Header
View tracker

Det blev lite dumt igår jag hade aldrig tid för att blogga så jag antar att jag bara snabbt ska berätta vad jag gjorde.
Jag vaknade vid 3-4 för att direkt dra upp & duscha & att vid 5 ta en buss mot stan. Jag & bex hann precis med bussen, väl i stan så fanns det inte alls mycket kläder kvar, vi tänkte ba kolla så sista minutern. Vi drog istället t Stadium & Family house. Vad jag införskaffade mig idag kommer upp på bloggen imorgon, det känns lättare så.
Men nu snart vilken sekund som helst ska jag dra till bex för att snabbt snacka med henne för att sen dra hem & lägga mig. Det är ju nyår nu så måste ju va pigg tills imorgon, känns ändå bra fast vi inte har något & göra.
Fast jag inte få fira nyår med den personen jag vill fira nyår med, fast man vet ju aldrig vad som händer. ;)

Bjuder på en bild sen julafton

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Nu ligger jag i jennies säng & ba myser efter att ha ätit frukost osv. Nu ska jag fixa mig lite snabbt för sen ska vi ta en promenad när t röda & sen upp t Svea igen.
För att hennes mormor kommer & hämtar oss klockan 3.
Vi är fett sega idag!!

Likes

Comments

Det värsta med att vara tom det är att du vet inte om du ska skratta, gråta eller slå i saker.
Du vet inte hur du mår du mår bra & dåligt på samma gång. Du vet inte om du är trött eller pigg. I mitt läge vill jag inte sova för att jag är rädd. Ja, jag är rädd för att sova, det är en rädsla för mig, jag är rädd för alla drömmar & för att vanka med panikångest. Jag är rädd för att vakna upp helt kall svettig & inte veta vad som är felet.
Därför tycker jag att det är lättare att hantera när man vet vad det är, det är lättare att må dåligt & faktiskt känna varför man mår dåligt. Jag känner ba att jag mår inte bra & anledningen har jag ingen aning om.
Att förklara att man känner sig tom är svårt att få människor att förstå, jag känner mig som ett mjölkpaket som inte finns någon mjölk i, som en mobil utan bilder eller som en banan som ba ha skalet kvar. Det finns mycket man skulle kunna jämför sig med men jag känner mig som en människa utan innehåll. När man inte känner sig själv när man inte längre vet vem man själv är, när man måste veta att man måste fylla på innehållet.
Att vakna upp en dag & inte vem du är längre du känner inte igen dig själv, du är rädd för dig själv. Du är rädd för att du ska göra något dumt för du inte kan styra dig själv, du är rädd för att göra andra besviken för dina handlingar.
Du är rädd för allting, för dig själv, för andra, för att sova osv.

Min vardag nu för tiden består ba av rädsla, går inte komma på något som inte gör mig rädd.

Likes

Comments

Nu skiter jag fullständigt i om du ej bryr dig eller om du bryr dig. Här kommer jag skriva vad jag vill & när jag vill.
Vill du ej läsa det så finns det ett kryss som du kan kryssa ner.
Jag mår piss det är sanningen & tänker inte dölja det för någon mer. Det jag kommer skriva här på min blogg nu är kampen mot att lära känna sig själv & kampen mot att må bra. Jag vet att folk kommer säga att jag söker uppmärksamhet osv, men tror vad fuck du vill, jag känner att jag må bättre av att skriva av mig & då bryr jag mig som vanligt inte om vad folk tycker & tänker. Du kan säga det t mig också för jag kommer skratta åt dig.
Just nu känner jag mig ba tom, som en kropp utan något i känns som om det bara är svart i mig & att det inte finns en utväg. Men jag vet att det finns en utväg & jag vet att jag ska kämpa tills jag hittat den utvägen.
Man behöver ha nergångar för att få större uppgångar & jag vet att en dag står jag där starkare än någonsin.
Har jag gjort denna kampen en gång så kan jag göra det en gång t.
Så länge jag har min familj & mina vänner så klarar jag allt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Men hej alla fans!
Det var ju ett tag sen jag bloggade förstår att ni saknat mig & så eftersom jag är så amazing!
Men asså när jag bloggar så tröttnar jag, när jag slutar vill jag blogga, men nu jävlar ska det gå lite längre för jag är en stupid bitch, sånt är livet.
Nu går ju faktiskt jag i skolan för jag har blivit duktig & lärt mig att jag måste gå i skolan för att få en framtid. 👍

Ikväll blir det att vara med bex & antagligen sova hos henne vilket kommer bli härligt, den tjejen gör mig så lycklig. Måste bara fixa lite saker innan & sen förbereda mig lite läsa igång mitt förhör några gånger så jag är redo!

/Jen


​Klicka på plaggen för att hitta dem!

Likes

Comments