Jag hade en bra födelsedag, för snart en vecka sen. Och inte tala om kalaset i vårt fjös som varade till tidig morgon. Klockan var fem när dansen tog slut och musiken slockna. 

TACK alla fina individer som ville fira med oss. Som ville dansa med oss. Och vara med oss. 

Fick denna fantastiska vas av min bror när jag fyllde nu, ytterligare bilder på presenter kommer. Mor & far kommer upp till helgen - ska bli mysigt. Jag har sparat ägg från våra höns till dem! De blir här över helgen & vi är ledig. Mys! 

A. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dessa nätter. Kvällar. Hösen. Himlen, solnedgången är som vackrast. Orden finns inte när man behöver dem. Vinden ligger stilla, sjön är blank och himlen visar sig från sin absolut bästa sida. Åre, Jämtland - mitt hem, platsen att leva mitt liv på. 

A.

Likes

Comments

​Att mysa i stora koftor, mössor och varma kläder. Det är väl ändå fantastiskt. Inte sant? Grått, svart... Fint. 

För min del, som från och med en månad, ska förbli på kontor må ta & införskaffa nya kläder. Har skänkt bort mest allt jag äger under utrensning. 

A. 

Likes

Comments

​I Helgen har det varit Åre Höstmarknad och jag har varit ledig. Det är en trevlig helg var år. Mycket folk, fint väder och väldigt mycket glädje i byn. Även gott om REA och andra fina inköp. 

Vi har iallafall shoppat. Mest inne på Houidini förstås, det är väl kort sagt i dem kläder jag lever i, så varför då kunna ha för mycket? Halva priset tas tacksamt emot. Blir inte billigt för det, men billigare. Jag är nöjd med mina inköp. 

En ny Primaloftjacka, rosa. En PowerHoodie, en five panel cap & ett par byxor faktiskt! Brorsan & sambon lyckades även de inhandla lite nyheter. 

A. 

Likes

Comments

Att jobba kväll betyder oftast sovmorgon. Bland det bästa som finns, ligga & dra sig i sängen utan att känna stressen. Promenera med hunden i lugn & ro, äta god frukost.

Idag fick jag sovmorgon, fram till att telefon ringde oavbrutet. Det kanske betydde att det var dags att kliva upp..? Åt frukost - for till sjukgymnasten. Det känns bättre, eller jag tror åtminstone det. Känns som det iallafall går åt rätt håll, man får vara glad för de små framstegen. Någon cykling blir det dessvärre inte mer av.. Får nog ta en dag & ge cykeln all kärlek den behöver inför vinterförvaringen. Efter helgen kanske..?

I helgen är det Åre Höstmarknad. Kalas, vad mysigt det är! Åh jag är ledig! Toppen. 

A.

Likes

Comments

​Att välja kläder i en garderob med snart vissna blommor, ja. Dags att byta! Blir till helgen - fräscha helgblomster. 

Men att ha en stor ljus, fräsch garderob kan väl ändå vara det bästa. Man ser vad man har & kan lätt plocka fram det man söker. Det var bara i häromveckan vi äntligen blivit färdiga med vår garderob som ligger intill vårt, även det nyrenoverade sovrum. Känns för en gångs skull roligt att lägga in & hålla ordning på sina grejer.

A. 

Likes

Comments

Köket är en längtan tills vi gör i ordning - man får ta en sak i taget. Man kan åtminstone göra det så hemtrevligt man kan. Vi spånar, letar idéer & i huvudet river väggar i huset för att hitta just vårt kök & hur vi vill ha det.

En dag kommer det bli fantastiskt & till den största önskan FUNKTIONELLT. 

A.

Likes

Comments

​Det här är mina höns. Hedemorahöns. Ungefär två år gamla, dock fruktansvärt dåliga på att ägga i perioder - därför blir det förmodligen ett gäng till att inskaffa. Däremot äter varken jag eller min sambo några ägg, men trevligt att ha i pannkakan eller som gå-bort present. 

Tuppen heter Folke, döpt efter min pappa, det är egentligen hans tupp. Köpte den till honom när han fyllde år, men han bor hos mig - pappa är inte så intresserad av att ha han nere i Linköping i deras villakvarter. Den vita heter Mia & den bruna heter Vilma. Stina, som nyligen blivit mamma är i hönshuset med sina kycklingar och får bli på bild när kycklingarna börjar ge sig ut i världen. 

A. 

Likes

Comments

​För drygt ett år sedan flyttade vi in i vårt hus. Jag, min sambo & vår hund. Det tog inte lång tid förns vi även blivit fler på gårn - tre höns var inflyttade & en tupp. Idag bor vi här allesammans, men med ännu ett tillskott. Mamma Stina har just fått sina två första kycklingar. En spännande väntan på om det blir höns eller tuppar... Hoppas höns! 

Här kommer jag visa upp vårt hus, vårt hem & dess små guldfynd. Vi flyttade in i vintras, ett projekt vi jobbar med. Sakta men säkert.. Detta timmerhus på 140kvm är byggt 1929, med gamla fina trägolv & kamin. Stor öppen planlösning på entréplan med kök. Ovanplan med tre sovrum, badrum och ett blivande kontor. 


Likes

Comments

En morgonpromenad i ett moln där solen försöker sig som krypa fram, tränga sig igenom men utan framgång. Hösten i denna by är mäktig, den vackraste tiden på året. 

Hösten börjar träda fram, träden börjar bli gul, orange & röd. Man ser hur hösten sakta, men säkert ger sig ner från toppen av vårt berg & ner i byn. 

A. 

Likes

Comments