View tracker

NYINKÖPT

Hittade en så himla fin kudde på Rusta i veckan. Har velat ha en mönstrad kudde ett tag och nu fann jag äntligen en! Och gissa vad den kostade...25 kronor!!

Likes

Comments

TEXTER OCH LISTOR

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du då välja att leva i? Jag har ju bara sett alla avsnitt av Skam och Girls (finns många andra serier jag sett ett par tre avsnitt av) så det får nog bli någon av dom, även fast det inte är något drömliv som karaktärerna lever. 

Vad ville du bli när du var barn? Jag ville bli ALLT, haha. Allt ifrån psykolog till polis och kock, något år ville jag bli frisör och ett annat år ville jag öppna eget bed and breakfast + café.

Vilken är din favoritdoft? Doften av tvättmedel, så basic men det är ju en så fantastisk doft. Sen älskar jag doften av syrener (världens finaste blomma <3), bensin och frisk luft.

Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar, vad gör du? Säger allt det där jag aldrig vågar säga till människor, handlar de plagg och saker som står på min bucketlist och ordnar en träff med alla vänner för ett gemensamt avslut (haha, gud vad hemskt det där sista lät, jaja).

Vad gör du om tio år? Jobbar med något jag tycker är kul, på en arbetsplats jag trivs på, med bra kollegor. Bor i en annan stad, i en fin lägenhet i centrum, kanske med en pojkvän.

Hur skulle du hantera att vinna en miljon kronor? Åh, jag hade nog blivit så chockad och glad! Min första tanke hade säkert vart att lägga undan alla pengar förutom kanske tjugotusen kronor. Dom tjugotusen kronorna skulle jag köpa lite "smått och gott" för - märkesklänningar jag drömmer om osv. Sen hade jag nog rest en hel del till alla mina drömresemål. Men jag hade nog sparat det mesta faktiskt, känns typsikt mig.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på den? Hmm, det beror på hur jag känner mig utseendemässigt.

Vill du göra några tatueringar eller piercingar just nu? Nej. När jag var liten ville jag ta hål i öronen sååå mycket men jag fick inte för mamma då jag var allergisk och sådär, och nu på senare år har jag inte känt något behov av det heller. Tatueringar har jag blivit starkt emot, både för att jag sett så många fula och dåligt gjorda + att det känns som att alla gör det och då blir det lite tråkigt liksom, sen är det inte riktigt min stil med tatueringar.

Vart vill du åka? Det finns många ställen. Just nu är det allt ifrån Göteborg till Australien, Sicilien och Nya Zeeland.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Att han är omtänksam och snäll på ungefär samma nivå som mig, annars kan det lätt bli ett negativt / destruktivt förhållande tror jag. Sen är ju samma humor viktigt!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Här kommer ett gäng vardagsbilder, som alltid! I veckan som gått har jag arbetat, tränat på gymmet, haft mysiga middagar och myskvällar med vänner, åkt på utflykt till Vänersborg med Dallen - vi besökte ett par olika second hand butiker och så strosade vi lite i stan (och vi kanske snodde lite murgröna från en vägg, hehe). Jag har fått hem två paket med böcker i (är så peppad på att läsa dessa då jag hört så mycket bra om dom!), jobbat på Friskis, besökt sjukgymnasten, varit en sväng på IKEA med pappa och till sist så var jag och träffade och vinade med ett gäng HELT nya tjejer igår, det var så kul att möta nya människor som lever andra liv och har mer livserfarenhet än mig. Så det är verkligen någonting jag måste göra mer av 2017 - träffa nya människor i lite mindre grupper.

Det var allt jag hunnit med den här veckan, en hel del ändå, vilket känns bra. Jag har börjat få till en helt okej balans i vardagen, en balans som inte existerade innan jul och nyårsledigheten, vilket känns oerhört skönt.

Hoppas du också har haft en bra vecka, annars kommer det en ny! Kram!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Värmen från solen, blusar i ljusblått, första glaset rosé på uteserveringen, påsk, vårjackan, löv på träden, fågelkvitter, att gå utan jacka, blommorna, vårpirret i allas kroppar

Likes

Comments

View tracker