ALLMÄNT

Här kommer första delen av veckans vardagsbilder, jag har gjort så mycket och fotat en himla massa den här semesterveckan så det fick helt enkelt bli två inlägg.

Under semesterveckan har jag gått morgonpromenader, umgåtts med vänner, varit i Göteborg, paddlat med Line, varit på 30-års kalas, lagat nya maträtter, ätit ute på resturang / café en del, badat x2 (det var iskallt men är det sommar ska det badas), åkt på utflykt till Hamrane, jobbat på Friskis, haft Brunch med några av tjejerna och så tränade jag ett pass på gymmet. Ja, det var nog det! Jag har haft en helt otroligt bra semester. Det har känts helt otroligt att inte ställa klockan PÅ EN HEL VECKA hemma! Det har inte hänt sen påsklovet i trean på gymnasiet för två år sedan, haha. I helgen är det Fallens dagar, som ni kunde se i ett tidigare inlägg, så det blir en hel del festande och umgås och titta på folk. Hoppas du mår bra, kram!

Likes

Comments

KLÄDVAL

I lördags strosade jag runt i detta när vi åt frukost på Hamrane och efter det badade i Vänern.

Kjol - H&M Linne - H&M Kimono - Indiska

Likes

Comments

TILLBAKABLICKAR

Jag funderade på vad jag gjorde förra året på Fallens dagar (en stadsfestival i min stad) och när jag letade i mitt juli 2016 album fann jag lite bilder ifrån förra året.

På fredagen hade jag inga planer minns jag men det slutade med att jag och Emma satt och drack goda drinkar på Strandgatan. Jag tror hennes mamma kom en sväng och umgicks också. Vi satt där i princip hela kvällen och efter ett tag träffade vi ett gäng kompisar. Trevlig kväll!

På lördagskvällen åt vi mat hemma hos Emma D och sedan åkte vi in till stan och satte oss i något av öltälten. Minns det som en väldigt bra kväll det med. Btw, shit vad långt hår jag hade för ett år sedan?!

På söndagen åkte jag och Tora till Amanda där vi lagade mat, quesadillas närmare bestämt. Sedan gick vi till söndagskonserten. Jag minns verkligen inte vem som var artisten? Jaja, det var nog helt okej i alla fall eftersom att vi stod kvar och lyssnade på hen, haha.

Likes

Comments

ALLMÄNT

Wiho! Nu har jag semester en vecka. Det ska bli så skönt att få vakna av sig själv i en hel vecka. Min tanke var att inte ha något planerat alls för att kunna göra spontana saker men jag råkade visst bli bokad med något varje dag hela veckan, haha. Fast det känns bra, det kan bli lite tråkigt när man tänker att man ska vara spontan och göra en massa spontana saker och så gör man ingenting istället. Bland annat ska jag på kalas, förhoppningsvis paddla, åka till Göteborg, hänga med vänner, dricka något glas vin en vardag, ha brunch hemma hos mig och till helgen är det Fallens dagar här i stan. Jag ska också försöka hinna med att vila på någon lugn gräsplätt med en bok i ena handen och jordgubbar i andra. Laga någon ny maträtt. Kanske bada igen? Det var så härligt sist. Shoppa något kul kanske? Ja, det blir nog en bra semester oavsett. Hoppas du mår bra, kram!

Likes

Comments