View tracker
ALLMÄNT

Här kommer lite bilder på lägenheten - som inte är klar än men det kommer den nog inte bli på ett tag då jag vill känna in lägenheten och vad jag ska köpa för möbler lite mer, till exempel vet jag inte om jag vill ha en tv-bänk eller en byrå, jag får se hur mycket förvaring jag verkligen känner att jag behöver. Sen fattas också nattduksbord, och dessa bilder är tagna innan jag hade köpt mig ett soffbord. Ja, det är väl dom möblerna som fattas vad jag vet. Tavlor ska upp, kanske någon lite bokhylla på väggen och så funderar jag på att sätta upp något sänghimmels liknande runt sängen så det blir lite mer avskilt och som ett eget "rum", men vi får se hur det blir med det.

Jag trivs i alla fall som fisken i vattnet, livet har blivit så himla mycket smidigare och jag kan göra allt jag vill på fem - tio minuter i princip, förutom att gosa med Bosse då, men men - honom får jag väl åka och hälsa på någon dag helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
ALLMÄNT

Och här kommer veckans vardagsbilder! I veckan har jag arbetat, flyttat det sista till lägenheten, myst framför julkalendern med popcorn, tränat, hängt en del i lägenheten och ja, det var det. Det har helt enkelt varit en lugn vecka samtidigt som jag har haft fullt upp.

Hoppas du har haft en bra vecka, kramkram!

Likes

Comments

View tracker
INSPIRATION

Var inne en snabb sväng på Åhléns idag och jag hittade sååå himla mycket fint...synd att man varken ska eller kan shoppa, fast jag köpte faktiskt blusen med vida armar på första bilden och linnet jag bär under bomberjackan med fåglar på då jag länge letat efter den perfekta versionen av dessa plagg men inte funnit dem fören idag. 

Jag ville mest visa och tipsa om att Åhléns har fått in otroligt mycket fint helt enkelt, både överdelar och underdelar. 

Likes

Comments

TEXTER OCH LISTOR

Någonstans längs vägen

Ja, någonstans längs vägen tappade jag känslorna sakta men säkert, känsla efter känsla

Väg efter väg

I början av den första vägen var jag lyrisk och glad. Jag kände förälskelse och jag var fast direkt! 

Men sedan märkte jag att ingen annan fastnade på samma sätt som jag

Jag, jag ville vara som klister, jag blev kanske lite som klister den enda gången jag tog en promenad på vägen

Inte den första, andra, tredje, fjärde, femte eller sjätte fastnade

Efter att ha vandrat på sex olika korta, intensiva promenader på vägarna orkade inte hjärtat mer

Hjärtat gav upp, det orkade inte mer

Förälskelsen försvinner, tynar bort

Hjärtat ger upp, det orkar inte mer

Förälskelsen försvinner, tynar bort

Förälskelsen försvinner

tynar bort

bort

Likes

Comments

ALLMÄNT

Och här kommer det vi alla väntat på! Veckans vardagsbilder! I veckan som gått har jag arbetat i städet, på ett fritids och på förskola, kört flera flyttlass till lägenheten (där jag också sovit första natten!!), jobbat på Friskis, i torsdags var jag på thanksgiving-middag hos Emma och i fredags var det förfest hos henne och efter det väntade en rolig och trevlig utgång på Butlers där vi dansade in i det sista. Min syster kom och hälsade på och hjälpte till i lägenheten en dag, vi åt då den första måltiden i lägenheten också, jag har shoppat en del nödvändigheter till lägenheten, varit på inflyttningsfest hos Angelica och Glenn, läst lite bok och det var allt jag hunnit med denna veckan det!

Veckan har vart sådär, jag arbetade långa dagar + att jag arbetade övertid, jag känner att en förkylning är på gång i kroppen och det är mycket positiva och negativa känslor överallt och ingenstans just nu, men det är bara att fortsätta köra på och hoppas på att nästa vecka blir bättre!

Ha det fint, kram!

Likes

Comments