NYINKÖPT

Åh, hur fint är inte detta mönster och denna färg?! Jag älskar syrenlila! Blusen köpte jag faktiskt, kunde inte gå därifrån utan den, hehe. Båda kommer från Lindex och kostar 399 kronor styck. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Och här kommer ett skepp lastat med veckans vardagsbilder! Tjoho!

I veckan som gått har jag festat en hel del med min introduktionsgrupp, det har vart allt i från Squad-goals tema till pyjamasparty som tema. Jag har pluggat en massa, varit på VIP-kväll på Friskis för alla nya funktionärer och så har jag arbetat mitt första pass där också. Jag har myst här hemma framför en film och tända ljus, promenerat och försökt kurera mig från förkylningen, det har dock gått sådär med tanke på allt festande och noll procent vila och ledig tid, men det är ju bara introduktion en gång i livet så det är sådant man får leva med!

Ja, livet rullar helt enkelt på här i Örebro och jag trivs som fisken i vattnet. Ibland är det lite ensamt, jag saknar mina vänner som jag kan gapskratta med, men det kommer väl gapskratt med dessa vänner jag funnit i Örebro också, så småningom <3. Om två veckor är det examination för delkurs ett och jag är nervös samtidigt som att det känns som att det kommer gå toppen, hmm ja det märker jag väl först efteråt, haha.

Nu ska jag läsa lite kurslitteratur och plugga resten av dagen. Ha det fint så hörs vi, kram!

Likes

Comments

KLÄDVAL

Igår började jag skolan först efter lunch så jag hann piffa till mig lite extra. Jag är så stolt över att jag fick till den här frisyren då jag i princip aldrig lyckas att göra fina frisyrer, haha.

Jag bar: jeans från Ginatricot, blus från Åhléns, "päls"väst från Lindex och väska från Mint&berry + ett par svarta boots från Vagabond.

Likes

Comments