View tracker

Efter konstant besök i drygt tjugo dagar behövde vi nu en helg tillsammans jag och min karl. Det fick vi. Med penslar och färg. God middag och öl.

Tanken var att ge oss till fjälls en natt, men med 14m/s kändes det inte längre lika relevant. Får förhoppningsvis komma ut snart iallafall. Behöver luft och frihet.

Som sagt, istället blev det måleri. Någon förebild finns dessvärre inte. Men med vita väggar och tak, även vit kamin - där allt var sotit/gult/jätteskitit fick sig nu kamin, väggar och tak ett nytt liv. Blev SÅ mycket bättre än innan.

Men ja, med tiden gör vi ju om det ordentligt, men att "släcka lite bränder" är ju alltid gott, för en stund.

A.

Likes

Comments

Såhär var det hela... Min sambo fyller snart trettio. Om knappt en månad. Så ja, under ett par månader har vi planerat - jag & hans familj en överraskning. En resa till KUBA. Två veckor.

Vi hade styrt upp allt. Pratat med hans chef, hans kompisar, fixat visum, packat, ja, allt som ingår i en resa.

Berättade gjorde vi inte förns den kvällen vi for. Ca. fem timmar innan vi skulle sätta oss i bilen åh köra hela vägen ner till Stockholm & Arlanda. Han blev ställd, chockad! Så kul.

Jag grät. Så exalterad över att vi hållt detta inom oss så länge åh exalterad över vad vi hade framför oss.

Första veckan var vi i Havanna, andra på en ö sydväst om Kuba, en paradisö - Cayo Largo & de två sista dagarna avslutade vi i Vinales.

A.

Likes

Comments

Dörren, som man brukar säga, står alltid öppen. Vill bara börja med att tacka för de små visiter vi hunnit med redan detta år.

Är så glad att mina nära & kära vill komma åh hälsa på. Har ju trots allt flyttar drygt 100mil ifrån dem, även om åren gått sen dess. Att de orkar & tar sin tid. TACK. Ni är fantastiska.

Kort åh gott. Här bor de. Våra gäster. Tror de trivs rätt bra! Det är vad de säger iallafall...

A.

Likes

Comments

Vi hamnade ju på Kuba för ca. en månad sen. Lagom i landssorgen då Fildel Castro dog! Skriver mer om det i dagarna & definitivt bra mycket mer foton. Håll ut!


A.

Likes

Comments

Januariskidåkning... Ja, det brukar kort sagt SUGA fram till iallafall februari. Men ja, vad ska man säga. Efter att ha lämnat vården och börjat jobba vardagar kan jag inte annat än att säga: att ja, hittills har jag haft tur. Så fina helgdagar, och inte tala om skiddagar. TACK!

Besök har vi också haft, i mängder. Familj, vänner och ytterligare vänner. Nya på ingång! De ena åker, de andra kommer. Men det är kul med folk i rörelse. Är mest bara glad över alla som kommer hit och faktiskt hälsar på!

Har fotat lite för jobbet under dagen. Kul att få den äran. Ska nog försöka få till några ytterligare under morgondagen. Får se, får se. (Och ja, ta nya tag med bloggen. Haha. Jag är sämst. PUNKT).


A.

Likes

Comments

I måndag gjorde jag det. Jag började mitt nya jobb. Jag har, efter sju år lämnat vården bakom mig . i stort sätt. Kommer nog inte klara att hålla mig därifrån fullt ut, men det kan inte handla om mycket, beroende på vad min kropp och mitt huvud klarar av. Att jobba mer än heltid är väl inte optimal för någon, därför kan jag kanske tänka mig att hoppa in något nattpass under helgen eller liknande. Mer än så kommer nog inte hinnas med.

Det blir faktiskt så i helgen. Jobbar måndag till fredag på min nya, nuvarande jobb. Hoppar på första natten fredag kväll och natt nummer två lördag. Går av söndag morgon, för att gå till mitt ordinarie jobba igen på måndagen. TJO! Ska nog kunna klara av att härda detta, då vi ska iväg på KIKOFF i nästa vecka.

Jaha, vad innebär då mitt nya jobb. Hm.. Det frågan har jag också stället mig hundra gånger, men efter två arbetsdagar känns det ändå mer klart. Tack och lov. Jag jobbar på ett företag som heter Destination Fjällen, i Åre. Där sitter jag på vårt kontor nere i byn och jobbar med bokningar och dess bokningssystem. SPÄNNANDE! Det är mycket att lära, mycket att göra. Men även jag ska klara av att lära mig detta. Äntligen får jag lära mig någon nytt! Underbart.

FÖ. En av helgen promenader i kylan med damen min, som inte alls var nå pigg i helgen. Var nära på att ringa veterinärn, men det ordnade upp sig. TACK & LOV!

A.

Likes

Comments

En kall sådan. Blanktjärn och isen ligger. Skridskoåkning och kokkaffe. Hundar, tänd brasa och kärlek.

A. .

Likes

Comments

En fantastisk lördag. Strålande sol, finbesök och gofrukost. Ledig helg för oss alla! På måndag börjar allvaret! En kaffe och fika uppe i Ullådalen - kyla, vacker utsikt och finaste koppen kaffe. Hunden med såklart.

PS. Denna man, ja, han är då det vackraste jag vet. Åh han är min, min livs kärlek.


A.

Likes

Comments

En magisk företeelse. Nu är marken klädd av vit pudersnö, ljuset har än en gång börjat lysa. Himlen som klarast, stjärnorna lyser på oss, små vackra individer i vår stora värld. Åh himlen, ja, himlen den LYSER - i alla dess gröna nyanser. Magiskt, Det gröna med en tjusande siluett av vårt berg, Åreskutan. Tack för denna syn. Än en gång, tack!

A.

Likes

Comments