowerHoodie, en five panel cap & ett par byxor faktiskt! Brorsan & sambon lyckades även de inhandla lite nyheter. 

A. 

Likes

Comments