TEXTER OCH LISTOR

​Hejsan och god kväll! Jag ville bara kika in och säga att jag har blivit med LÄGENHET!!! Alltså min lycka är total just nu! Jag hade i princip gett upp hoppet om att få en lägenhet inom det närmsta året då det känts som att det är väldigt svårt att få tag i lägenhet just nu (bostadsmarknaden är ju som den är...), sen har jag också känt att alla andra som har fått lägenhet har fått det genom kontakter, och jag har inga kontakter inom den "världen". Men nu äntligen var det min tur efter ungefär ett år i kö! 

Jag har fått en hyreslägenhet mitt i stan, en etta. Jag kommer alltså kunna gå till allting (eller ta bussen) - mataffären, krogen, kaféet, shoppingen, vänner, gymmet - ja ALLT. Känslan av att spontant kunna ta ett glas vin och sedan GÅ HEM, den kan ingen förstå som inte bott på landet där det inte går några bussar utan för att ta dig någonstans så är det bil som gäller. DEN KÄNSLAN kommer vara så befriande, så fantastisk! Ett hallelujahmoment! 

Det här behövde jag. Ett stort glädjande besked, ett besked som går min väg. 

Nu måste jag sova för imorgon väntar arbete på ett fritids, så slut på happypeppy meddelande! Ha det bra tills vi hörs nästa gång! Kram! 

Likes

Comments

ALLMÄNT

​Och här kommer veckans vardagsbilder, och som ni ser har det inte hänt så jättemycket. Jag har jobbat lite grann, läst och köpt böcker, jobbat på Friskis, tränat, shoppat, dansat en sväng på Lipz med tre vänner, lagat mat och varit på Lights in Alingsås med Tora. Det har varit en lite halvseg vecka då jag är väldigt sugen på att arbeta heltid, eller i alla fall mer än några timmar i veckan, igen. Jaja, det kommer väl. Nu ska jag poppa popcorn och kolla på film! Ha det bra!

Likes

Comments

MUSIK/VIDEOS/FILMTIPS

Här kommer ett tips till kvällens fredagsmys! Jag tror många redan sett den här filmen men den tåls att tipsas om ändå då den är riktigt bra och har så fin handling. Det är en romantisk film med inslag av drama, lite förutsägbar men det är väl alla romantiska filmer så man kan inte begära någonting annat. Jag satt flera gånger och grät både över saker som hände och fina saker som sades.

Filmen får 5/5 i betyg! 

Likes

Comments