MUSIK/VIDEOS/FILMTIPS

Så sant och så viktigt. Sköt dig själv och skit i andra när det kommer till vikt för du vet inte om hen lever hälsosamt eller inte baserat på om personen är tjock eller smal, du vet inte det, okej?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ALLMÄNT

En himla massa vardagsbilder blev det den här veckan, men det är ju bara kul tycker jag! I veckan har jag invigt mina nya vårskor, firat Anna som fyllt år, spanat in vårnyheterna i butiken, gått promenader och tränat, kollat mycket på Youtube (mitt middagssällskap varje dag hehe <3), fikat x2 med två fina vänner, kikat på tyg till min sänggavel som jag tänkt bygga, planterat om mina krukväxter och sått kryddor i mitt lilla växthus. jobbat på Friskis och till sist har jag hälsat på hemma hos mamma och pappa. Det har varit en riktigt bra vecka där jag varit pigg och glad. Känns väldigt härligt det!

Nästa vecka är det sista veckan jag arbetar på skolan i städ och kök. Det känns väldigt bra. I april ska jag mestadels vara ledig, kanske jobba någon dag då och då. Sedan börjar jag på kyrkogården i maj. Jag är peppad på utomhusarbete igen.

Hoppas du mår bra och har haft en bra vecka, annars kommer det en ny om två dagar. Kram!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Idag tycker jag du ska göra någonting du tycker extra mycket om. Kanske är det att gå en runda på stan, laga en extra god maträtt, plantera blommor, läsa bok och dricka te, baka en kaka? Åka på roadtrip någonstans? Kanske köpa en bukett blommor, måla naglarna eller ta på dig din bästa blus. Gör något du känner att du mår extra bra av och som gör att din lördag blir något extra för just dig och ditt mående. Kram på dig <3

Likes

Comments

ALLMÄNT

Här kommer som alltid veckans vardagsbilder! Tjoho! Den här veckan har faktiskt varit riktigt bra och skön. Jag har tränat flera pass, påskpyntat, varit på vin-kväll hos Emilia och träffat nya människor + utgång på det. Sen har jag hunnit med lite shopping, promenader, hälsa på hemma hos min syster och hennes sambo, läst en del, träffat en vän och jobbat såklart. En bra vecka som sagt och en lugn och solig helg väntas, himla skönt.

Hoppas du mår bra, nu ringer timern på mobilen för att tvätten är färdigtvättad så jag ska fixa med den. Ha det fint!

Likes

Comments

INSPIRATION

Jag är, som rubriken beskriver, omåttligt taggad på våren och att påskpynta lägenheten, haha! Sätta in lite påskris med ljusgula påskfjädrar i, köpa påskliljor att sätta på vardagsrumsbordet och äta påskmat och dricka påskmust. Tror aldrig jag varit taggad på påsk innan, men i år så!

Och våren, ja vem längtar inte efter våren och all härlighet som kommer med den?! Sol, ljusare dagar, att kunna börja hänga på uteserveringar, syrener, att gå utan jacka och i loafers istället för fodrade Dr martens. Snödroppar! Valborg och valborgselden, knoppar på alla blommor och buskar. Åh, vad jag är redo.

Likes

Comments