Header

Såhär denna fredagsförmiddag tänkte jag ta upp några punkter gällande mig. Vilket förstås står i rubriken, men ändå.
Så som många andra skriver så intressanta och mindre intressanta saker om sig själva tänkte jag ta upp det också, fast sex relaterat. För det är sådant som jag tycker är intressant att läsa.

Masochist
Som jag tidigare skrivit så är jag masochist. Detta betyder varken att jag tycker om all typ av fysisk smärta och absolut inte alltid.
När man blir upphetsad så höjs bland annat smärttröskeln men även ens tolerans och hantering av den. Saker gör fortfarande ont men andra sinnen tar över och gör att det även känns trevligt.

Orgasm
Jag har aldrig fejkat en orgasm. Funkar det inte, så funkar det inte. Antingen så får man jobba på det eller så får man ta det en annan gång.
Jag hade inte tyckt om om någon gjorde det mot mig.

Partners
Jag avskyr att ha en ny partner. Känns som att börja om på noll. Att lära känna någon i alla fall sexuellt tar tid. Första gången blir inte så optimal. Man behöver träna. Och tanken på att stöta på en "nitlott" är jobbig.
Håller mig helst till samma så länge det bara går och funkar.

Hår
Jag har hårfetish. Att se och röra långt, vackert hår är både upphetsande och tillfredställande för mig.
Nu är det håret på en människas huvud och inte någon annan stans eller päls.


Här är då fyra saker med mig. Kommer troligtvis gå in på dem mer någon annan gång. Och självklart finns det mer som jag uppskattar, tycker om eller sätt jag är på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har varit mer sjuk än vanligt. Infektioner i kroppen tydligen så har även fått gå på antibiotika. Dessvärre fick jag biverkningar och åkte till sjukhuset. Nu blir det att skicka remisser och strula för att verkligen få fram vad det är för fel på mig och varför jag både svimmar och får kramp.
Ska även försöka vara lite mer aktiv och speciellt här nu när i alla fall infektionerna är borta.

Likes

Comments

Frukost. Även om den är väldigt sen. Har svårt att äta de första timmarna när jag vaknat.
För en gångs skull så är det även uppdukat. Annars brukar det bara bli några snabba mackor i köket. Men behövde lite mer mys idag kände jag.

Likes

Comments

Börjar dagen med en snabb kopp te för att sen dra iväg och ta ut hundar. Undertiden passade jag på att mocka två boxar åt hästarna.
Jag har mockat max tio gånger någonsin. Är inte allt för intresserad av hästar. Där av att det kanske tog lite längre tid än för någon mer van.
Nu är jag i alla fall tillbaka i lägenhet och ska snart ta ut min egna hund för att sedan äta frukost och ta en välbehövlig dusch. Hoppas även på att vakna till av detta, sover fortfarande lite halvt.

Likes

Comments

Jag känner att alla dagar är i princip det samma. Har väldigt svårt att tänka tillbaka en tid bakåt då jag inte gör något speciellt. De senaste åren har blivit till en hög istället för en linje. Kan inte berätta när olika saker hände. Om det var en månad sedan eller fem. Ett år sedan eller tre. Vilket börjar bli väldigt frustrerande.

Trodde aldrig att detta skulle vara så länge. Eller det är nog mer att jag hoppades på att det inte skulle det och vägrade se att det kunde hålla i sig.

Borde vara mer aktiv här så jag kanske kan få bättre grepp om när saker och ting händer. Så jag kanske kommer på fler tankar och idéer överlag.
För det känns som att jag står still. Eller snarare sitter still och väntar på att livet ska börja.
På att jag ska kunna göra alla de saker jag vill. På energin.

Vill ha finare bilder och trevliga saker att skriva om och framförallt att göra.
Kanske ändra skrivsätt till något mer konkret istället för smått deprimerande.

Likes

Comments

När jag mår dåligt och nästan all energi är borta så brukar jag kolla de senaste skriva blogginläggen. Jag är inte intresserad av bloggar men känner att jag behöver någon inspiration eller något för det står ganska still här ofta och jag känner att denna är extremt tråkig.
Men det känns som att de flesta där är de samma. Man har på sig likadana kläder, många matbilder från restauranger och man brukar hitta någon bild i bloggen på håret med två inbakade flätor.
Visst, maten är säkert god och de flesta passar väldigt bra i kläderna. Jag tycker att flätorna är söta men ändå inte för barnsliga. Men att det är likadant i alla känns lite trist. Hur vet man vilken man vill kolla om alla är nästan det samma?
Så ja, det ger ju inte allt för mycket inspiration även om de är tjusiga. Kanske det här med att jag borde fixa till mig lite mer om dagarna och faktiskt bry mig om vad jag har på mig samt borsta håret mer än två gånger i månaden.
Jag tvättar håret även om det i te är borstat vilket inte är bra för varken utseendet eller hårstråna.
Störigt att alla ser så bra ut som bloggar. Jag vill också!

Här är en bild som är tagen i min ficka tydligen.

Likes

Comments

Grillade igår. Första gången på över två år nu och i den nya grillen.
Skulle egentligen uppdaterat igår men blev så sjukt mätt och sen var det att dra ut och leta pokemons. Hittade dock inte allt för många.
Har blivit mer seg de senaste dagarna. Sover väldigt oroligt och där med även dåligt så är ständigt trött och seg. Magen vill inte heller sammarbeta. Stress. Men jobbar på det.

Likes

Comments

Var och hämtade hund igår som sovit borta två nätter. Kollade upp vad för fel det var på deras nät. Jag stod mest och hämtade sakerna som behövdes och min yngsta syster kände att hon skulle stå för underhållningen. Inte bara undertiden nätet blev kollat utan hela tiden som vi var där. Vilket ledde till huvudvärk.

Hur som helst, när vi skulle dra släppte jag ut hund så han skulle få kissa innan vi satte oss i bilen.
Han sprang ut, rakt in i stallet och sen var han borta.

Ibland får han ju för sig att jaga kaniner så smått panikslaget började fyra av oss leta runt på gården, han var inte där. Kollade ut över åkrarna, såg ingenting som rörde sig.
Tiden började gå och han brukar vara tillbaka innan dess de gångerna han fick frispel och försvann iväg.

Kände att jag behövde något annat, exempelvis mat att skramla med så han kanske kom. Går in och ser hund sitta instängd i rummet mitt emot ytterdörren.
Han har alltså sprungit runt huset, in genom terassdörren och sen inte kunnat ta sig ut igen.

Hund blev funnen, tog ut han ännu en gång för att säga till alla att han var funnen och sen iväg i bilen.

Likes

Comments

Har fått min nya och väldigt tjusiga samt inte alls nördiga tröja nu. Självklart har jag studsat runt med den ute nu i natt på jakt efter pokemons och gym.

Är ganska så trött och seg så blir väll till att lägga mig nu snart.

Likes

Comments

Var i Danmark igår. Hängde med för att lämna folk vid flygplatsen. Åkte mest runt och tittade lite snabbt. Passade då även på att fånga några pokemons och även besöka pokestops.
Hade velat göra något som exempelvis gå på Zoo men i och med att vi var där så pass sent så hade vi bara kunnat besöka det två timmar så får bli en annan gång.

Har inte lämnat Skåne på några år så det var trevligt bara att det hände.

Likes

Comments